Laser hair removal

Лазерна епилация цени

Зона Стандартни цени * Промо цени Отстъпка
Горна устна 25 лв.
Брадичка 25 лв.
Бузи 25 лв.
Скули 25 лв.
Бакенбарди 25 лв.
Цяло лице 80 лв. *50 лв. -38%
Врат 25 лв.
Шия 25 лв.
Рамене 40 лв.
Гръб 70 лв.
Кръст 30 лв.
Гърди 30 лв.
Гърди линия 20 лв.
Арeоли 20 лв.
Корем 40 лв.
Корем линия 20 лв.
Ръце/цели/ 100 лв. *50 лв. -50%
1/2 ръце 50 лв.
Подмишници 25 лв.
Седалище 45 лв.
Интим/пълен/ 70 лв. *30 лв. -57%
Външни бикини 35 лв.
1/2 крака 110 лв. *50 лв. -55%
Крака/цели/ 200 лв. *80 лв. -60%
Малка зона 20 лв.

Промоции в комбинация

Интим/пълен/ и Подмишници 90 лв. *35 лв. -61%
Ръце/цели/ и Крака/цели/ 280 лв. *120 лв. -57%
Горна устна и Брадичка 40 лв. *30 лв. -25%
Корем и Гърди 65 лв.
Гръб и Кръст 80 лв.
*Цяло Тяло 330 лв. *150 лв. -55%
*Цяло тяло включва: Цели Крака, Цели Ръце, Пълен Интим и Подмишници * Промо цените важат само за нови клиенти за първа процедура *Цените са за една процедура
Зона Стандартни цени * Промо цени Отстъпка

Горна устна

30 лв.

Брадичка

30 лв.

Бузи

30 лв.

Скули

30 лв.

Бакенбарди

30 лв.

Цяло лице

100 лв.

Врат

30 лв.

Шия

30 лв.

Рамене

60 лв.

Гръб

180 лв. *50 лв. -72%

Кръст

110 лв. *40 лв. -64%

Гърди

110 лв. *40 лв. -64%

Гърди линия

40 лв.

Корем

110 лв. *40 лв. -64%
Корем линия 40 лв.

Ръце/цели/

120 лв. *60 лв. -50%

1/2 ръце

80 лв. *30 лв. -63%

Подмишници

30 лв. *20 лв. -33%

Седалище

70 лв.

Интим/пълен/

110 лв.

1/2 крака

160 лв. *50 лв. -69%

Крака/цели/

260 лв. *90 лв. -65%

Промоции в комбинация

Интим/пълен/ и Подмишници

130 лв.

Ръце/цели/ и Крака/цели/

340 лв. *140 лв. -59%

Корем и Гърди

180 лв. *75 лв. -58%

Гръб и Кръст

240 лв. *85 лв. -65%

*Цяло Тяло

750 лв. *200 лв. -73%

*Цяло тяло включва: Цели Крака, Цели Ръце, Подмишници, Корем, Гърди, Кръст, Гръб

*Промо цените важат само за нови клиенти за първа процедура

*Цените са за една процедура

Доколко изгодно решение е лазерната епилация: цените и предимствата на ABI beauty

Лазерна епилация – цени 1
Лазерна епилация – цени и фактори, оказващи влияние върху тях

Когато стане въпрос за лазерни естетически услуги, клиентът често е склонен да прави компромиси с качественото обслужване, избирайки по-икономичната оферта. Ценовият диапазон в центровете, предлагащи този вид процедури, може да прескача драматично между високи и ниски стойности. Открояват се няколко по-важни фактора, според които клиентите се   ориентират в търсенето на подходящия център за лазерна епилация. Цените безспорно са сред основните съображения на повечето заинтересовани. Ето защо салон ABI beauty се стреми да покрива най-високите стандарти за извършване на лазерна епилация. Цените остават достъпни и конкурентни, без да се допускат никакви компромиси с нуждите на посетителите. Спестете от времето си, без да пестите от грижата за своята кожа, с ABI beauty!

В салон ABI Beauty ще откриете решение на вашите интереси и желания, получавайки най-доброто и то на най-добри за лазерна епилация цени в цяла София, а дори и България. Преди това нека разгледаме какви са факторите, които оказват значение за формирането на лазерната епилация цени.

Какво да очаквате от ABI beauty център за лазерна епилация – цени, които не правят компромис с качеството

Лазерна епилация – цени 2
Лазерна епилация цени – печеливша инвестиция

В ABI beauty се стараем да отговаряме на световните стандарти за извършване на лазерна епилация. Цените ни са и гаранция, че следните четири условия са изпълнени:

  1. Висококачествена технология.

ABI beauty желае само най-доброто за своите посетители. Затова е от съществено значение за нас да работим с възможно най-модерната техника на пазара. В центъра ви очакват последен модел лазери, произведени от американска компания лидер в сферата на лазерната епилация. Цените ни са съобразени с критериите за ефективност, които процедурите при нас покриват. При лазерната епилация цените до голяма степен се определят от вида лазер, използван по време на сесиите. С ABI beauty залагате на доказано качество и сигурни резултати.

  1. Висока ефективност на процедурите.

Поставяме си за цел да постигаме минимум 85% намаляване на окосмяването в третираната зона след всяка процедура с лазерна епилация. Цените ни не отстъпват по икономичност на други центрове и в това отношение, тъй като процедурите при нас дават отлични резултати след по-малко посещения.

  1. Екип от високопрофилирани специалисти.

Козметиците в ABI beauty имат дългогодишна практика и обширни познания в областта на естетическите услуги с фокус върху лазерната епилация. Цени се най-вече професионализмът в отношението към клиента. Екипът ни от дерматолози е готов да отговори на всички ваши запитвания, да ви консултира при нужда и да ви насочи към подходяща услуга в центъра за лазерна епилация. Цени се и се държи много и на коректността. Вниманието и безупречното обслужване са неизменна част от професионалния кодекс на нашия екип.

  1. Обслужване на високо ниво.

В ABI beauty можете да разчитате на екип от мотивирани служители, които ще ви приемат, консултират и подготвят за вашия час за лазерна епилация. Цените на процедурите ще ви бъдат представени от колегите ни на рецепцията, готови да ви съдействат по всяко време. Нуждите на клиентите винаги са били главен приоритет на нашите козметици, които се стараят да осигурят приятен и ползотворен престой на всички посетители.

Предложения в нашия център за лазерна епилация – цени на индивидуални услуги и цени за пакети

Лазерна епилация – цени 3
Лазерната епилация цени за зони при мъже и жени

Дълготрайният ефект, който превъзхожда по-старомодните методи за обезкосмяване, превръща особеностите на лазерната епилация (цените и броя посещения) в напълно приемлива инвестиция, която се възвръща във времето като намалява разходите ни за епилация. С цел да оптимизира преживяването на посетителите си, салон ABI beauty предлага пакети, комбиниращи обезкосмяването на няколко различни зони на тялото или на цялото тяло с лазерна епилация. Цените са преференциални, когато клиентът заплаща комплект от услуги. Що се отнася до индивидуални сесии за лазерна епилация, цените могат да варират в зависимост от броя на импулсите, нужни за да се покрие съответната зона. Крайният резултат при нас може да бъде само перфектно гладка кожа. Още след първата процедура по лазерна епилация, цените на услугите ни ще ви се сторят пренебрежително ниски спрямо постигнатите ефекти.

Видове лазерна епилация – цени на услугата за мъжете и за жените

Лазерна епилация цени 4
Лазерна епилация – цени – достъпност и качество

Известно е, че когато говорим за лазерна епилация, цените на услугата за двата пола се различават. Размерът на зоните и дебелината на косъма могат да удължат процеса на лазерна епилация. Цените са съобразени с тези особености. Въпреки тези специфики, можем да гарантираме, че няма разлика в крайните резултати на ABI beauty – клиентите ни разчитат на нас и винаги остават доволни. С ABI beauty настъпи нова ера в лазерната епилация. Цените ни са толкова достъпни, че редовно привличат клиенти от двата пола в центровете ни в цялата страна.

При лазерната епилация цените за мъже и жени са различни, но самочувствието и привлекателния външен вид след процедура са еднакви и за двата пола. Днес един от най-предпочитаните методи за нежеланото обезкосмяване е лазерната епилация. Цените са достъпни, а методът дълготраен.

ABI beauty център за лазерна епилация цени комфорта и времето на своите клиенти

Лазерна епилация – цени 5
Лазерна епилация – цените са добри

Можете да разгледате ценоразписа на процедурите, които предлагаме, от падащото меню в сайта на центъра за лазерна епилация. Цените са посочени срещу всяка от услугите. Инвестирайте в своята визия за себе си с ABI beauty център за лазерна епилация. Цени като нашите няма никъде другаде! Погрижете се за своя комфорт, бъдете красиви всеки сезон с нашата висококачествена лазерна епилация. Цените ли времето си, заложете на нас. Ще се чувствате подмладени и красиви, без това да ви коства портфейла. Ето част от естетическите услуги, които можете да потърсите в центъра за лазерна епилация, цените им може да откриете в сайта ни.

  • Лазерно подмладяване
  • Професионални фризьорски услуги
  • Химичен пилинг
  • Почистване на лице
  • Лазерна епилация – цени за мъже и жени

В ABI beauty работим с мощен диоден лазер, изработен от американския гигант в сферата Coherent DILAS. С нас залагате на най-добрата технология на пазара! Никога не е било по-лесно да се възползвате от услугата лазерна епилация! Цените никога не са били по-достъпен гарант за качеството, отколкото са при нас, в ABI beauty център.

Станете част от семейството на ABI beauty център за лазерна епилация. Цените при нас  редовно привличат приятели!

Нашият център за лазерна епилация цени редовните си клиенти и поддържа няколко промоционални пакета, за да облекчи максимално разходите им. ABI beauty има богата история и практика в сферата на лазерната епилация. Цените ни са конкурентни и изненадващо достъпни още от самото откриване на центъра. Това са осем години на прецизност и постигане на съвършенство в работата. Осем години професионализъм и приятелство. Убедете се сами в достойнствата ни и посетете нашите салони за лазерна епилация – цените ни веднага ще ви допаднат, а резултатите ще ви оставят без думи!

Доколко изгодно решение е лазерната епилация: цените и предимствата на ABI beauty

Какво да очаквате от ABI beauty център за лазерна епилация – цени, които не правят компромис с качеството

Предложения в нашия център за лазерна епилация – цени на индивидуални услуги и цени за пакети

Видове лазерна епилация – цени на услугата за мъжете и за жените

ABI beauty център за лазерна епилация цени комфорта и времето на своите клиенти

Станете част от семейството на ABI beauty център за лазерна епилация. Цените при нас редовно привличат приятели!

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА