Модерни?

Хайфу (HIFU) процедура!

Младостта не познава възраст

Неоперативен лифтинг или т.нар. хайфу (HIFU) процедура за красива кожа без бръчки от ABI Beauty в София

Вечно млади и красиви с хайфу процедури от ABI Beauty!

 

Процедурите в сферата на разкрасяването решават все повече проблеми и за дамите, и за господата. Но най-впечатляващите резултати се наблюдават при хайфу (HIFU) подмладяването или хайфу процедури. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) лифтингът е революционна по рода си процедура, която определено привлече вниманието на хиляди хора по света, които вече се радват на нейните резултати. Освен, че е много популярна в последно време, като лазерното подмладяване, тя има дълготраен ефект постигнат естествено. Освен това, ефекта засяга цялото тяло и начините му да изгради нова подкожна тъкан естествено!

Хайфу (HIFU) лифтинг технология - без следи от остаряване

 

Основният принцип на работа на хайфу неоперативният лифтинг е прецизно фокусиране и концентриране в определена зона на високоинтензивни ултразвукови вълни, които се пръскат на предварително зададената дълбочина и по този начин разкъсват на клетъчно ниво нежеланите тъкани.

Още за неоперативният лифтинг - хайфу (HIFU)

 

Съдейства за възстановяване на регенеративните способности на кожата в третираните места. В нашия хайфу център чрез тази процедура се борим против появата на бръчки, преждевременни признаци на стареене, загуба на еластичност и отпусната кожа, двойна брадичка, целулит и натрупана подкожна мазнина. Всяка от извършваните дейности е съобразена от козметик изцяло с нуждите на клиента. Посетете нашите студиа за лифтинг процедури!

В ABI Beauty разполагаме с пълния набор от касети за лице и тяло - от 1,5 до 16 мм, с които се грижим за постигане на отлични резултати при нашите клиенти.

Какво включва хайфу процедурата в София и нейната цена?

 

Знаете ли, че хайфу процедура на зона лице включва гуша, брадичка, лицев контур, бузи, чело и околоочен контур? Освен това се сменят до три накрайника, всеки от които индивидуално се определя според кожата на клиента. Цените както и промоциите, които предлагаме може да разгледате на страница цени, както за жени, така и за мъже. Очакваме ви!

Как протича HIFU (хайфу) подмладяването на лице?

 

С напредването на възрастта всички знаем, че колагеновите нишки в тялото се разкъсват и еластичността на кожата неизменно намалява, а външен признак за това са отпуснатата кожа и бръчките. Наличието на колаген и еластин в кожата, независимо от неговата форма, индикира на тялото, че проблем няма. Затова Хайфу лифтингът на лицето се насочва към разрушаването на тези остарели колагенови нишки и по този начин естествено предизвиква тялото да произведе нови, които да ви донесат “младостта”.

хайфу за лице от ABI Beauty - лазарен център в София
Как работи хайфу лифтинга?

Какво представлява HIFU лифтинг на цялото тяло?

 

При HIFU моделиране за тяло се третират еднакво добре два различни участъка. От тези участъка, в зависимост от което се избира и дълбочината на проникване:

 • Целулит
 • Подкожна мазнина

За разлика от процедурата при лице, при хайфу лифтингът за тяло се работи единствено за директно разрушаване на нежеланите мастни натрупвания в определената зона. Като постефект от процедурата се наблюдава повдигане и стягане на кожата в областта на третираната зона;

Колко процедури хайфу неоперативен лифтинг са необходими за постигане на ефект?

C

Хайфу за подмладяване на лице!

За лице - при много от клиентите се наблюдава забележителен ефект непосредствено след първото посещение при нас. Ние обаче препоръчваме на всички да се възползват от 3 процедури хайфу подмладяване, за да се гарантира перманентен ефект. Процедурите се извършват средно на 3 месеца (около 90 дни). Това е така, тъй като HIFU лифтингът на лице е поставен в зависимост от темпото на производство на нов колаген в тялото. 

 

C

Хайфу за цялото тяло!

За тяло - резултати в третираната зона могат да бъдат видени още при обработването ѝ и след приключване на първата процедура. Но за постигане на оптимален резултат, ние от ABI Beauty Salon съветваме нашите клиенти да направят три процедури средно на всеки 10/15 дни. Съветваме всички наши клиенти да поемат повече вода между процедурите за тяло. За да подпомогнат на организма да се справи с промените и с изхвърлянето на разградените мастни натрупвания. Може да ни намерите  салоните ни в София в кв. Лозенец и кв. Дружба 1.

C

Преди хайфу лифтинг

Разбира се, има клиенти, при които се налага повторно извършване на курса поради степента на отпуснатост на кожата и завишените количества мастни натрупвания. Преди започването на хайфу лифтинга всички подробности ще ви бъдат разяснени от наш специалист. Той ще вземе предвид характеристиките на третираната зона и на други, имащи значение обстоятелства.

 

 

Колко продължава една процедура?

 

Времетраенето зависи най-вече от обработваната зона:

Можем да кажем, че HIFU лифтинг на лице отнема около час, час и малко; За разлика от него, зоните от тялото (корем, бедра, седалище) варират между 2 и 4 часа.

Резултати от Хайфу (HIFU) лифтинга:

 

Времетраенето зависи най-вече от обработваната зона:

Ефектът от HIFU подмладяването в зоната на лицето е перманентен. Промяна може да има единствено вследствие на мимическите навици (бръчкане на челото, високо повдигане на веждите и др.), които могат да засегнат новоизградените колагенови нишки; Хайфу лифтингът на зоните от тялото също се радва на дълготраен ефект. За запазване новата фигура на тялото си обаче, съобразете хранителните си навици и извършваните от вас активности в най-пълна степен с нуждите на организма.
Кавитация | RF | Vacuum Roller | Ultrasound
Зона Време Цена

Корем

40 мин. 80 лв.

Бедра

60 мин. 140 лв.

Седалище и брич

60 мин. 120 лв.

Ръце

40 мин. 80 лв.

Паласки

30 мин. 70 лв

* Цените са за една процедура

Снимките в интернет пространството често могат да подведат потребители относно техните очаквания, но хайфу процедурата определено прави голяма част от мечтите на хората над 30-годишна възраст възможни.

За още по-впечатляващи резултати, екипът ни от специалистите препоръчва хайфу лифтингът да е последван от процедура лазерно подмладяване, чийто метод на работа ще допринесе за безупречен вид на вашата кожа.

Процесите, чието начало е поставено с хайфу лифтинга, ще продължат до 2-3 месеца след преустановяването на процедурата и ще ви подарят видими и трайни резултати.

Ефектът от хайфу неоперативен лифтинг е изглаждане на линиите и бръчките, възстановяване стегнатостта и плътността на кожата, стягане на подкожните мускули и унищожаване на мастните клетки от мастна тъкан (например отслабване на зони на тялото, премахване на двойна брадичка и др.).

Доверете се за своята вечна младост на екипа от специалисти ABI Beauty Salon. Откраднете си няколко часа на месец и превърнете посещението в козметичния салон в заслужена почивка.

HIFU за лице от ABI Beauty - лазарен център в София

Противопоказания за хайфу (HIFU) подмладяване:

 

 

 • Бременност и кърмене;
 • Филъри и ботокс;
 • Открити рани върху кожата;
 • Тежки форми на акне по лицето и шията;
 • Прием на антикоагулантни препарати.

Предимства на хайфу (HIFU) подмладяването

 

  • Не се изисква анестезия;
  • Безболезнено;
  • Без възстановителен период;
  • Безопасно - минимален риск от усложнения, особено когато се доверите на доказани професионалисти в сферата;
  • Малко на брой нужни процедури;
  • Дълготрайни резултати;
  • Липса на странични ефекти. Възможно е само краткотрайно зачервяване;
  • Не предизвиква кожни наранявания;
  • На хайфу подмладяване можете да се подложите по всяко време на годината;
  • Няма ограничение относно фототипа на кожата;
  • За разлика от редица други салони, в хайфу център ABI Beauty Salon се предлагат процедури не само за хайфу лифтинг на лицето, но и за цялото тяло. Това ви дава възможност изцяло да обърнете гръб на възрастта и цифрите.

Hifu лифтинг

Всички желаем да върнем времето назад, да бъдем вечно млади и красиви. Естетичната дерматология е мощен съюзник в стремежа на модерния човек да поддържа естествен и здрав вид на кожата, независимо от възрастта и пола. Иновативните методи в естетичната дерматология решават множество проблеми на кожата. Едни от най-впечатляващите резултати в днешно време се постигат чрез Hifu лифтингът, без хирургия, без игли. Няма кървене, няма операция, няма белези и травми с Hifu лифтинга.

Вижте повече:

Той замества различни постигнати ефекти от традиционните процедури за лице. Hifu лифтингът е революционен метод за неоперативен лифтинг. Подобрявайки контурите на лицето и тялото несъмнено ще възвърнем младостта си. За тази цел пръв помощник се явява Hifu лифтингът.

Какво е Hifu лифтинг?

Hifu лифтинг 1

Hifu лифтинг - революционен метод за неоперативен лифтинг

Hifu лифтинг (High Intensity Focused Ultrasound) или хайфу подмладяване е наименованието на нов иновативен неоперативен лифтинг, който въздейства на всички нива на кожата. С медицинския апарат за Hifu лифтинг ефективно се третират повърхностните и дълбоки слоеве на кожата чрез прецизно фокусирана ултразвукова енергия с висока интензивност. В резултат на това се предизвиква стягане и уплътняване на кожата. Hifu лифтинг не нарушава нейния повърхностен слой. За разлика от другите технологии за стягане и подмладяване на кожата като лазери, радиочестоти и IPL, които въздействат на различни слоеве на кожата, Hifu лифтингът достига много по-дълбоко – до повърхностния мускулен апоневротичен слой. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна, може да бъде сравнен с рамка, поддържаща меките тъкани на лицето. С течение на времето колагенът в слоя намалява, в резултат на което кожата увисва и се образуват бръчки и гънки. Ето защо Hifu лифтингът дава ефектен резултат, тъй като въздейства на колагеновите нишки в слоя на цялото тяло, разрушавайки стария колаген и помагайки му да изгради нова подкожна тъкан естествено. Hifu лифтингът съдейства за възстановяване на регенеративните способности на кожата в обработените зони. Hifu лифтингът успешно се бори с отпускането на лицето и тялото, двойната брадичка, фини линии и бръчки, увисване на ъглите на устата и клепачите, отпускане на кожата около долната челюст. Hifu лифтингът е чудесен за справяне с наличие на мазнини и отпусната кожа в различни зони на тялото. Подобрява еластичността и подмалдява шията. С Hifu лифтинга кожата е укрепена, като се стимулира дългосрочното производство на колаген.

Как протича Hifu-лифтинг терапията?

Hifu лифтинг 2

Hifu лифтинг - предимства

За момента Hifu лифтингът смело може да се нарече най-революционния и уникален метод за неоперативен лифтинг на кожата. Той задоволява необходимостта ни от подмладяване на кожата и премахване на бръчките от лицето и други зони, за които не смеем да прибегнем до хирургията. С Hifu лифтинга не е наложително хирургично изрязване или скъсяване на кожата. Hifu лифтинга не изисква анестезия или допълнително охлаждане. Процедурата не е абсолютно безболезнена, праговете на дискомфорт варират при отделните личности. Дискомфортът обаче не преминава прага на силна болка. След процедура Hifu лифтинг няма възстановителен период, няма силно зачервяване, подуване на тъканите, кървене или друго. Терапията Hifu лифтинг е сравнително бърза процедура. Третирането на зона „цяло лице“ трае около час. В зависимост от състоянието на кожата за постигане на оптимален ефект се препоръчват 3-4 терапии Hifu лифтинг, които се извършват през 25-30 дни. Задоволителен ефект от Hifu лифтинг се наблюдава шест месеца след проведените терапии. Устойчивостта на Hifu лифтинга трае от три до пет години. След първоначалния курс Hifu лифтинг терапии се препоръчва всяка година да се извършва по една поддържаща процедура. По време на процедура Hifu лифтинг върху идеално почистена кожа (без грим) се нанася прозрачен, нелепкав гел, който улеснява проникването на ултразвуковите вълни, след което специалистът започва да „покрива“ с импулси зоната, на която искаме да окажем въздействие. Благоприятните резултати се дължат и на това, че по време на Hifu лифтинг терапия се сменят до три накрайника, всеки от които индивидуално се определя според кожата на клиента.

Hifu лифтинг за лице и цяло тяло

Hifu лифтингът е подходяща процедура за предотвратяване или лечение на отпусната и увиснала кожа, както и тъканите под нея, което настъпва нормално с напредване на възрастта, след раждане или след много рязко отслабване. Колкото по-рано след появата на първите признаци започнем да прилагаме Hifu лифтинг, толкова по-ефективен ще е той. Зоните, които се третират с Hifu лифтинг за лицето са: овала на лицето, челото, околоочния контур, бузи, двойна брадичка, шия и деколте. Благополучно се забелява премахването на бръчки, възстановяването на еластичността и стягането на кожата в тези зони. При тялото Hifu лифтингът помага за топене на мазнини (отслабване) и стягане на кожата. Благоприятно се обработват областите с мастни натрупвания като корем, бедра, паласки, задни части, бричове и гръб. Hifu лифтингът спомага за премахването на целулита по бедрата, както и тяхното стягане, опъване на кожата в областта на коленете, за намаляване на обиколката на ръцете. Препоръчва се времето между процедурите за Hifu лифтинг тяло да се извършват минимум през две седмици. Това е нужно, за да се даде възможност на метаболизма да изхвърли разградените мастни клетки. Hifu лифтинг за лице и цяло тяло е подходящ както за жени, така и за мъже. Процедурите могат да се прилагат целогодишно, тъй като няма зависимост между Hifu лифтинга и сезоните. Те са подходящи и за всеки фототип кожа.

 

Предимства на Hifu лифитинга спрямо оперативния лифтинг

Hifu лифтинг 3

Hifu лифтинг - защо да изберем този тип процедура

 • Hifu лифтингът е неинвазивна процедура – дава отлични резултати без разрези и излишна болка; Процедурата е комфортна.
 • Съществува минимален риск от усложнения. Hifu лифтингът е безопасна терапия, когато е приложена от обучени специалисти;
 • Нужни са от 1 до 3 процедури годишно. Резултати от Hifu лифтинга се виждат още след първата терапия. За някои хора тя дори е достатъчна;
 • С Hifu лифтинга няма възстановителен период. Човек може да се завърне към ежедневието си непосредствено след процедурата; Единственото, което се забелязва е леко зачервяване на участъка, който е бил третиран, което изчезва до няколко часа.
 • Hifu лифтингът дава дълготраен резултат. След постигане на желания ефект е нужна поддържаща процедура веднъж годишно.

 

 

Защо да изберем Hifu лифтинг от Abi Beauty?

 

Abi Beauty разполага с апарат за Hifu лифтинг, който е специфичен по това че разполага с три различни накрайника или касети. Те спомагат за подбиране на нужната дълбочина, чрез която се третира необходимия слой на кожата. С процедурата Hifu лифтинг в центъра може да третирате желаните области в три насоки: целулит, бръчки, подкожна мазнина, както за лице, така и за цяло тяло. Неповторимата атмосфера в салона е създадена с цел всяко ваше посещение да се превърне в удоволствие. Може безусловно да се доверите на професиолния екип от специалсти на Abi Beauty. На страницата на центъра може да разгледате и цените за услугата Hifu лифтинг, както и промоционалните атрактивни предложения, които предлага.

 

Какво е Hifu лифтинг?

Как протича Hifu-лифтинг терапията?

Hifu лифтинг за лице и цяло тяло

Предимства на Hifu лифитинга спрямо оперативния лифтинг

Защо да изберем Hifu лифтинг от Abi Beauty?