Лазерна епилация лице

Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице

Прекомерното окосмяване по лицето и тялото е изключително неприятен проблем и създава досаден дискомфорт. Това тревожи в по-голяма степен тревожи жените, но и голяма част от мъжете. Причините могат да бъдат много. Най-често срещаните са генетични, вследствие на хормонален дисбаланс, проблеми с метаболизма, могат да бъдат предизвикани от медикаментозно лечение и други. Неприятното окосмяване може да се активира от особени фактори в различен етап от живота на човек. Съществуват много начини за премахване на нежеланото окосмяване. В 21 век като най-ефективно и трайно решение се утвърждава лазерната епилация. Лицето от своя страна е една от най-предпочитаните зони за третиране на тази област. 

Лазерната епилация на лице – ефективно и дълготрайно

Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице – изключителни резултати

Защо лазерна епилация на лице? Лазерната епилация на лице ни спасява, защото спестява време, осигурява ни трайно редуциране на окосмяването, което може да се превърне и в перманентно. Тя нанася окончателен удар на неприятното окосмяване. С лазерната епилация на лице, космите се изтъняват и изсветляват, забавя се техният растеж. Чрез лазерната епилация на лице се ограничава продуктивността на космения фоликул. За успешно и ефективно намаляване на окосмяването са необходими няколко серии от процедури лазерна епилация на лице. При повечето хора резултатите са дълготрайни и се запазват в продължение на много години, като обикновено са нужни поддържащи процедури лазерна епилация на лице един-два пъти годишно. Броят на сесиите лазерна епилация на лице не е фиксиран, тъй като зависи от индивидуалните особености , от типа кожа, вида и пигмента на косъма. За лазерна епилация на лице се препрочват обикновено осем процедури.

 

 

Лазерна епилация на лице по зони – горна устна, брадичка, бузи, бакембарди

Окосмяването по лицето създава най-голям комплекс, дори космите да са по-светли и фини. Естеството на космите по лицето е различно от това на тялото. Изискват се повече сесии лазерна епилация на лице.  Окосмяването с лазерната епилация на лице дава отлични резултати при хормонален дисбаланс, менопауза и др. Третирайки космите по зоните на лицето с пинсета или кола маска, кожата много често се възпалява, загрубява, пигментира, а бръсненето или използването на депилатоарен крем не са препоръчителни, тъй като активират растежа на косъма и същевременно го уплътняват. От своя страна, лазерната епилация на лице, извършена с подходящ лазер, води до изключителни резултати. Такъв например е диодният лазер. След процедура лазерна епилация на лице чрез диоден лазер косъмчетата изсветляват, изтъняват, стават много по-незабележими. Кожата коренно променя вида си с премахването на космите чрез лазерна епилация. На лицето се изписва самочувствие, тъй като цялостното му излъчване е променено. Най-популярни области за използване на лазерна епилация на лицето са: брадата, горната устна, бузите, бакембарди, вежди. Лазерната епилация на лице може да се извършва през всички сезони на годината.

Изисквания за извършване на лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице 2

Лазерна епилация на лице – комфорт и качество

Не са особени и не представляват трудност указанията, които се изискват преди лазерна епилация на лицето. Ето какви са те: две-три седмици преди първата процедура лазерна епилация на лице, космите в зоната не трябва да се отскубват с пинсета, кола маска, епилатор или друго. Ден-два преди сесията трябва да бъдат скъсени с ножичка. Три-четири седмици преди процедурата лазерна епилация на лицето не трябва да се прилагат бронзиращи продукти, не трябва да се излага продължително на слънце или да се ползва солариум. Между процедурите лазерна епилация, на лицето трябва да се използва слънцезащитен крем с максимален фактор на защита – SPF 50+. В периода между процедурите не е препоръчително космите да се третират. Ако това се налага все пак е добре да се направи чрез ножичка, за да е ефективна лазерната епилация на лице.

 

Предимства на лазарената епилация на лице

Прекомерното или нежелано окосмяване е затруднение, а и изпитание за много жени и мъже. Всеки имат определен опит в използването на различни техники за премахването му. Бръснене, кола маска, непрофесионални епилатори и др. – за съжаление се оказват не достатъчно трайни и никак ефективни. Като метод лазерната епилация на лице доказва своята безспорна ефективност. Превъзхожда всички останали методи, като качествената лазерна епилация на лице предлага медицински доказано трайно решение за отстраняване на неприятното окосмяване. Лазерната епилация на лицето като начин е бърз, безболезнен, комфортен, достъпен ценово. Резултатът е видим още след първата процедура лазерна епилация на лице. Кожата е мека и гладка, а ние уверени и спокойни. С лазерната епилация на лице се предотвратяват бъдещи враствания на косми.

Лазерна епилация на лице за мъже и жени

Лазерна епилация на лице 3

Лазерна епилация на лице – безкомпромисно решение

Както жените, така и мъжете могат завинаги да премахнат излишното окосмяване, използвайки лазерна епилация на лице. Неприятното окосмяване на лицето може да доведе до голямо неудобство и да създаден комплекси у жените, то е истински кошмар. Днес това не предизвиква голямо притеснение, тъй като лазерната епилация на лицето е добре позната като оръжие срещу този проблем. Посредством лазерната епилация на лице, спрямо други методи за обезкосмяване, се решава този проблем лесно, бързо и удобно. Лазерната епилация на лице не отнема повече от десетина минути. Лазерната епилация на лице помага и на повечето мъже, които не харесват бръсненето като метод, омръзнало им е всекидневно да се борят с окосмяването и искат трайното му премахване. С помощта на лазерна епилация на лицето те намират безкомпромисно решение за добри резултати и забравят за останалите досадни методи. С лазерната епилация на лицето му се придава по-свеж вид. Лазерната епилация на лицето включва по-малки зони за третиране, което я прави достъпна, тъй като цените са разумни.

 

Защо лазерна епилация на лице в Abi Beauty?

Лазерна епилация на лице 4

Лазерна епилация на лице – диоден лазер

Лазерната епилация на лице е една от най-избираните процедури в Abi Beauty. Процедурите по лазерна епилация на лице се извършват от квалифицирани специалисти, като преди това се прави индивидуална консултация, при която се обсъжда цялостно процедурата лазерна епилация на лице, необходимите сесии, как работи самата процедура, както и отговаря на зададени въпроси, ако има такива. Технологията, която се използва в студиото за провеждане на лазерна епилация на лице е диоден лазер, дело на американски гигант в тази сфера. Той е свръхмодерен и иновативен, за да предостави безупречни резултати по отношение на лазерна епилация за лице, а и цяло тяло. Това се дължи на факта, че диодният лазер в Abi Beauty разполага с индивидуални настройки според типа кожа, което ви осигурява ефективна лазерна епилация на лице. В салоните на Abi Beauty освен лазерна епилация на лице се предлага широка гама от разнообразни козметични и естетични услуги, в тях ще намерите комплексно решаване на всички въпроси, свързани с външния ви вид.

 

 

Лазерната епилация на лице – ефективно и дълготрайно

Лазерна епилация на лице по зони – горна устна, брадичка, бузи, бакембарди

Изисквания за извършване на лазерна епилация на лице

Предимства на лазарената епилация на лице

Лазерна епилация на лице за мъже и жени

Защо лазерна епилация на лице в Abi Beauty?