Модерни?

Хайфу (HIFU) процедура!

Младостта не познава възраст

Неоперативен лифтинг или т.нар. хайфу (HIFU) процедура за красива кожа без бръчки от ABI Beauty в София

Вечно млади и красиви с хайфу процедури от ABI Beauty!

 

Процедурите в сферата на разкрасяването решават все повече проблеми и за дамите, и за господата. Но най-впечатляващите резултати се наблюдават при хайфу (HIFU) подмладяването или хайфу процедури. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) лифтингът е революционна по рода си процедура, която определено привлече вниманието на хиляди хора по света, които вече се радват на нейните резултати. Освен, че е много популярна в последно време, като лазерното подмладяване, тя има дълготраен ефект постигнат естествено. Освен това, ефекта засяга цялото тяло и начините му да изгради нова подкожна тъкан естествено!

Хайфу (HIFU) лифтинг технология – без следи от остаряване

 

Основният принцип на работа на хайфу неоперативният лифтинг е прецизно фокусиране и концентриране в определена зона на високоинтензивни ултразвукови вълни, които се пръскат на предварително зададената дълбочина и по този начин разкъсват на клетъчно ниво нежеланите тъкани.

Още за неоперативният лифтинг – хайфу (HIFU)

 

Съдейства за възстановяване на регенеративните способности на кожата в третираните места. В нашия хайфу център чрез тази процедура се борим против появата на бръчки, преждевременни признаци на стареене, загуба на еластичност и отпусната кожа, двойна брадичка, целулит и натрупана подкожна мазнина. Всяка от извършваните дейности е съобразена от козметик изцяло с нуждите на клиента. Посетете нашите студиа за лифтинг процедури!

В ABI Beauty разполагаме с пълния набор от касети за лице и тяло – от 1,5 до 16 мм, с които се грижим за постигане на отлични резултати при нашите клиенти.

Какво включва хайфу процедурата в София и нейната цена?

 

Знаете ли, че хайфу процедура на зона лице включва гуша, брадичка, лицев контур, бузи, чело и околоочен контур? Освен това се сменят до три накрайника, всеки от които индивидуално се определя според кожата на клиента. Цените както и промоциите, които предлагаме може да разгледате на страница цени, както за жени, така и за мъже. Очакваме ви!

Как протича HIFU (хайфу) подмладяването на лице?

 

С напредването на възрастта всички знаем, че колагеновите нишки в тялото се разкъсват и еластичността на кожата неизменно намалява, а външен признак за това са отпуснатата кожа и бръчките. Наличието на колаген и еластин в кожата, независимо от неговата форма, индикира на тялото, че проблем няма. Затова Хайфу лифтингът на лицето се насочва към разрушаването на тези остарели колагенови нишки и по този начин естествено предизвиква тялото да произведе нови, които да ви донесат “младостта”.

хайфу за лице от ABI Beauty - лазарен център в София
Как работи хайфу лифтинга?

Какво представлява HIFU лифтинг на цялото тяло?

 

При HIFU моделиране за тяло се третират еднакво добре два различни участъка. От тези участъка, в зависимост от което се избира и дълбочината на проникване:

 • Целулит
 • Подкожна мазнина

За разлика от процедурата при лице, при хайфу лифтингът за тяло се работи единствено за директно разрушаване на нежеланите мастни натрупвания в определената зона. Като постефект от процедурата се наблюдава повдигане и стягане на кожата в областта на третираната зона;

Колко процедури хайфу неоперативен лифтинг са необходими за постигане на ефект?

C

Хайфу за подмладяване на лице!

За лице – при много от клиентите се наблюдава забележителен ефект непосредствено след първото посещение при нас. Ние обаче препоръчваме на всички да се възползват от 3 процедури хайфу подмладяване, за да се гарантира перманентен ефект. Процедурите се извършват средно на 3 месеца (около 90 дни). Това е така, тъй като HIFU лифтингът на лице е поставен в зависимост от темпото на производство на нов колаген в тялото. 

 

C

Хайфу за цялото тяло!

За тяло – резултати в третираната зона могат да бъдат видени още при обработването ѝ и след приключване на първата процедура. Но за постигане на оптимален резултат, ние от ABI Beauty Salon съветваме нашите клиенти да направят три процедури средно на всеки 10/15 дни. Съветваме всички наши клиенти да поемат повече вода между процедурите за тяло. За да подпомогнат на организма да се справи с промените и с изхвърлянето на разградените мастни натрупвания. Може да ни намерите  салоните ни в София в кв. Лозенец и кв. Дружба 1.

C

Преди хайфу лифтинг

Разбира се, има клиенти, при които се налага повторно извършване на курса поради степента на отпуснатост на кожата и завишените количества мастни натрупвания. Преди започването на хайфу лифтинга всички подробности ще ви бъдат разяснени от наш специалист. Той ще вземе предвид характеристиките на третираната зона и на други, имащи значение обстоятелства.

 

 

Колко продължава една процедура?

 

Времетраенето зависи най-вече от обработваната зона:

Можем да кажем, че HIFU лифтинг на лице отнема около час, час и малко; За разлика от него, зоните от тялото (корем, бедра, седалище) варират между 2 и 4 часа.

Резултати от Хайфу (HIFU) лифтинга:

 

Времетраенето зависи най-вече от обработваната зона:

Ефектът от HIFU подмладяването в зоната на лицето е перманентен. Промяна може да има единствено вследствие на мимическите навици (бръчкане на челото, високо повдигане на веждите и др.), които могат да засегнат новоизградените колагенови нишки; Хайфу лифтингът на зоните от тялото също се радва на дълготраен ефект. За запазване новата фигура на тялото си обаче, съобразете хранителните си навици и извършваните от вас активности в най-пълна степен с нуждите на организма.
HIFU / Хайфу - промоция до -51% до 31.01.2022 г.
Зона Стандартни цени Промо цени Отстъпка

Цяло Лице

650 лв. 320 лв. -51% 

Шия

300 лв. 160 лв. -47% 

Околоочен контур

350 лв. 200 лв. -43% 

Бузи и брадичка

400 лв. 220 лв. -45% 

Деколте

400 лв. 200 лв. -50% 

Корем

600 лв. 325 лв. -46% 

Седалище и брич

700 лв. 390 лв. -44% 

Горна част на ръцете

600 лв. 325 лв. -46% 

Паласки

500 лв. 260 лв. -48% 

Подбедрици

600 лв. 325 лв. -46% 

Бедра

900 лв. 520 лв. -42% 

*Цяло лице включва: Гушка, Брадичка, Лицев контур, Бузи, Чело и Околоочен контур

*При записване на час в промо периода, ползвате тези цени за 3 процедури

*Цените са за една процедура

Снимките в интернет пространството често могат да подведат потребители относно техните очаквания, но хайфу процедурата определено прави голяма част от мечтите на хората над 30-годишна възраст възможни.

За още по-впечатляващи резултати, екипът ни от специалистите препоръчва хайфу лифтингът да е последван от процедура лазерно подмладяване, чийто метод на работа ще допринесе за безупречен вид на вашата кожа.

Процесите, чието начало е поставено с хайфу лифтинга, ще продължат до 2-3 месеца след преустановяването на процедурата и ще ви подарят видими и трайни резултати.

Ефектът от хайфу неоперативен лифтинг е изглаждане на линиите и бръчките, възстановяване стегнатостта и плътността на кожата, стягане на подкожните мускули и унищожаване на мастните клетки от мастна тъкан (например отслабване на зони на тялото, премахване на двойна брадичка и др.).

Доверете се за своята вечна младост на екипа от специалисти ABI Beauty Salon. Откраднете си няколко часа на месец и превърнете посещението в козметичния салон в заслужена почивка.

HIFU за лице от ABI Beauty - лазарен център в София

Противопоказания за хайфу (HIFU) подмладяване:

 

 

 • Бременност и кърмене;
 • Филъри и ботокс;
 • Открити рани върху кожата;
 • Тежки форми на акне по лицето и шията;
 • Прием на антикоагулантни препарати.

Предимства на хайфу (HIFU) подмладяването

 

  • Не се изисква анестезия;
  • Безболезнено;
  • Без възстановителен период;
  • Безопасно – минимален риск от усложнения, особено когато се доверите на доказани професионалисти в сферата;
  • Малко на брой нужни процедури;
  • Дълготрайни резултати;
  • Липса на странични ефекти. Възможно е само краткотрайно зачервяване;
  • Не предизвиква кожни наранявания;
  • На хайфу подмладяване можете да се подложите по всяко време на годината;
  • Няма ограничение относно фототипа на кожата;
  • За разлика от редица други салони, в хайфу център ABI Beauty Salon се предлагат процедури не само за хайфу лифтинг на лицето, но и за цялото тяло. Това ви дава възможност изцяло да обърнете гръб на възрастта и цифрите.