Laser hair removal

HIfu Лифтинг 7D с Микро и Макрофокус

ЛИФТИНГ, СТЯГАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ

Ultraformer III е най-добрия хайфу неинвазивен ултразвуков апарат, който повдига и стяга кожата на лицето и тялото за постигане на младежки вид с по-строен силует. Чрез прецизна настройка на импулсите, касетите с високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) са предназначени за моделиране/възстановяване на колагена и премахване на бръчките. Стяга и повдига увисналата кожа по лицето и шията, оформя лесно без болка “двойна брадичка” и увиснали бузи. Придава блясък и стегнатост на кожата още след първата процедура.

Касетите с  високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) излъчват равномерно разпределени ултразвукови вълни до различни слоеве на кожата и телесните мазнини, без да влизат в пряк контакт с епидермиса. Така се гарантира лифтинг ефект и стягане на лицето или тялото без болка.

ТЕХНОЛОГИЯ И МЕХАНИЗЪМ

Ultraformer III е снабден с набор от накрайници, чрез които ултразвуковата енергия бива трансформирана в топлинна енергия в точната дълбочина на подкожните слоеве. По време на процедурата се поддържа стабилни температури между 65 и 75°C. По този начин предизвиква неоколагенеза за подновяване на еластина и колагена в областта на лицето и стягане на телесните тъкани за моделиране на талията, бедрата и други части на тялото.

НЕИНВАЗИВЕН УЛТРАЗВУКОВ АПАРАТ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАС И ЗАБРАВЕТЕ ЗА БРЪЧКИТЕ И ЦЕЛУЛИТА!

Ultraformer III е Южнокорейски, световен лидер за медицинска ХАЙФУ терапия с доказан ефект, с който работят едни в най-престижните естетични клиники по света.
Всички Лазерни центрове на Abi Beauty са оборудвани с чисто нови оригинални апарати. А екипът ни притежава дългогодишен опит в хайфу лифтинг процедурите за лице и тяло.  Нашият рейтинг е винаги 5-звезден и притежаваме най-многобройните отзиви/мнения в google и facebook от доволни клиенти.

РЕЗУЛТАТИ НА ПАЦИЕНТИ

Над 95% от пациентите, преминали процедура с ULTRAFORMER III на лицето или тялото виждат резултати между 1 – 12 седмици след процедурата.

БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ГРИЖА ЗА ВЪНШНИЯ ВИД

СТЯГАНЕ И КОНТУРИРАНЕ

Ultraformer III е нов неинвазивен ултразвуков апарат, чрез който  Макрофокусирани трансдюсери с по-голяма плътност и по-дълбоко проникване на HIFU се насочват към подкожните слоеве на тялото на 3 различни дълбочини, за да изтънят контурите и да премахнат упоритите мазнини.

ЛИФТИНГ И СТЯГАНЕ НА ЛИЦЕТО

hifu-lifing-dvoina-bradichkahifu-lifing-dvoina-bradichka
hifu-lifting-bruchki-po-chelotohifu-lifting-bruchki-po-cheloto
hifu-lifting-nazolabialni-gankihifu-lifting-nazolabialni-ganki

СТЯГАНЕ И КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО

hifu-lifitng-koremhifu-lifitng-korem
hifu-lifting-koremhifu-lifting-korem
hifu-lifting-bedrahifu-lifting-bedra

РЕАЛНИ КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Пускане на видеото

Представяме нашата извадка от подходящи кандидати, които се подложиха на процедури с ULTRAFORMER III, насочени към широк набор от целеви области на лицето и тялото. Процедурите за ефективен лифтинг и контуриране са в съответствие с основни нормативни стандарти, възприети по целия свят, а всеки може да се убеди в резултатите.

ПРЕДИ И СЛЕД

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ultraformer III използва накрайници, фокусирани на различна дълбочина в кожата за лифтинг и стягане на лицето, както и за стягане на телесните тъкани и оформяне на контура. Пациентът може да се подложи на индивидуални процедури за лице и тяло без притеснение от болка и посттравматичен стрес.Бързото прилагане и прецизност  на трансдюсерите за микро- и макрофокусиран ултразвук. Забележителни резултати още след първа процедура.

Макрофокусираните накрайници за излъчване в дълбочина увреждат мембраните на мастните клетки, изградени от триглицериди, които се транспортират чрез съдовата и лимфната система до черния дроб. Този процес е възможен благодарение на естествения метаболизъм, а черният дроб не прави разлика между мазнините, разградени от Ultraformer III, и онези, постъпващи от консумирана храна.

Финалните резултати от лифтинга и стягането на лицето и контурирането на тялото най-често се проявяват в срок от три месеца след процедурата. Пациентите могат да получат леко зачервяване за няколко часа след процедурата, както и подуване или изтръпване в третираната област за период до няколко седмици. В третираните зони може да се наблюдават отоци и загуба на сетивност, които отминават до 2 – 4 седмици след процедурата.

Ultraformer III осигурява комфорт по време на процедурите с уникалната си трансдюсерна система, предлагана единствено от CLASSYS. Много пациенти и практикуващи специалисти съобщават, че в сравнение с други апарати, Ultraformer III причинява минимална болка и лек дискомфорт по лицето и тялото. Усещанията отшумяват веднага след процедурата.

Пациентите с разнообразни състояния на кожата на лицето като фини линии, дълбоки бръчки, хиперпигментация, както и онези с упорити коремни мазнини и паласки, които желаят да имат по-стройна фигура, са идеални кандидати за процедури с Ultraformer III.

Практикуващите специалисти могат да предложат процедури за лице и тяло с накрайници, излъчващи на различни дълбочини, което способства за разширяването на демографския профил на кандидатите.

Hifu лифтинг

Всички ние бихме върнали времето назад ако имахме тази възможност, вечната младост и красота са блянове на поколения. Естетичната дерматология е могъщ съюзник на хората в 21-ви век. Поддръжката на свежа, здрава и естествена кожа е от особено значение за модерните хора. Появата на иновативни методи в естетичната дерматология улесняват стремежа към здравия вид на кожата независимо от възрастта.

Вижте повече:

Един от най-впечатляващите методи даващи неповторим резултат е Hifu лифтингът. Благодарение на Hifu лифтинг сесиите няма нужда да се прибягва до хирургични процедури придружени от игли, травми и белези. Hifu лифтингът се е превърнал в заместител на традиционните процедури за лице без оперативна намеса. Подобряването на лицевите контури несъмнено ще задържи младостта.

Hifu лифтинг – какво представлява

Hifu лифтинг 1
Hifu лифтинг – революционен метод за неоперативен лифтинг

Неоперативният лифтинг вече съществува той е революционният Hifu лифтинг.

Hifu лифтинг (High Intensity Focused Ultrasound) или хайфу подмладяване се нарича новият неоперативен лифтинг, които работи върху абсолютно всички нива на кожата.  Hifu лифтинг апаратът третира еднакво ефективно както повърхностните така и дълбоките слоеве на кожата. Механизмът му разчита на прецизно фокусирана ултразвукова енергия с висок интензитет. В резултат на това въздействие кожата бива стегната и уплътнена. Hifu лифтинг процедурата не нарушава по никакъв начин повърхностния слой. Технологиите за стягане и подмладяване на кожата са доста като ILP, различни лазери и радиочестоти но те нямат дълбокото въздействие на Hifu лифтингът. Повърхността на мускулният апоневротичен слой до който достига Hifu лифтингът е изгрдена от елстантни и колагенови влакна поддържащи меките тъкани на лицето като рамка. Колагенът намалява с напредване на възрастта което води до увисване на кожата образуващо бръчки и нагъвания. Ефективният резултат от Hifu лифтингът се проявява заради въздействието му върху колагеновите нишки в целия организъм, разрушава стария колаген и подпомага естественото изграждане на нова подкожна тъкан. Обработените зони на тялото с Hifu лифтинг възстановяват и регенерират кожата. Hifu лифтингът е иделното оръжие за борба с двойната брадичка, фините бръчки, увисналите клепачи и ъгълчета на устата, отпуснатата кожа около долната челюст и цялостното отпускане на лицето и тялото. Hifu лифтингът подмладява шията, подновява еластичността и се бори с мазнините отпусната кожа във всички зони на тялото, подтиква дългосрочното производство на колаген.

Как протича Hifu лифтинг процедурата

Hifu лифтинг 2
Hifu лифтинг – висококачествена апаратура

Hifu лифтингът бива определян като революционен метод за справяне със стареенето на кожата. Той успява да задоволи необходимостта на модерния човек от подмладяване на кожата и премахване на бръчките по цялото тяло, спестява необходимостта от хирургична намеса. Благодарение на Hifu лифтингът не е необходимо прибягване до изрязване, скъсяване и зашиване на кожата за постигане на резултат. При извършване на Hifu лифтинг процедура няма необходимост от анестезия или допълнително охлаждане. Безболезнеността на сесията Hifu лифтинг зависи от прагът на дискомфорт на всеки отделен клиент. Усещанията не прекрачват прага на силната болка. Прекрасната страна на Hifu лифтингът е, че след процедурата няма възстановителен период, подуване, зачервяване, кървене или какъвто и да е подобен страничен ефект. Третирането на цялото лице с Hifu лифтинг продължава не повече от час, това превръща сесията в една от сравнително бързите козметични процедури. След обстойна проверка на кожното състояние се преценява колко терапии Hifu лифтинг се препоръчват за оптимален ефект. Сесиите се извършват през период от 25 до 30 дни. Удовлетворителен резултат от Hifu лифтингът може да бъде забелязан около половин година след процедурата. Резултатите след терапиите са с трайност от три до пет години. След проведен курс Hifu лифтинг се препоръчва поддържаща процедура веднъж в годината. Сесията протича с нанасяне на прозрачен гел върху идеално почистено лице, той улеснява проникването на ултразвуковите вълни след започване на процедурата. Зоната върху която се оказва въздействие бива третирана с три различни накрайника всеки от които бива избиран индивидуално според нуждите на клиента.

Hifu лифтинг приложение на лице и цяло тяло

Hifu лифтинг 3
Hifu лифтинг – защо да изберем този тип процедура

Започването на терапии с Hifu лифтинг при първи признаци на стареене е доста по ефективно. Той е подходяща процедура за предотвратяване на увисването на кожата и нейното отпускане, въздейства и на по долните слоеве тъкани, като спомага стягането и възобновяването след раждане или много рязко отслабване. Hifu лифтингът за лице се използва върху овала, околоочния контур, бузите, шията, деколтето, и челото. Очевидни са резултатите като премахване на бръчки, стягане на кожата появата на еластичност. При използване на Hifu лифтингът за третиране на тялото резултатите са топене на излишните мазнини и промяна в кожната еластичност. Благоприятни са резултатите при области с мастни натрупвания като корем, бедра, бричове, дупе, гръб и паласки. Hifu лифтингът има шокиращо въздействие и върху целулита, с който повечето жени имат проблем. Стяга бедрата, изпъва увисванията около коленете и оформя ръцете. Времето препоръчано от специалистите между процедурите Hifu лифтинг цяло тяло се равнява на минимум две седмици. Необходимо е време за метаболизма да успее да изхвърли цялото количество разградени мастни клетки. Hifu лифтингът е подходяща процедура както за жени така и за мъже, може да бъде прилаган целогодишно и е напълно подходящ за всички типове кожа.

Предимства на Hifu лифтинга пред оперативния лифтинг

Hifu лифтинг 4
Hifu лифтинг – ефикасна процедура

Hifu лифтинг, защо е за предпочитане:

  • Hifu лифтингът е комфортна неинванзивна процедура с невероятни резултати;
  • Hifu лифтингът е прилаган от обучени професионалисти, което го прави изключително безопасна терапия;
  • Резултати от Hifu лифтингът могат да бъдат забелязани непосредствено след първата процедура и не се изискват повече от три терапии годишно;
  • За някои хора дори една процедура е напълно достатъчна;
  • Единственият страничен ефект след Hifu лифтинг е леко зачервяване на третираната област, което изчезва след няколко часа;
  • Няма възстановителен период, можете да се върнете към ежедневието си на момента;
  • Резултатът след Hifu лифтинг е дълготраен. Необходима е единствено една поддържаща процедура годишно.

Защо да изберем ABI Beauty за своята HIFU лифтинг процедура

Hifu лифтинг 5
Hifu лифтинг – дълготраен резултат

Салоните на ABI Beauty разполагат с Hifu лифтинг машини разполагащи с няколко различни видове накрайници, подходящи за различни типове кожа. Те позволяват да се подбере необходимата дълбочина за да се третира необходимият слой кожа според спецификите на клиента. Hifu лифтинг апаратите на ABI Beauty позволяват третиране на желаните области в три насоки както за лице така и за цяло тяло:

  • Целулит;
  • Бръчки;
  • подкожни мазнини.

Можете да се доверите на обучения и изключително любезен екип от професионалисти на ABI Beauty. Неповторимата атмосфера предразполагаща към спокойствие е създадена специално за вашето удоволствие. Посетете сайта на ABI Beauty за да се запознаете с промоционалните пакети и атрактивните цени. Подарете си Hifu лифтинг и поглезете кожата си!

Hifu лифтинг – какво представлява

Как протича Hifu лифтинг процедурата

Hifu лифтинг приложение на лице и цяло тяло

Предимства на Hifu лифтинга пред оперативния лифтинг

Защо да изберем ABI Beauty за своята HIFU лифтинг процедура


Вземи подарък