Laser hair removal

Маникюр и педикюр

Красиви ръце и нокти от ABI Beauty с маникюр и педикюр

Един от най-изразените символи за това, че една жена е поддържана и уважава себе си, е добре направеният маникюр. Едва ли има дама, която да не мечтае ръцете ѝ да изглеждат нежни, чисти и видимо обгрижвани. Все повече жени държат освен ръцете им да са в изряден вид, ходилата и ноктите на краката също да са съвършени.

Добре направените маникюр и педикюр засилват женствеността и красотата. Те правят ръцете и ходилата по-фини, кожата мека и нежна на допир. Но маникюрът и педикюрът не са само символ на добре изглеждащата жена, но са важни и за доброто здраве.

маникюр с изграждане

Изграждане с гел

 

Гел лакът през последните години почти измести използването на обикновен. Това е така, защото той осигурява много по-голяма дълготрайност и сияйност на цвета.

Процедурата включва нанасянето на три слоя лак – база, основен и топ върху ноктите. След поставянето на всеки слой ноктите се изпичат под UV лъчи в специални лампи, за да може гел лакът да се втвърди. Процедурата по „изпичане“ на всеки от слоевете трае между половин и една минута.

Гел лакът обикновено издържа на ноктите до три седмици, но е добре да се премахва и поставя нов на около 15 дни. Премахването става чрез ацетонови тампони, с които се обвиват ноктите. Така гел лакът става лесен за отстраняване. 

гел лак френски маникюр

Френски маникюр

Една от класиките във визията на маникюра и педикюра е френският маникюр. Той винаги придава на ноктите на ръцете и краката фин и нежен вид. За да се постигне, се стартира с основните процедури за маникюр и педикюр. Специфичното при този вид маникюр е нанасянето на бледорозов цвят на нокътната плочка, последван от лак на върховете на ноктите. Привърженичките на френския маникюр и педикюр знаят, че с него ноктите изглеждат изключително естествени, нежни и красиви.

Парафинова терапия за ръце

Ръцете са второ място по уязвимост след лицето – най-често кожата на китките страда от зачервяване, напукване, изсушаване и белене. Парафиновата терапия е уникална лечебна грижа и невероятно средство за възстановяване на кожата и ноктите на ръцете. Тя действа като загрява ръцете, повишава циркулацията на кръвта, увеличава еластичността на кожата и изглажда отвора на бръчките.

Какво прави парафинът?

Парафинът лекува пукнатините и подхранва кожата, забавя стареенето и дори спомага за подобряване на костните деформации. Той избелва и изсветлява пигментацията по кожата и също така възстановява структурата на нокътната плочка. Тази процедура има особено значение през зимата, когато кожата на ръцете е най-изтощена от студа.

Ефектът на парафина е забележим още след първия сеанс – ръцете се възстановяват от всички неприятни явления. Кожата става мека и гладка като кадифе. Препоръчително е парафиновата терапия да се повтори поне веднъж на всеки две до три седмици.

ABI Beauty – терапии за маникюр и педикюр в София

Процедурата включва

1. Измиване и дезинфекция на ръцете;
2. Почистване на лак / заздравител;
3. Оформяне на свободния край на нокътната плочка;
4. Обработване на кожната гънка
– омекотяване, отваряне и почистване на кутикулата;
– изрязване-по желание на клиента и ако се налага;
5. Обработване на загрубялата кожа;
6. Почистване на кожата със скраб и нанасяне на лосион;
7. Полиране на нокътната плочка;
8. Парафинова терапия;
9. Премахване на парафина;
10. Нанасяне на овлажняващ лосион и масло за кожна гънка.
Времетраене на процедурата: 40-60 мин.

Педикюр

Добре направеният педикюр превръща стъпалата в истинска наслада за окото, а лошият може да развали общия вид и на най-перфектната дама.

За да изглеждат стъпалата ви винаги перфектно и да събират възхитени погледи, трябва да спазвате основните закони на педикюра. И първият от тях е, че педикюр се прави само и единствено след като краката са били добре измити и накиснати, най-добре след престой в специална вана за крака с ароматни соли.

Педикюрът, който предлагаме, е козметичен и почистващ. Клиенти с гъбични или други инфекции, загрубели, мазоли или екземи, моля да следват указанията и местата с предлагане на медицински педикюр.
Аналогично на процедурата по маникюр и педикюрът също стартира с накисването на ходилата в топла вода и премахването на мъртвата кожа от тях. Следват оформянето на нокътната плочка, масаж на стъпалата и поставянето на подхранващ лосион. Завършва се с поставянето на лак.
Научете повече за процедурата като се свържете с нас!

Основните видове процедури свързани с изграждането на професионален маникюр и педикюр от ABI Beauty в София са:

Гел лак
Френски с гел лак
Педикюр с/без гел лак
Сваляне на гел лак
Маникюр с обикновен лак
Изграждане с гел
Поддръжка с гел
Гел върху естествени нокти
Почистване и оформяне
Декорация на един нокът
Парафинова терапия
Сваляне на ноктопластика
Изграждане на един нокът

За повече информация за цените в падащото поле или на нашата страница с цените тук.

В салоните за маникюр и педикюр в Лозенец и Дружба на ABI Beauty ще намерите всичко това! Обадете се и потърсете нашите професионални маникюристи и педикюристи на 𝟬𝟴𝟵𝟳𝟱𝟰𝟯𝟱𝟰𝟬 или 𝟬𝟴𝟵𝟬𝟮𝟬𝟬𝟭𝟬𝟬.

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА