Hifu lifting 1

“The NEW YOU”

 

HIfu Лифтинг 7D с Микро и Макрофокус

Касетите с  високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) излъчват равномерно разпределени ултразвукови вълни до различни слоеве на кожата и телесните мазнини, без да влизат в пряк контакт с епидермиса. Така се гарантира лифтинг ефект и стягане на лицето или тялото без болка.

Hifu lifting 2

ЛИФТИНГ, СТЯГАНЕ и подмладяване

Ultraformer III е най-добрия хайфу неинвазивен ултразвуков апарат, който повдига и стяга кожата на лицето и тялото за постигане на младежки вид с по-строен силует. Чрез прецизна настройка на импулсите, касетите с високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) са предназначени за моделиране/възстановяване на колагена и премахване на бръчките. Стяга и повдига увисналата кожа по лицето и шията, оформя лесно без болка “двойна брадичка” и увиснали бузи. Придава блясък и стегнатост на кожата още след първата процедура.

.

Hifu lifting 3
Hifu lifting 4

ТЕХНОЛОГИЯ И МЕХАНИЗЪМ

Ultraformer III е снабден с набор от накрайници, чрез които ултразвуковата енергия бива трансформирана в топлинна енергия в точната дълбочина на подкожните слоеве. По време на процедурата се поддържа стабилни температури между 65 и 75°C. По този начин предизвиква неоколагенеза за подновяване на еластина и колагена в областта на лицето и стягане на телесните тъкани за моделиране на талията, бедрата и други части на тялото.

НЕИНВАЗИВЕН УЛТРАЗВУКОВ АПАРАТ

 • Макро- и микрофокус
 • Бързо и прецизно импулсно прилагане
 • Мултифункционален, работещ на различни дълбочини
 • Нова високоефективена технология
 • Пиков интензитет във фокусната точка за по-малко болка при пациента.

Доверете се на нас и забравете за бръчките и целулита!


Ultraformer III е Южнокорейски, световен лидер за медицинска ХАЙФУ
 терапия с доказан ефект, с който работят едни в най-престижните естетични клиники по света.
Всички Лазерни центрове на Abi Beauty са оборудвани с чисто нови оригинални апарати. А екипът ни притежава дългогодишен опит в хайфу лифтинг процедурите за лице и тяло.  Нашият рейтинг е винаги 5-звезден и притежаваме най-многобройните отзиви/мнения в google и facebook от доволни клиенти.

 

Hifu lifting 7

Резултати на пациенти

Над 95% от пациентите, преминали процедура с ULTRAFORMER III на лицето или тялото виждат резултати между 1 – 12 седмици след процедурата.

 

Hifu lifting 8

БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ГРИЖА ЗА ВЪНШНИЯ ВИД

Лице

Тяло

СТЯГАНЕ и КОНТУРИРАНЕ

Ultraformer III е нов неинвазивен ултразвуков апарат, чрез който  Макрофокусирани трансдюсери с по-голяма плътност и по-дълбоко проникване на HIFU се насочват към подкожните слоеве на тялото на 3 различни дълбочини, за да изтънят контурите и да премахнат упоритите мазнини.

ЛИФТИНГ и СТЯГАНЕ НА ЛИЦЕТО

Hifu lifting 9

Двойна брадичка

Hifu lifting 10

Бръчки на челото

Hifu lifting 11

Назолабиални гънки

СТЯГАНЕ и КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО

Hifu lifting 12

Корем

Hifu lifting 13

Мишници

Hifu lifting 14

Бедра

РЕАЛНИ КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Представяме нашата извадка от подходящи кандидати, които се подложиха на процедури с ULTRAFORMER III, насочени към широк набор от целеви области на лицето и тялото. Процедурите за ефективен лифтинг и контуриране са в съответствие с основни нормативни стандарти, възприети по целия свят, а всеки може да се убеди в резултатите.

ПРЕДИ И СЛЕД

БРЪЧКИ ПО ЧЕЛОТО

ДВОЙНА БРАДИЧКА

ФИНИ ЛИНИИ

НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ

МИШНИЦИ

КОРЕМ

ПАЛАСКИ

hifu lifting 21

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на Ultraformer III?

Ultraformer III използва накрайници, фокусирани на различна дълбочина в кожата за лифтинг и стягане на лицето, както и за стягане на телесните тъкани и оформяне на контура. Пациентът може да се подложи на индивидуални процедури за лице и тяло без притеснение от болка и посттравматичен стрес.Бързото прилагане и прецизност  на трансдюсерите за микро- и макрофокусиран ултразвук. Забележителни резултати още след първа процедура.

Как Ultraformer III премахва мазнините от тялото по естествен път?

Макрофокусираните накрайници за излъчване в дълбочина увреждат мембраните на мастните клетки, изградени от триглицериди, които се транспортират чрез съдовата и лимфната система до черния дроб. Този процес е възможен благодарение на естествения метаболизъм, а черният дроб не прави разлика между мазнините, разградени от Ultraformer III, и онези, постъпващи от консумирана храна.

Има ли странични ефекти?

Финалните резултати от лифтинга и стягането на лицето и контурирането на тялото най-често се проявяват в срок от три месеца след процедурата. Пациентите могат да получат леко зачервяване за няколко часа след процедурата, както и подуване или изтръпване в третираната област за период до няколко седмици. В третираните зони може да се наблюдават отоци и загуба на сетивност, които отминават до 2 – 4 седмици след процедурата.

Усеща ли се болка по време на процедурата?

Ultraformer III осигурява комфорт по време на процедурите с уникалната си трансдюсерна система, предлагана единствено от CLASSYS. Много пациенти и практикуващи специалисти съобщават, че в сравнение с други апарати, Ultraformer III причинява минимална болка и лек дискомфорт по лицето и тялото. Усещанията отшумяват веднага след процедурата.

Подходящ кандидат ли съм за процедура с Ultraformer III?

Пациентите с разнообразни състояния на кожата на лицето като фини линии, дълбоки бръчки, хиперпигментация, както и онези с упорити коремни мазнини и паласки, които желаят да имат по-стройна фигура, са идеални кандидати за процедури с Ultraformer III.

Практикуващите специалисти могат да предложат процедури за лице и тяло с накрайници, излъчващи на различни дълбочини, което способства за разширяването на демографския профил на кандидатите.

Hifu лифтинг

Всички ние бихме върнали времето назад ако имахме тази възможност, вечната младост и красота са блянове на поколения. Естетичната дерматология е могъщ съюзник на хората в 21-ви век. Поддръжката на свежа, здрава и естествена кожа е от особено значение за модерните хора. Появата на иновативни методи в естетичната дерматология улесняват стремежа към здравия вид на кожата независимо от възрастта.

Вижте повече:

Един от най-впечатляващите методи даващи неповторим резултат е Hifu лифтингът. Благодарение на Hifu лифтинг сесиите няма нужда да се прибягва до хирургични процедури придружени от игли, травми и белези. Hifu лифтингът се е превърнал в заместител на традиционните процедури за лице без оперативна намеса. Подобряването на лицевите контури несъмнено ще задържи младостта.

Hifu лифтинг 1

Hifu лифтинг – революционен метод за неоперативен лифтинг

Hifu лифтинг – какво представлява

Неоперативният лифтинг вече съществува той е революционният Hifu лифтинг.

Hifu лифтинг (High Intensity Focused Ultrasound) или хайфу подмладяване се нарича новият неоперативен лифтинг, които работи върху абсолютно всички нива на кожата.  Hifu лифтинг апаратът третира еднакво ефективно както повърхностните така и дълбоките слоеве на кожата. Механизмът му разчита на прецизно фокусирана ултразвукова енергия с висок интензитет. В резултат на това въздействие кожата бива стегната и уплътнена. Hifu лифтинг процедурата не нарушава по никакъв начин повърхностния слой. Технологиите за стягане и подмладяване на кожата са доста като ILP, различни лазери и радиочестоти но те нямат дълбокото въздействие на Hifu лифтингът. Повърхността на мускулният апоневротичен слой до който достига Hifu лифтингът е изгрдена от елстантни и колагенови влакна поддържащи меките тъкани на лицето като рамка. Колагенът намалява с напредване на възрастта което води до увисване на кожата образуващо бръчки и нагъвания. Ефективният резултат от Hifu лифтингът се проявява заради въздействието му върху колагеновите нишки в целия организъм, разрушава стария колаген и подпомага естественото изграждане на нова подкожна тъкан. Обработените зони на тялото с Hifu лифтинг възстановяват и регенерират кожата. Hifu лифтингът е иделното оръжие за борба с двойната брадичка, фините бръчки, увисналите клепачи и ъгълчета на устата, отпуснатата кожа около долната челюст и цялостното отпускане на лицето и тялото. Hifu лифтингът подмладява шията, подновява елстичността и се бори с мазнините отпусната кожа във всички зони на тялото, подтиква дългосрочното производство на колаген.

Как протича Hifu лифтинг процедурата

Hifu лифтинг 2

Hifu лифтинг – предимства

Hifu лифтингът бива определян като революционен метод за справяне със стареенето на кожата. Той успява да задоволи необходимостта на модерния човек от подмладяване на кожата и премахване на бръчките по цялото тяло, спестява необходимостта от хирургична намеса. Благодарение на Hifu лифтингът не е необходимо прибягване до изрязване, скъсяване и зашиване на кожата за постигане на резултат. При извършване на Hifu лифтинг процедура няма необходимост от анестезия или допълнително охлаждане. Безболезнеността на сесията Hifu лифтинг зависи от прагът на дискомфорт на всеки отделен клиент. Усещанията не прекрачват прага на силната болка. Прекрасната страна на Hifu лифтингът е, че след процедурата няма възстановителен период, подуване, зачервяване, кървене или какъвто и да е подобен страничен ефект. Третирането на цялото лице с Hifu лифтинг продължава не повече от час, това превръща сесията в една от сравнително бързите козметични процедури. След обстойна проверка на кожното състояние се преценява колко терапии Hifu лифтинг се препоръчват за оптимален ефект. Сесиите се извършват през период от 25 до 30 дни. Удовлетворителен резултат от Hifu лифтингът може да бъде забелязан около половин година след процедурата. Резултатите след терапиите са с трайност от три до пет години. След проведен курс Hifu лифтинг се препоръчва поддържаща процедура веднъж в годината. Сесията протича с нанасяне на прозрачен гел върху идеално почистено лице, той улеснява проникването на ултразвуковите вълни след започване на процедурата. Зоната върху която се оказва въздействие бива третирана с три различни накрайника всеки от които бива избиран индивидуално според нуждите на клиента.

Hifu лифтинг приложение на лице и цяло тяло

Започването на терапии с Hifu лифтинг при първи признаци на стареене е доста по ефективно. Той е подходяща процедура за предотвратяване на увисването на кожата и нейното отпускане, въздейства и на по долните слоеве тъкани, като спомага стягането и възобновяването след раждане или много рязко отслабване. Hifu лифтингът за лице се използва върху овала, околоочния контур, бузите, шията, деколтето, и челото. Очевидни са резултатите като премахване на бръчки, стягане на кожата появата на еластичност. При използване на Hifu лифтингът за третиране на тялото резултатите са топене на излишните мазнини и промяна в кожната еластичност. Благоприятни са резултатите при области с мастни натрупвания като корем, бедра, бричове, дупе, гръб и паласки. Hifu лифтингът има шокиращо въздействие и върху целулита, с който повечето жени имат проблем. Стяга бедрата, изпъва увисванията около коленете и оформя ръцете. Времето препоръчано от специалистите между процедурите Hifu лифтинг цяло тяло се равнява на минимум две седмици. Необходимо е време за метаболизма да успее да изхвърли цялото количество разградени мастни клетки. Hifu лифтингът е подходяща процедура както за жени така и за мъже, може да бъде прилаган целогодишно и е напълно подходящ за всички типове кожа.

Предимства на Hifu лифтинга пред оперативния лифтинг

Hifu лифтинг 3

Hifu лифтинг – защо да изберем този тип процедура

Hifu лифтинг, защо е за предпочитане:

 • Hifu лифтингът е комфортна неинванзивна процедура с невероятни резултати;
 • Hifu лифтингът е прилаган от обучени професионалисти, което го прави изключително безопасна терапия;
 • Резултати от Hifu лифтингът могат да бъдат забелязани непосредствено след първата процедура и не се изискват повече от три терапии годишно;
 • За някои хора дори една процедура е напълно достатъчна;
 • Единственият страничен ефект след Hifu лифтинг е леко зачервяване на третираната област, което изчезва след няколко часа;
 • Няма възстановителен период, можете да се върнете към ежедневието си на момента;
 • Резултатът след Hifu лифтинг е дълготраен. Необходима е единствено една поддържаща процедура годишно.

Защо да изберем ABI Beauty за своята HIFU лифтинг процедура

Салоните на ABI Beauty разполагат с Hifu лифтинг машини разполагащи с няколко различни видове накрайници, подходящи за различни типове кожа. Те позволяват да се подбере необходимата дълбочина за да се третира необходимият слой кожа според спецификите на клиента. Hifu лифтинг апаратите на ABI Beauty позволяват третиране на желаните области в три насоки както за лице така и за цяло тяло:

 • Целулит;
 • Бръчки;
 • подкожни мазнини.

Можете да се доверите на обучения и изключително любезен екип от професионалисти на ABI Beauty. Неповторимата атмосфера предразполагаща към спокойствие е създадена специално за вашето удоволствие. Посетете сайта на ABI Beauty за да се запознаете с промоционалните пакети и атрактивните цени. Подарете си Hifu лифтинг и поглезете кожата си!

Hifu лифтинг – какво представлява

Как протича Hifu лифтинг процедурата

Hifu лифтинг приложение на лице и цяло тяло

Предимства на Hifu лифтинга пред оперативния лифтинг

Защо да изберем ABI Beauty за своята HIFU лифтинг процедура

Неоперативен лифтинг или т.нар. хайфу (HIFU) процедура за красива кожа без бръчки от ABI Beauty в София

Вечно млади и красиви с хайфу процедури от ABI Beauty!

 

Процедурите в сферата на разкрасяването решават все повече проблеми и за дамите, и за господата. Но най-впечатляващите резултати се наблюдават при хайфу (HIFU) подмладяването или хайфу процедури. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) лифтингът е революционна по рода си процедура, която определено привлече вниманието на хиляди хора по света, които вече се радват на нейните резултати. Освен, че е много популярна в последно време, като лазерното подмладяване, тя има дълготраен ефект постигнат естествено. Освен това, ефекта засяга цялото тяло и начините му да изгради нова подкожна тъкан естествено!

Хайфу (HIFU) лифтинг технология – без следи от остаряване

 

Основният принцип на работа на хайфу неоперативният лифтинг е прецизно фокусиране и концентриране в определена зона на високоинтензивни ултразвукови вълни, които се пръскат на предварително зададената дълбочина и по този начин разкъсват на клетъчно ниво нежеланите тъкани.

Още за неоперативният лифтинг – хайфу (HIFU)

 

Съдейства за възстановяване на регенеративните способности на кожата в третираните места. В нашия хайфу център чрез тази процедура се борим против появата на бръчки, преждевременни признаци на стареене, загуба на еластичност и отпусната кожа, двойна брадичка, целулит и натрупана подкожна мазнина. Всяка от извършваните дейности е съобразена от козметик изцяло с нуждите на клиента. Посетете нашите студиа за лифтинг процедури!

В ABI Beauty разполагаме с пълния набор от касети за лице и тяло – от 1,5 до 16 мм, с които се грижим за постигане на отлични резултати при нашите клиенти.

Какво включва хайфу процедурата в София и нейната цена?

 

Знаете ли, че хайфу процедура на зона лице включва гуша, брадичка, лицев контур, бузи, чело и околоочен контур? Освен това се сменят до три накрайника, всеки от които индивидуално се определя според кожата на клиента. Цените както и промоциите, които предлагаме може да разгледате на страница цени, както за жени, така и за мъже. Очакваме ви!

Как протича HIFU (хайфу) подмладяването на лице?

 

С напредването на възрастта всички знаем, че колагеновите нишки в тялото се разкъсват и еластичността на кожата неизменно намалява, а външен признак за това са отпуснатата кожа и бръчките. Наличието на колаген и еластин в кожата, независимо от неговата форма, индикира на тялото, че проблем няма. Затова Хайфу лифтингът на лицето се насочва към разрушаването на тези остарели колагенови нишки и по този начин естествено предизвиква тялото да произведе нови, които да ви донесат “младостта”.

хайфу за лице от ABI Beauty - лазарен център в София
Как работи хайфу лифтинга?

Какво представлява HIFU лифтинг на цялото тяло?

 

При HIFU моделиране за тяло се третират еднакво добре два различни участъка. От тези участъка, в зависимост от което се избира и дълбочината на проникване:

 • Целулит
 • Подкожна мазнина

За разлика от процедурата при лице, при хайфу лифтингът за тяло се работи единствено за директно разрушаване на нежеланите мастни натрупвания в определената зона. Като постефект от процедурата се наблюдава повдигане и стягане на кожата в областта на третираната зона;

Колко процедури хайфу неоперативен лифтинг са необходими за постигане на ефект?

C

Хайфу за подмладяване на лице!

За лице – при много от клиентите се наблюдава забележителен ефект непосредствено след първото посещение при нас. Ние обаче препоръчваме на всички да се възползват от 3 процедури хайфу подмладяване, за да се гарантира перманентен ефект. Процедурите се извършват средно на 3 месеца (около 90 дни). Това е така, тъй като HIFU лифтингът на лице е поставен в зависимост от темпото на производство на нов колаген в тялото. 

 

C

Хайфу за цялото тяло!

За тяло – резултати в третираната зона могат да бъдат видени още при обработването ѝ и след приключване на първата процедура. Но за постигане на оптимален резултат, ние от ABI Beauty Salon съветваме нашите клиенти да направят три процедури средно на всеки 10/15 дни. Съветваме всички наши клиенти да поемат повече вода между процедурите за тяло. За да подпомогнат на организма да се справи с промените и с изхвърлянето на разградените мастни натрупвания. Може да ни намерите  салоните ни в София в кв. Лозенец и кв. Дружба 1.

C

Преди хайфу лифтинг

Разбира се, има клиенти, при които се налага повторно извършване на курса поради степента на отпуснатост на кожата и завишените количества мастни натрупвания. Преди започването на хайфу лифтинга всички подробности ще ви бъдат разяснени от наш специалист. Той ще вземе предвид характеристиките на третираната зона и на други, имащи значение обстоятелства.

 

 

Колко продължава една процедура?

 

Времетраенето зависи най-вече от обработваната зона:

Можем да кажем, че HIFU лифтинг на лице отнема около час, час и малко; За разлика от него, зоните от тялото (корем, бедра, седалище) варират между 2 и 4 часа.

Резултати от Хайфу (HIFU) лифтинга:

 

Времетраенето зависи най-вече от обработваната зона:

Ефектът от HIFU подмладяването в зоната на лицето е перманентен. Промяна може да има единствено вследствие на мимическите навици (бръчкане на челото, високо повдигане на веждите и др.), които могат да засегнат новоизградените колагенови нишки; Хайфу лифтингът на зоните от тялото също се радва на дълготраен ефект. За запазване новата фигура на тялото си обаче, съобразете хранителните си навици и извършваните от вас активности в най-пълна степен с нуждите на организма.
Кавитация | RF | Vacuum Roller | Ultrasound
Зона Време Цена

Корем

40 мин. 80 лв.

Бедра

60 мин. 140 лв.

Седалище и брич

60 мин. 120 лв.

Ръце

40 мин. 80 лв.

Паласки

30 мин. 70 лв

* Цените са за една процедура

Снимките в интернет пространството често могат да подведат потребители относно техните очаквания, но хайфу процедурата определено прави голяма част от мечтите на хората над 30-годишна възраст възможни.

За още по-впечатляващи резултати, екипът ни от специалистите препоръчва хайфу лифтингът да е последван от процедура лазерно подмладяване, чийто метод на работа ще допринесе за безупречен вид на вашата кожа.

Процесите, чието начало е поставено с хайфу лифтинга, ще продължат до 2-3 месеца след преустановяването на процедурата и ще ви подарят видими и трайни резултати.

Ефектът от хайфу неоперативен лифтинг е изглаждане на линиите и бръчките, възстановяване стегнатостта и плътността на кожата, стягане на подкожните мускули и унищожаване на мастните клетки от мастна тъкан (например отслабване на зони на тялото, премахване на двойна брадичка и др.).

Доверете се за своята вечна младост на екипа от специалисти ABI Beauty Salon. Откраднете си няколко часа на месец и превърнете посещението в козметичния салон в заслужена почивка.

HIFU за лице от ABI Beauty - лазарен център в София

Противопоказания за хайфу (HIFU) подмладяване:

 

 

 • Бременност и кърмене;
 • Филъри и ботокс;
 • Открити рани върху кожата;
 • Тежки форми на акне по лицето и шията;
 • Прием на антикоагулантни препарати.

Предимства на хайфу (HIFU) подмладяването

 

  • Не се изисква анестезия;
  • Безболезнено;
  • Без възстановителен период;
  • Безопасно – минимален риск от усложнения, особено когато се доверите на доказани професионалисти в сферата;
  • Малко на брой нужни процедури;
  • Дълготрайни резултати;
  • Липса на странични ефекти. Възможно е само краткотрайно зачервяване;
  • Не предизвиква кожни наранявания;
  • На хайфу подмладяване можете да се подложите по всяко време на годината;
  • Няма ограничение относно фототипа на кожата;
  • За разлика от редица други салони, в хайфу център ABI Beauty Salon се предлагат процедури не само за хайфу лифтинг на лицето, но и за цялото тяло. Това ви дава възможност изцяло да обърнете гръб на възрастта и цифрите.