Laser hair removal

Фризьорски услуги

Фризьорски услуги за жени и мъже за едно зашеметяващо първо впечатление от Abi Beauty Salon в София

Боядисване, кичури / балеаж и обезцветяване с KEUNE

Създадени с помощта на висококачествени съставки, боите на KEUNE вдъхновяват безкрайната креативност.

4 причини, поради които да започнете да използвате боя за коса TINTA:

1.Подхранва косата перфектно;
2. Придава на косата копринена мекота и блясък;
3. Широкоспектърна UV-A и UV-B защита на косата, дължаща се на съставката Соламер;
4. Не боядисва и не оставя петна по скалпа.Кремообразният Оксидант на TINTA съдържа стабилизатор на цвета LP300, който помага на цветни пигменти да се задържат по–добре в структурата на косъма и защитава структура на косата по време на боядисване. В резултат на това се постига по-дълготраен цвят на косата.
Коприненият протеин възстановява и подхранва увредената коса. Коса, която има по–добро състояние, също остава жизнена за по–дълго време, защото цветните пигменти се заключват в структурата на косъма. Вие незабавно ще видите и усетите подобреното състояние на косата, веднага след измиване.

Keune semi color – безамонячна боя

Боята Semi Color е безамонячна боя, която интензивно боядисва тон върху тон и дава до 70% покритие на сиви коси. Перфектен избор при първо боядисване на естествена коса, интензивно боядисване тон върху тон, без да се изменя естественият цвят на косата и лесна за употреба двойна система на боядисване – освежаване на дължини и краища с боя Semi Color в комбинация с боя Tinta Color.

Технологията SILSOFT осигурява изключителен блясък и подхранване на косата.  Semi Color е кремообразна боя, базирана на кокосово масло, което осигурява кремообразната й консистенция. Лесна е за смесване и не боядисва и не оставя петна по скалпа.

Терапия за възстановяване и трайно подхранване на боядисани и химически третирани коси, която прави косата силна, здрава, подхранена и блестяща.
Качества:

  • Създава дисулфидни връзки – в резултат на което, косата е силна и здрава
  • По-дълготрайно подхранване на косата
  • Предназначена за всички услуги по изсветляване и боядисване и всички химически услуги, включително и като самостоятелна терапия
  • Не се нарушава цялостта на косъма
  • Protein Fusion система – за по-здрава и подхранена коса

Има 3 фази, от които Фаза 3 – Bond Rechanger е предназначена за употреба в домашни условия.

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА