Laser hair removal

Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице 1
Лазерна епилация на лице – забрави за нежеланото окосмяване

Окосмяването на лицето и тялото особено ако е голямо, би могло да създаде дискомфорт и несигурност. Тази тревожност се открива като при жените така и при мъжете. Причините за нежеланото окосмяване могат да варират от генетични до свързани с метаболизма. Хормоналният дисбаланс и медикаментозното лечение също не са за подценяване. Размерът на окосмяването може да се променя и през годините под влияние на различни фактори. Всички знаем, че има множество методи за премахване на нежеланото окосмяване. Можете да го правите сами у дома или в специализирани салони за красота. В 21-ви век обаче, лазерната епилация се утвърждава все повече като най-ефективното, трайно и безболезнено решение на този проблем. Лазерната епилация на лице се е превърнала в една от най-желаните процедури в момента. Лицето е чувствителна област която всеки от нас би предпочел да третира нежно и без странични ефекти.

Лазерната епилация на лице – ефективно и дълготрайно решение

Защо повечето хора предпочитат лазерната епилация на лице? Лазерната епилация на лице улеснява борбата с окосмяването. Тя осигурява трайно редуциране на окосмяването с перспектива резултатът да се превърне в перманентен. Лазерна епилация на лице пести време и допълнителни ресурси нанасяйки атака на космените фоликули. Благодарение на лазерната епилация на лице косъмчетата забавят растежа си, изтъняват, разреждат се и космените луковици ограничават продуктивността си. С няколко процедури лазерна епилация на лице можете да постигнете ефективно намаляване на нежеланото окосмяване. При голям процент от хората резултатите от лазерната епилация на лице се запазват за дълъг период от време, обикновено се извършват поддържащи процедури веднъж или два пъти годишно. Необходимото количество сесии лазерна епилация на лице е индивидуално за всеки, то зависи от типа кожа, пигментацията на косъма и неговата дебелина. Мнението на повечето хора използвали  епилация на лице  е, че дава изключителни резултати.

Лазерна епилация на лице по зони – горна устна, брадичка, бузи, бакенбарди

Лазерна епилация на лице 2 - безболезнена епилация
Лазерна епилация на лице – гарантиран ефект

Косъмчетата по лицето колкото финни и светли да са, създават дискомфорт и ниско самочувствие. Лазерната епилация на лице изисква повече процедури поради различната структура на окосмяването. При менопауза, хормонален дисбаланс и други състояния свързани със здравето лазерната епилация на лице е перфектният начин да се освободите от нежеланото окосмяване. След третиране на лицевото окосмяване с депилатоари, пинсети, и кола маска рискувате кожата да се възпали загрубее или дори потъмнее. Бръсненето от своя страна подпомага растежа на косъма, заздравява структурата му и го уплътнява. Лазерната епилация на лице извършена с диоден лазер предоставя изключителни резултати. След сесия лазерна епилация на лице осъществена с диоден лазер косъмчетата стават по-тънки, светли и при израстване напълно незабележими. Кожата сияе след премахване на окосмяването чрез лазерна епилация. Цялостното излъчване бива променено и самочувствието приповдигнато. Лазерната епилация на лице е най-популярна за следните зони:

  • брадичка;
  • бузи;
  • горна устна;
  • вежди.

Лазерната епилация на лице е подходяща, за всички сезони.

Какви са изискванията за извършване на лазерната епилация на лице

Лазерна епилация на лице 3
Лазерна епилация на лице – безкомпромисно решение

Лазерната епилация на лице създава чувство на комфорт поради качествените резултати.

Представяме ви кратки указания, които не представляват трудност, но са задължителни преди сесии лазерна епилация на лице:

  • От две до три седмици преди процедура номер едно лазерна епилация на лице, косъмчетата в желаната зона не бива да бъдат третирани се депилатоари или отскубвани по какъвто и да е начин;
  • Един или два дни преди процедурата трябва да бъдат скъсени с помощта на ножичка;
  • Месец преди лазерната епилация на лице не бива да се нанасят бронзанти, кожата да се излага продължително на слънце или да се посещава солариум;
  • В промеждутъка на процедурите лазерна епилация на лице е задължително използването на слънцезащитен крем с максимален защитен фактор – SPF 50+;
  • Във времето между сесиите не се препоръчва третиране на окосмяването. Ако това е наложително се скъсяват с ножичка, за да има максимален ефект от лазерната епилация на лицето.

Какви са предимствата на лазерната епилация на лице

 

Нежеланото окосмяване на лицето е затруднение за много хора от различни полове. Всеки от нас има опит в използването на различни техники свързани с премахването на косъмчетата. Епилаторите, депилатоарите, пинсетите и различните им разновидности се оказват неефективни и болезнени с множество странични ефекти. Последните години лазерната епилация на лице е доказала трайността и ефективността си. Одобрена е медицински като начин за отстраняване на така неприятното окосмяване. Лазерната епилация на лице е финансово достъпна, бърза, безболезнена и комфортна услуга. Резултатът е забележим още след първата процедура лазерна епилация на лице. Увереността и спокойствието се възвръщат благодарение на меката, гладка, чиста и сияйна кожа. Лазерната епилация на лице помага да забравите за неприятните враствания на косъмчета.

Лазерна епилация на лице за различните полове

Лазерна епилация на лице 4 - диодна епилация мустак
Лазерна епилация на лице – горна устна

Ако търсите безкомпромисно решение за неприятното окосмяване, използвайте лазерна епилация на лице.

Лазерната епилация на лице е подходяща процедура както за жени така и за мъже, желаещи да премахнат нежеланото окосмяване. Неприятните косъмчета по лицето са истински кошмар за жените, предизвиква неудобство и липса на висока оценка за външният вид. Това притеснение може да бъде избегнато лесно след няколко сесии лазерна епилация на лице. Лесното, бързо и удобно премахване на окосмяването чрез лазерната епилация на лице отнема не повече от десет минути. То може да бъде използвано и като оръжие срещу брадата на всеки мъж, който не харесва краткотрайните резултати от бръсненето. Всекидневното борене с космите по лицето е изтощително и няма нищо привлекателно в белезите оставени от самобръсначка и острите косъмчета на току що порасналата брада. Лазерната епилация на лице е безкомпромисно решение водещо до трайни резултати, пести време и ви спасява от досадните методи на миналото. Лазерната епилация на лице е на достъпни цени поради малките зони на третиране и създава свеж, и приятен вид на кожата.

Защо да изберете лазерна епилация на лице в ABI Beauty

Лазерна епилация на лице посредством диоден лазер.

Лазерна епилация на лице 5
Лазерна епилация на лице – преди и след

Лазерната епилация на лице е една от най-предпочитаните процедури в салоните на  ABI Beauty. Сесиите лазерна епилация на лице биват извършвани от квалифицирани специалисти. Преди извършване на процедурите се прави индивидуална консултация със всеки клиент по време на която се обсъжда колко сесии лазерна епилация на лице ще бъдат необходими, какво представлява процедурата, ще има ли някакви особености според типа кожа и окосмяване, отговаря се на някои въпроси подпомагащи ефективността на лазерната епилация на лице. В студията на ABI Beauty се работи с диоден лазер произведен и проверен от американски гигант в сферата. Лазерът е свръхмодерна иновация предоставяща безупречни резултати при лазерната епилация на лице и цяло тяло. Уредът разполага с опция за индивидуални настройки според типа кожа на клиента,  което осигурява безопасна и ефективна лазерна епилация на лице. В салоните на ABI Beauty ще откриете широка гама козметични и естетични процедури освен лазерната епилация на лице.С помощта на професионалисти в с сферата на козметиюните услуги ще подобрите външния вид и самочувствието си.

 

Лазерната епилация на лице – ефективно и дълготрайно решение

Лазерна епилация на лице по зони – горна устна, брадичка, бузи, бакенбарди

Какви са изискванията за извършване на лазерната епилация на лице

Какви са предимствата на лазерната епилация на лице

Лазерна епилация на лице за различните полове

Защо да изберете лазерна епилация на лице в ABI Beauty

Вземи подарък