Laser hair removal

Лазерен център ABI Beauty за предимствата на диодния лазер

За новите лазерни центрове на  ABI Beauty

В забързаното ежедневие на днешния свят все повече жени и дори мъже търсят трайно решение на проблема с нежеланото окосмяване. И логично – модерните лазерни технологии стремглаво набират поддръжници. Най-новите лазерени центрове на ABI Beauty се намират в ж.к. „Гоце Делчев“, бул. България  и на бул. Александър Стамболийски 27. Те разполагат с най-новите диодни лазери за лазерно обезкосмяване в София и дори в страната. А лазерният ни център  ABI Beauty – Сердика, разполага и с най-новата и иновативна услуга body sculpt за изграждане на мускули и намаляване на мазнините.

Как работи диодният лазер?

Голям процент от хората не могат да си обяснят как всъщност действа диодният лазер, какви са предимствата мъ и т.нат. Механизмът му е прост, но изключително ефективен. Меланиновият пигмент на космения фоликул се атакува чрез лазерни импулси, които го разрушават, без да увреждат кожата.

Обикновено дължината на вълната е около 800 nm, a честотата: между 1 и 15 Hz. Диодният лазер на лазерен център ABI Beauty работи с технология USP (Ultra Short Pulse – Ултра къс импулс). Това означава, че косъмът се загрява за много кратко време и съответно косменият фоликул се унищожава по-бързо. Ако бързината на загряване липсва, енергията се губи и се разпространява в околните тъкани. Ето защо скоростта е от съществено значение, тъй като предотвратява нараняването на кожата.

Освен това, диодните лазери разполагат с иновативна система за охлаждане. По време на диодна лазерна епилация температурата се саморегулира, така че повърхността на апликатора да не надвишава -10°C. Температурата е константа, независимо от телесните показатели на клиента и топлината на стаята. Така се гарантира липсата на болка и безопасността на процедурата.

Всеизвестен факт е, че ефектът от диодната лазерна епилация е най-дълготраен. Но за да се постигне гладка и сияйна кожа, е необходимо да се извърши пълен курс процедури – обичайно между шест и осем. Резултатите обаче си проличават веднага – броят на космите рязко намалява, а растежът на останалите се забавя.

Какви са предимствата на диодния лазер?

Диодният лазер има няколко много важни предимства в сравнение с другите:

  • подходящ е за всички типове кожа;
  • справя се с всеки тип окосмяване;
  • процедурите са напълно безопасни;
  • премахва дори обърнатите косми;
  • манипулацията се извършва от специалисти;
  • няма опасност от появата на белези.

Тези характеристики на диодния лазер го изстрелват в челните редици като увеличават прогресивно поддръжниците му.

Заповядайте в някой от лазерните центрове на ABI Beauty или се обадете на +359892730697 и запазете час за най-новият ни център на бул. А. Стамболийски 27а, до метростанция Сердика, в центъра на град София. Възползвайте се от предимствата на диодният лазер на ABI Beauty!

Разгледайте лазерна епилация София

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА