Laser hair removal

Лазерна епилация мъже

Лазерна епилация – мъже

Удобствата на лазерната епилация – мъже

Лазерна епилация мъже 1 - практически ползи
Лазерна епилация мъже – по-удобен и ефективен метод

С напредъка на технологиите и информираността на тема грижа за кожата все повече се популяризира лазерната епилация. Мъжете започнаха да търсят по-удобни, ефективни и даващи дълготрайни ефекти методи за обезкосмяване. Болшинството от потребителите на естетически услуги предпочетоха ползите на лазерната епилация. Мъжете също не правят изключение от нарастващия брой клиенти на естетическите центрове, предлагащи процедурата. Добрият външен вид е показател за добрата социална позиция, самочувствието и самоуважението на представителите на мъжкия пол.  Обезкосмяването на гърдите, подмишниците и интимните зони носи не само естетически, а и чисто практически ползи, и за мнозинството от посещаващите центровете за лазерна епилация мъже е необходимост. След популяризирането на лазерната епилация мъжете станаха по-заинтересовани от удобствата и резултатите, с които методът превъзхожда останалите средства. С появата на лазерната епилация мъжете започнаха самостоятелно да проучват алтернативите за обезкосмяване, разчупвайки клишето, че тази част от външния вид е запазена територия на т.нар. нежен пол. Повечето потърсили услугата лазерна епилация мъже са претеглили везните за предимствата и недостатъците на агресивните средства за премахване на нежеланото окосмяване и са преценили, че най-икономичното, трайно и безболезнено решение за третиране на всички чувствителни зони на тялото е лазерната епилация. Мъжете, които избират този метод, отдавна не слугуват на стереотипите и неоснователното отхвърляне на всякакви козметични процедури като прояви на женственост, напротив – възползвайки се от предимствата на лазерната епилация мъжете сами владеят времето и тялото си.

С метода на лазерната епилация мъжете преоткриват модерната грижа за тялото

Лазерна епилация мъже 2
Лазерна епилация мъже – бързи резултати

Бръсненето на чувствителните зони често възпалява кожата около космения фоликул и е нужно да се прави редовно, за да се запази търсеният резултат. Употребата на машинка за бръснене може да обърне растежа на космите, които в резултат се врастват в кожата. Избирайки да премахнат нежеланото окосмяване с лазерна епилация, мъжете си спестяват това неприятно дразнение. Още повече, че с лазерната епилация мъжете ще видят колко лесно могат да неутрализират досадната част от ежедневната си хигиена, свързана с обезкосмяването. След само шест процедури с лазерна епилация мъжете ще се радват на трайни резултати, чието поддържане оттам насетне коства една профилактична сесия в годината. Точно така – с еднократно посещение на центъра за лазерна епилация мъжете ще си спестяват ежедневното бръснене за цялата предстояща година. Никога не е било по-лесно за половете да се чувстват равнопоставени по отношение на козметичните грижи за тялото!

Елате в нашия център за лазерна епилация. Мъжете тук веднага ще оценят предимствата на перманентното обезкосмяване.

Последният модел диоден лазер, с който работим, изгаря корена на косъма в дълбочина с фини  импулси, за да окончателно ви лиши от ежедневния дискомфорт, свързан с обезкосмяването. Колебанието е излишно, когато се борави с реални статистически данни – методът на лазерната епилация, мъже, е стократно по-икономичен и ефективен от всички останали свои алтернативи! Направете подарък на тялото си и спечелете повече време за себе си, избирайки иновативния и напълно безвреден метод на лазерната епилация, мъже! Тази разумна инвестиция има дългосрочна възвръщаемост, така че никога повече да не ви се налага да мислите за обезкосмяването като за нещо неприятно, но наложително.

Преподготовка за лазерна епилация – мъже

Лазерна епилация мъже 3 - най-високо качество
Лазерна епилация мъже – качество, отговарящо на най-високите стандарти

В нашия център за лазерна епилация мъжете получават търсения резултат бързо и на достъпни цени, без необходимост от особена предварителна подготовка. Препоръчително е само да избръснете желаната зона, така че лъчите на лазера да могат да проникнат по-лесно и прецизно в структурата на косъма, за да разбият неговия фоликул. Лъчите мигновено и безболезнено отстраняват корена, който постепенно изтънява и спира да се формира. Така още след първата процедура с лазерна епилация мъжете ще забележат невероятното ѝ действие, а след шестата ще кажат сбогом на машинката и самобръсначката завинаги. Сложете край на сърбежа, обърнатите косми, зачервяването и обривите в бръснатите зони с услугата лазерна епилация. Мъжете се чувстват уверени и привлекателни след процедурите в нашия център. Позволете си лукса да се чувствате комфортно в кожата си във всеки момент и посетете ABI beauty център за лазерна епилация. Мъжете, които се обръщат към нас, могат да разчитат на качеството, професионализма и коректността, които са запазена марка на нашия център.

Често избирани зони за лазерна епилация – мъже

Лазерна епилация мъже 4
Лазерна епилация мъже – практически ползи

Има няколко основни зони на тялото, в които нежеланото окосмяване може да причини ужасен дискомфорт и където с метода лазерна епилация мъжете могат да отхвърлят много от негативните последствия на бръсненето. Една от тези зони е гърбът, който понася кошмарно острието и се оказва практически невъзможно да бъде избръснат с машинка, без човек да се нарани или да получи външно съдействие. Отново се появява проблемът с врастването на косъмчетата и потенциалните бъдещи възпаления, които след процедурите с лазерна епилация мъжете няма да видят никога повече! В ерата на лазерната епилация мъжете са свободни да се чувстват добре в кожата си и да полагат висококачествена грижа за своето здраве и външен вид без никакви излишни усложнения.

Друга проблемна зона, която често причинява неудобство и е чувствителна при обезкосмяване, е предната част на торса, т.е. коремната област и гърдите. При лазерна епилация мъжете си спестяват порязванията и обривите, които се появяват след бръснене в тази част на тялото. С напредъка на технологията на лазерите и потвърдените от хиляди клиенти в България безспорни предимства на лазерната епилация, мъжете могат спокойно да показват релефните си форми на плажа, без това да им коства здравето и нервите по време на процедурата по обезкосмяване!

Като популярна и предпочитана зона за лазерна епилация мъжете посочват също областта в задната част на врата и брадата, т.е. тила, където иначе възможностите са ограничени до машинката и посещението при бръснаря. С лазерната епилация мъжете си спестяват постоянните неудобства, и практически, и естетически, които им причинява растежът на косъмчетата в тази зона.

ABI beauty център за лазерна епилация – мъже

Лазерна епилация мъже 5
Лазерна епилация мъже – достъпни цени

В заключение, след всички изброени предимства на метода лазерна епилация, мъжете могат да очакват само качество, отговарящо на най-високите световни стандарти на работа в нашите центрове за лазерна епилация. Мъжете никога не са били по-доволни от естетическите процедури, отколкото са след посещенията си при нас. С ABI beauty център за лазерна епилация мъжете навлизат в ерата на модерните естетическите услуги. Високо качество, нежна грижа и дълготраен резултат е мотото на нашите специалисти, извършващи процедурата лазерна епилация – мъже!

Удобствата на лазерната епилация – мъже

С метода на лазерната епилация мъжете преоткриват модерната грижа за тялото

Преподготовка за лазерна епилация – мъже

Често избирани зони за лазерна епилация – мъже

ABI beauty център за лазерна епилация – мъже

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА