Лазерна епилация Мъже

Лазерна епилация мъже

Лазерна епилация мъже

Външният вид на мъжете е показател за здравето, както и за позицията и състоянието, които за реализирали в живота. В днешно време мъжете искрено се интересуват от най-подходящите за тях естетични манипулации, с които да поддържат лицето и тялото си. Те все по-насочено искат да се погрижат за себе си и стават все по-компетентни и запознати по отношение на новите процедури. Те вече не се примиряват с нежеланото окосмяване и избират лазерната епилация. Мъжете еднакво я желаят като метод спрямо жените. Съществуват някои страхове, които предизвиква метода лазерна епилация. Мъжете често се притесняват от негативното обществено мнение. Създава се заблуда, че процедурите за лазерна епилация мъже е особена привилегия за творчески личности и сексуално „грешни“. Действителността обаче е, че премахването на нежеланите косми от интимните зони, а и не само, е необходима процедура и утвърден метод е лазерната епилация. Мъжете я предпочитат, защото е безболезнена и трайна, резултатите са отлични. С лазерната епилация мъжете придобиват ново самочувствие, а това ги кара да се чувстват комфортно и самоуверени.

Най-ефикасният метод за лазерна епилация мъже

Най-ефикасният метод, с който напълно да забравят нежеланото окосмяване е лазерната епилация. Мъжете твърдо одобряват, защото тя дава решение окончателно за премахване на неприятните косми. При лазерната епилация се излъчва светлинна енергия, която достига до космения фоликул, атакувайки неговия пигмент – меланин. Светлината от лазера се трансформира в топлина и при допир с кожата води до унищожаване на косъмчетата. Лъчът е насочен само към космените структури и това прави безвредна лазерната епилация. Мъжете се спират на нея поради перманентните резултати, които тя дава. В наши дни диодният лазер е признат като „златен стандарт“ за безопасно премахване на космите и от най-чувствителните зони. С процедури лазерна епилация мъжете премахват всички затруднения и губене на време по премахване на окосмяването още след 6-8 процедури. След което веднъж годишно се налага поддържаща процедура лазерна епилация мъже. Това прави много изгодна лазерната епилация. Мъжете няма нужда да правят голяма сметка на бюджета си.

Подготовка и предимства за лазерна епилация мъже

Най-приятното е, че няма много изисквания за подговката при лазерна епилация. Мъжете трябва единствено да избръснат желаната зона за тренитиране няколко часа преди сесията. Не трябва да се излагат на слънце или да ползват солариум поне две седмици преди лазерна епилация. Мъжете след нея е необходимо да прилагат слънцезащитни кремове. Не трябва да употребяват алкохолосъдържащи продукти поне три дни преди процедура и да обезкосмяват с метод различен от бръснач поне месец преди това. Предимства на лазерната епилация: мъжете не изпитват болка, тъй като процедурата е ефективна и безопасна, и е подходяща за всеки фототип кожа. Няма сезонна ограниченост за изпълнение на лазерната епилация. Мъжете усещат по време на сесия поносимо боцкане. Лазерът е снабден с допълнителна охлаждаща система, за да притъпи чувството на какъвто и да е дискомфорт. Лазерната епилация няма нежелани странични ефекти.

Кои зони за лазерна епилация мъжете предпочитат?

С лазерна епилация мъжете могат да третират всяка една част от тялото си, изключение са само очите и околоочната зона. Едни от най-популярните за обработване зони с успех са:

  • Обезкосмяване на ръце и гръб с лазерна епилация – мъжете често признават, че най-много ги притеснява окосмяването по гърба. Да се използва кола маска е болезнено, а бръсначът не дава добър резултат. Мястото е и неудобно за справяне без помощ. Практически човек няма как да се справи сам без помощ. Именно в този случай удобно и дълготрайно решение е лазерната епилация. Мъжете не се нуждаят от чужда помощ и не е необходимо повече да се занимават с тази дейност.
  • Друга разпространена зона са гърдите и корема. Може да се каже, че това е най-предпочитана зона за работа с лазерна епилация. Мъжете се харесват повече с гладка кожа или пък просто искат да изпъкне мускулатурата, която са постигнали. Особено в летните месеци изключително решение е лазерната епилация. Мъжете в този случай се мотивират изцяло здравословно, но не пренебрегват и естетичните плюсове. Премахвайки дискомфорта с лазерна епилация, мъжете подобряват самочувствието си.
  • Премахване на косми по задната част на врата и брадата с лазерна епилация – мъжете минават врата с бръснач, докато дойде време за фризьор. Тези, които изпитват истинска непрязън към тези косми като ефикасно решение избират лазерната епилация. Мъжете се чувстват по-свежи и си спестяват бръсненето.

Други зони за лазерна епилация мъже

Други зони, успешно третирани с лазерна епилация: мъжете прилагат върху: нос, уши, скули, междувеждие, длани, подмишници, слип, задни части, стъпала. Всяка част от тялото е достижима с лазерната епилация. Мъжете дори не целят пълно премахване на нежеланото окосмяване, а за тях е достатъчно и само разреждането му. В тези случаи изключително подходяща е лазерната епилация. Мъжете имат по-тъмни и плътни косми, които се обработват най-лесно и при тях процедурите са забележително успешни. Ясно е, че най-добрият, бърз и ефективен метод е лазерната епилация. Мъжете я избират като най-благоприятната алтернатива спрямо останалите методи.

Защо избират лазерната епилация мъжете?

Съществуват много методи за отстраняване на неприятното окосмяване. Най-често срещаният и евтин начин за премахване на космите от мъжките интимни зони и части на тялото е бръсненето с машинка. Ала този метод има сериозни последици – машинката има остри ръбове, с нея могат да се наранят. Освен това, космите след бръснене бързо израстват обратно и стават остри. Много често се появяват и т.нар. „обърнати косми“ или пъпки и други образувания по кожата. Поради всички тези причини предпочитан метод за справяне с окосмяването става лазерната епилация. Мъжете я избират и харесват. Край на болезнената кола маска и епилатор слага лазерната епилация. Мъжете вече няма нужда да губят време в бръснене всеки ден. Перманентното обезкосмяване се превръща в рутинна грижа, което е достижимо с лазерна епилация. Мъжете я предпочитат, защото може да се прави на цялото тяло. Чрез лазерната епилация мъжете изтъкват атлетичната си фигура, релефът по тялото се личи в пълния си блясък по всяка част от тялото. Окосмяването причинява загряване и изпотяване. Удар върху този проблем нанася отново лазерната епилация. Мъжете се чувстват свежи, нямат усещане кожата да ги сърби или дразни. Най-голямата емоция, която предизвиква лазерната епилация – мъжете се чувстват секси, те са доволни, че доставят удоволствие на любимите си жени, създавайки усещане за гладка и свежа кожа у тях.

Най-ефикасният метод за лазерна епилация мъже

Подготовка и предимства за лазерна епилация мъже

Кои зони за лазерна епилация мъжете предпочитат?

Други зони за лазерна епилация мъже

Защо избират лазерната епилация мъжете?