Laser hair removal

Защо да изберете хайфу HIFU лифтинг от Abi Beauty?

Защо апарата за хайфу е различен от лазерите за лазерна епилация и лазерно подмпладяване?

 

Хайфу HIFU лифтинг е процедура за неоперативен лифтинг или наречен още HIFU high intensity focused ultrasound. Това е апарат, който излъчва високо интензивни фокусирани ултразвукови вълни. Апарата от ABI Beauty разполага с различни накрайници или касети. Чрез тях оператора подбира нужната дълбочина чрез която има за цел да третира нужния слой от кожата. Освен това, хайфу апарата може да работи за три цели:

 

  • Целулит – той се намира в най-горния слой на кожата и за него оператора избира касети с плитка дълбочина на проникване, като се цели да третира зоната/дълбочината/слоя на кожата в която е образуван целулита;

 

  • Подкожна мазнина / коремче / паласки / бръчки / двоина брадичка / увиснали бузи и др. – когато се работи за тези проблеми, оператора избира подходяща дълбочина на касетите спрямо индивидуланата структура на кожата при клиента. Предимно се работи с касети над 4.5мм и може да достигне до дълбочина до 16мм. При процедури на горните две обобщени зони се цели пряко разграждане на мастните клетки.

 

  • Бръчки / лифтинг на лице / лифтинг на гуша – при работа за справяне с тези проблемни зони оператора избира предимно плитки касети, които може да варират между 1,5мм до 4,5мм. С тях оператора цели да третира слоя от кожата наречен SMAS, в който се крие тайната на опънатата и гладка кожа. Именно този слой на кожата е най-богат на колагенови нишки и еластин. За жалост обаче с времето колагеновите нищки се деформират и кожата става набръчкана или отпусната в тези деформирани колагенови участъци. Чрез хайфу HIFU лифтинга третираме деформираните колагенови нишки и даваме възможност на фибробластите да синезират нов кулагенов слой, по код взет директно от ДНК-то т.е. по най-добрия начин ще бъде подреден, както е бил преди години;

 

 

Какво препоръчваме за хайфу процедурите и интервал на прилагане?

 

 

Хайфу процедурата е особено подходяща за  хора със следните проблеми:

 

  1. Проблеми и загуба на контура около скулите;
  2. Проблеми с провиснали клепачи;
  3. Торбички под очите, в следствие от работа, недоспиване и други ежедневни фактори;
  4. Отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията в следсвие на възрастта, килограми или след боледуване;
  5. Гънки и бръчки около устните;
  6. Проблеми при увисване на бузите;
  7. Проблеми с изгубен овал на лицето;
  8. Двойна брадичка или гуша;
  9. Отпускане на тялото корем,седалище, мишници и др. поради други фактори

 

При работа за стопяваненамаляване на мазнини и целулит, времето между хайфу процедурите трябва да е минимум 14 дена! Така се дава възможност на метаболизма да изхвърли или изчисти разградените мастни клетки и остатъчните продукти от тях. Препоръчва се приемането на двойно от нормалното количество вода с цел по бързото прочистване на организма от разградените мазнини.

 

 

Когато  третираме за бръчки, разстоянието между процедурите е 90 дена! През това време организма синтезира и образува нов колаген и кожата става по-изпъната и гладка. За повече информация използвайте нашите контакти или оставете Вашето мнение в страниците ни в Google за Дружба и Лозенец.

 

хайфу лифтинг от ABI Beauty в София

Разлика между хайфу лифтинг и лазерно подмладяване

 

 

Основна техническа разлика между двете процедури е, че при лазерното подмладяване няма касети и не се настройва честотата, докато при хайфу процедурите се дава възможност за финна настройка.

 

Друга разликата между хайфу лифтинга и лазерно подмладяване е в това, че при HIFU процедурата се третира или унищожава стария колаген чрез високо интензивни фокусирани ултразвукови вълни, след което очакваме тялото да изгради нов по кода на ДНК на клиента. Докато при лазерното подмладяване, то е по-щадяшо за кожата, безболезнено и при него чрез конкретна дължина на диодния лазер, светлинното дразнение подканва фибробластите да синтезират/образуват нов колаген.

 

 

За най-добър ефект чрез хайфу и лазерен лифтинг и препоръчителен брой процедури от ABI Beauty

 

 

За нах-бърз и най-добър ефект  от процедурите, ние от ABI Beauty  съветваме двете процедури за лифтинг да се комбинират. За по-млада кожа да се започне с третиране с хайфу HIFU лифтинг, а след  2 до 3 дена да се направи лазерно подмладяване. Така, след като деформирания колаген е унищожен фибробластите започват изграждането на нов и чрез лазерното подмладяване засилваме тяхната работа.

 

 

При хайфу HIFU лифтинг процедурата има ефект и от първата такава, но за оптимален резултат препоръчваме 3 процедури за лице, и 2-3 за целулит и подкожна мазнина. Ако искате да научите повече за цените на тези процедури посетете нашата страница за актуални цени.

 

 

При лазерното подмладяване или лазерен лифтинг с диоден лазер препоръчваме около 5 до 6 процедури. Лазерното подмладяване има много добър ефект при изравняване на тена и отстраняване на старчески петна.

 

хайфу hifu терапия в софия от ABI Beauty

Възстановителен период след хайфу терапията и има ли такъв?

 

 

След хайфу HIFU терапията се около 2-4 часа се зачервява участъка, който е бил третиран. Няма нищо страшно! Това показва, че процедурата дава ефект и започва разграждането на подкожните мазнини, след което се изгражда колагена за едно по-красиво лице и тяло.

 

 

За тази процедура не е необходимо да се вземат лекарски направления или отпуск за възстановяване! Веднага след края на хайфу терапията може да продължите с ежедневните си задачи.

 

 

 

Ние от ABI Beauty правим и отстъпки при комбинация между двете процедури! Обадете се на 0897543540 или 0890200100 и научете повече за хайфу HIFU лифтинг процедурата в салоните ни в София!

 

 

 

 

 

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА