Laser hair removal

Кога падат космите след лазерна епилация? – Част 3

Кога падат космите след лазерна епилация с диоден лазер?

Кога падат космите след лазерна епилация - отстъпка 1
Кога падат космите след лазерна епилация – вземете с отстъпка за чиста и гладка кожа

Диодният лазер е сред най-модерните средства за трайно обезкосмяване и тук по-лесно може да се отговори на въпроса кога падат космите след лазерна епилация. Той работи бързо и на голяма площ и затова отговорът на въпроса кога падат космите след лазерна епилация с диоден лазер ще е: след около шест процедури.

Също както при александритния лазер, и при диодния приципът на работа е унищожаване на фоликулите на космите, които в момента са във фаза на растеж – от това зависи кога падат космите след лазерна епилация. Те обаче не се намират в тази фаза всички едновременно, затова си задаваме въпроса кога падат космите след лазерна епилация. След всяка процедура в рамките на няколко дни ще опадат част от космите, а след около шест – седем процедури с диоден лазер ще сме се разделили с всичките си косми в определена зона за доста дълго време и ще спрем да се питаме кога падат космите след лазерна епилация, а ще се наслаждаваме на резултатите.

Кога падат космите след лазерна епилация и какво да правим след процедурите?

Неизменно си задаваме въпроса кога падат космите след лазерна епилация и ни се иска това да е възможно най-скоро. Възможно е обаче в стремежа си да не чакаме да разберем кога падат космите след лазерна епилация, да им „помогнем“ и да допуснем някои грешки.

Погрешно е да отскубваме космите с епилатор, кола маска или пинсета след лазерна епилация, за да не се чудим кога падат космите след лазерна епилация. Те ще паднат сами, когато им дойде времето (обикновено до няколко дни след процедурата, ако са били във фазата си на растеж). Нужно е да проявим търпение, защото си заслужава.

Разгледайте и категорията ни за диодна лазерна епилация

Кога падат космите след лазерна епилация с диоден лазер?

Кога падат космите след лазерна епилация и какво да правим след процедурите?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА