Laser hair removal

Не желани косъмчета? Потърсете лазерно обезкосмяване от ABI Beauty!

Обезкосмяването е тема, която вълнува почти всички от ранна тийнейджърска възраст. И ако някои хора могат да се похвалят с незначително окосмяване, то за други проблемът е сериозен.

Някои хора, дори имат окосмяване на необичайни места. Понякога това се дължи на хормонални и други здравословни проблеми, а друг път е просто козметичен дефект. И в двата случая човек се чувства неприятно от косъмчетата, които са на по-различно място от обичайното или пък се виждат лесно. И, разбира се, търси варианти за тяхното премахване.

Лазерно обезкосмяване от Abi Beauty в София

Съвремието ни предлага значително разнообразие от варианти за обезкосмяване. Но когато косъмчетата се намират на по-деликатни места, не всички от тях са приложими. Това е така, защото на местата, на които кожата е тънка, методи като кола маската за изключително болезнени. А има и открити места с окосмяване, за които пък бръсначът не е никак подходящ.

Премахване на не желани косъмчета чрез лазерно обезкосмяване?

В такива случаи най-удачен метод се оказва лазерното обезкосмяване. Тя освен, че е подходяща за почти всеки тип косъм и кожа, е напълно безболезнен начин за обезкосмяване. Това я прави лесно приложима не само върху местата, на които обикновено имаме косъмчета, а и на деликатните такива. Освен това диодната лазерна епилация доказано е и най-дълготрайният начин за обезкосмяване.

Лазерният диод с малко процедури постига изключителен успех при премахването на окосмяването в различни зони на тялото. Разбира се, важно е, ако имате окосмяване на деликатни места, да споделите причините за това окосмяване с козметика си предварително. Ако досега не сте ходили на лазерна епилация, е добре да се доверите на салон, в който работят доказани професионалисти. Важно е и лазерния център да разполага с висококачествена техника.

Необходими ще са ви между 6 и 8 процедури, за да се сдобиете с гладка кожа, за която винаги сте мечтали. За щастие лазерната диодна епилация прави обезкосмяването съвсем лесно решим проблем за сравнително кратко време и на много добра цена.

Потърсете ABI Beauty в София на 0897543540 или 0890200100 и запазете час за вашето лазерно обезкосмяване. Вижте и лазерно подмладяване и  хайфу.

Разгледайте лазерна епилация на лице

Научете повече

Уред за електростимулация на мускулите

Уред за електростимулация на мускулите от ABI Beauty – осъществете своите мечти за перфектното тяло

Нашият уред за електростимулация на мускулите преобразява тренировките   Ние от ABI Beauty постоянно търсим иновативни методи, за да можем

Прочетете повече »
НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА