Скулптуриране на тяло /Body Sculpt

Изграждайте мускули и изгаряйте мазнини с HIEMT PRO MAX

Какво е HIEMT / HIFEM Pro MAX

HIEMT PRO MAX /High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer/, е апарат с технология HIFEM /High Intensity Focussed Electromagnetic Muscle stimulation/. Mашината, с която работим  e четвърта генерация 2021 година (последно поколение). Тя се използва от жени и мъже за изграждане на мускули и топене на мазнини  в областта на 6 части от тялото –   корем, седалище, бедра, прасци, бицепс, трицепс. Така Вие може да скулптурирате тялото си по Ваше желяние и да постигнете ефекта, който търсите.

Технологията HIEMT Ви помага да качите мускули, да губите мазнини и лесно да получите форма на тялото.

Машината за изграждане на мускули HIEMT PRO MAX може да превърне всичко това в реалност. Тя ще Ви помогне да отслабнетe. Няма нужда от усилени упражнения, няма болка, няма пот, не е необходимо да сваляте дрехи и това спестява повече време и усилия. Само 30 минути лежане = 30000 пъти мускулна контракция (30 минути лечение на корема / тазобедрената става, е еквивалентно на 30000 коремни преси и клякания). Просто лягате и започвате да изграждате мускули и намалявате мазнини.

HIEMT – принцип на работа

Машината за създаване на мускули HIEMT PRO MAX използва неинвазивна технология HIFEM за освобождаване на високочестотна енергия на магнитни вибрации чрез  четири големи ръкохватки за лечение, и прониква в мускулите на дълбочина до 8 см. и предизвика непрекъснато разширяване и свиване на мускулите.

С HIEMT PRO MAX постигате високочестотна екстремна тренировка, чрез която се задълбочава растежа на миофибрилите (увеличаване на мускулите) и произвеждат нови колагенови вериги и мускулни влакна (мускулна хиперплазия), като по този начин тренират и увеличават мускулната плътност и обем. 

100% органично мускулно свиване на технологията HIFEM / HIEMT предизвика  процес наречен липолиза (разграждане на мазнините) в големи обеми. В процеса на липолиза от мастните клетки се освобождават мастни киселини и когато концентрацията на мастни киселини е твърде висока, се причинява апоптоза на мастните клетки и те започват да се  отделя чрез нормален метаболизъм в рамките на две седмици. Следователно, машината HIEMT PRO MAX  body sculpt  укрепва и увеличава мускула, като същевременно постига ефект на намаляване на мазнините.

Разликата между HIFEM / HIEMT и EMS

HIFEM

 • Ефективната дълбочина на проникване на HIFEM е 8 см, покривайки цялата невронна мрежа и позволявайки на целия мускулен слой да се свие;

 

 • Ефектът от апоптоза на мазнините и GG „супер мускулни упражнения“ никога не може да бъде постигнат чрез физически упражнения;

 

 • Проучвания в САЩ показват, че ефектът от четири процедури е най-добър;

 

 • Опитът от лечението е добър.

EMS

 • По-голямата част от енергията на тока е концентрирана в повърхностния слой, само малка част може да достигне до мускула;

 

 • Усещане за леко изтръпване или свиване;

 

 • Необходими са 40 процедури, за да се получи видима промяна;

 

 • Интензивността на лечението не може да се увеличи поради риск от болка и изгаряния.

Скулптуриране на тяло /Body Sculpt

Ползи от изграждането на мускули

Подобряване на конституцията на затлъстяването и ефективността на отслабването.

Изграждане на силно и красиво тяло.

√ Предотвратяване на стареенето и поддържане на физическа младост.

√ Намаляване на хроничната болка в мускулите и ставите.

Помага за гладкото кръвообращение.

√ Защита на безопасността на матката, червата и други.

√ Подобряване и профилактика на диабета.

√ Намаляване на високото кръвно налягане за облекчаване на налягането на кръвоносните съдове.

√ Предотвратяване на сърдечни заболявания.

Подобряване на паметта и предотвратяване на деменция.

5 накрайника

10 Технологии за въздушно охлаждане

Повече от 6000 часа живот

Едновременно работещи компоненти

Предимства на HIEMP

1. Може да задава различни режими на тренировка на мускулите.

2. 180-градусова конструкция на ръкохватката, следва извивките на ръката и бедрото, лесна за работа.

3. Пет накрайника за обработка, двуканална контролна енергия, поддържат синхронна работа с две или четири дръжки; може да управлява едновременно двама или четирима души, подходящи за мъже и жени.

7. Това е рутинна процедура без странични ефекти и болка. Ергономичните ръкохватките се поставят в зоната за третиране, като биват закрепени със специални ластици. Не е необходимо допълнителна помощ или постоянни настройки на апарата от страна на терапевта ви.

8. По време на процедурата се усеща само мускулни съкращения, няма болка, няма изпотяване и няма странични ефекти върху тялото, след процедурата може да продължите вашето ежедневие.

9. Процесът е неинвазивен, лесен и удобен. Просто легнете и го изживейте.

4. Това е безопасно и неинвазивно, нетоково, нехипертермично и нерадиационно, и няма период на възстановяване.

5. Без нож, без инжекции, без лекарства, без упражнения, без диета, само с легло и HIEMT PRO MAX може да изгорите излишите мазнини и да изградите мускулите за които винаги сте мечтали. С лекота ще  прекроите красотата на линиите.

6. Спестяване на време и усилия, в продължение на 30 минути = 30000 мускулни контракции (еквивалентно на 30000 коремни преси / клекове).

10. Има достатъчно експериментални проучвания, които доказват, че ефектът от лечението е забележителен. Необходими са 4 процедури в рамките на две седмици. Ефекта и преоформянето на линиите в третираните зони се забелязва веднага след първата процедура.

11. Уникалната система за въздушно охлаждане предотвратява генерирането на високи температури на обработващите глави.Иновативната технология на HIEMT PRO MAX позволява машината да работи целодневно, и значително подобрява експлоатационния и живот. Това е машина последна генерация 2021г. с висок фактор на безопасност и значително подобрена стабилност на енергията.

Въпроси и отговори

Колко процедури са нужни?

При много от пациентите е достатъчен един терапевтичен курс от 4 процедури в перод от две седмици (по две процедури седмично) за да получат зодоволителен ефект. Обикновено след един курс мускулната маса се увеличава с приблизително 16%, а мазнините могат да бъдат намалени с 19%. Най-добри резултати се наблюдават в периода между 2 и 4 седмици след курса.  За перфектни резултати ние препоръчваме да бъдат направени 4 курса с разстояние между всеки от 45 дни.

Колко време отнема една процедура ?

Процедурата е напълно атвоматизирана и няма нужда от ръчна манипулация на терапевт. Благодарение на това процедурата отнема само 30 минути.

Колко дълго ще продължи ефектът?

Ефектът след един курс може да се запази до няколко месеца. При извършени 4 курса, ефекта може да бъде запазен за няколко години с помоща на правилен хранителен режим.

За кого е подходяща процедурата?

Тази терапия за стягане на мускулите и топене на излишните мазнини е подходяща за няколко групи хора:

За Мъже и Жени които не спортуват и нямат време за активен живот, но въпреки това биха искали тялото им да изглежда спортно, стегнато и в добра физическа форма.

За Мъже и Жени с разширени стомаси, и искат да намалят обиколката на корема си бързо и лесно.

За хора, които са с наднормено тегло, имат заседнал начин на живот и редуцирането на килограми при тях е наложащо.

За тези хора, които трябва бързо да отслабнат – булки, модели, актьори и т.н.

Майка след раждането (Отделяне на ректус корем) – За подобряване формата на коремните мускули.

⑥ За жени които искат да стегнат мускулите си в интимните части.

С колко накрайника се обработва зона корем?

Препоръчва се всички пациенти да използват две ръкохватки едновременно. И двете лечебни глави трябва да са в пълен контакт с кожата, а не да висят настрани или да са поставени извън зоната на терапия. Това гарантира, че всички коремни мускули ще бъдат третирани еднакво. Използването на една глава в зона се препоръчва само за пациенти с малки зони. И двете терапии са еднакво ефективни.

Ще топи ли мазнини, докато се обработва зона бедра?

Много изследвания потвърждават, че метаболитната активност на мазнините се повлиява успешно при терапия с HIEMT PRO MAX. Целулита бива изгладен само с няколко процедури от по 30 мин.

Безопасна ли е дълбочината на проникване на енергия? Ще засегне ли вътрешните органи?

Технологията HIFEM съществува от десетилетия и нейната безопасност е доказана от десетки проучвания. Единствената тъкан, която реагира на енергията, са двигателните неврони, така че няма ефект върху други тъкани, включително органи.

Какво е усещането при HIFEM процедури? Ще боли ли?

Процесът е безболезнен и неинвазивен. Няма нужда от анестезия. Усещането по време на лечението е същото като това на мускулите ви по време на интензивни упражнения. 

Подходяща ли е процедурата за хора с дебел слой подкожна мазнина над 8см?

Технологията HIFEM може да проникне на 8 см под повърхността. Ако обаче мазнината на пациента е дебела, енергията може да не успее да проникне в мускулната тъкан изцяло,и да се наблюдават по-ниски нива на свиване на мускулите, от там е възможен и по-нисък терапевтичен ефект.

Може ли да се комбинира с други процедури за грижа за тялото?

Може да се комбинира с някои нетравматични грижи за отстраняване на мазнини, като например HIFU и други различни съоръжения за намаляване на мазнините. Освен това може да се комбинира с някои грижи за възстановяване след раждане, за да се подобрят здравословните и физически проблеми на родилките.

HIEMT PRO MAX Скулптуриране на тяло - промоция до -50% до 30.06.2022 г.

Зона Стандартни цени Промо цени Отстъпка

Корем

260 лв. 130 лв. -50%

Седалище

260 лв. 130 лв. -50%

Брич

260 лв. 130 лв. -50%

Предни бедра

260 лв. 130 лв. -50%

Задни бедра

260 лв. 130 лв. -50%

Бицепс

260 лв. 130 лв. -50%

Трицепс

260 лв. 130 лв. -50%

Прасец

260 лв. 130 лв. -50%

 

Промоции в комбинация

Корем и прасци

390 лв. 200 лв. -49%

Корем и предни бедра

390 лв. 200 лв. -49%

Корем и задни бедра

390 лв. 200 лв. -49%

*При записване на час в промо периода, ползвате тези цени за 10 процедури

*Цените са за една процедура

Приложение жени “Бедра”

Без значение какъв тип дупе имате, стегнатите бедра винаги го карат да изглежда отлично.

Приложение жени

Машината HIEMT PRO MAX е специално проектирана за увеличаване на мускулите в различни части, така че да можете да стегнете бедрата, без да намалявате гърдите, да стегнете бедрата и  ръце, да увеличите коремните мускули, и да имате така мечтаните „плочки“.

Приложение мъже

Екстремно трениране на мускулите извън границите на мускулно движение, най-лесния начин за коремни преси.

Отидете извън границите на движението на човешките мускули

По време на нормални упражнения мозъкът изпраща информация, за да стимулира двигателните неврони, но само 20-30% от мускулните влакна са активни. HIEMT PRO MAX е машина за красота която използва технологията HI-FEM, за да стимулира директно двигателните неврони, причинявайки почти 100% активност на мускулните влакна, като паралелно с това уврежда мастните клетки които биват отдели чрез метаболизъм: В същото време.
апаратът може бързо да увеличи мускулната тъкан и протеиновите вериги, да увеличи мускулната дебелина и плътност и да укрепи мускулите бързо. Позволявайки на мъжете лесно да имат перфектни коремни мускули.

HIEMT PRO MAX / Pelvic Floor накрайник

Голяма част от жените след 35-годишна възрaст имат някаква форма отпусканене на мускулите на тaзовото дъно. Порaди факта, че това е неудобна тема, повечето от жените продължително време живеят с проблема,и им е неудобно да потърсят помощ.

Какви са основните симптоми, че има някакъв проблем със силата и здравината на мускулите на тазовото дъно и вaгинaлните мускули:

 • Инкoнтинeция (леко изпускaне на уринa) – при скaчане, тичане, кихaне, смях;
 • Понижена сeксуaлнa чувствителнoст и слаб или липсващ оргазъм;
 • С времето – зaгуба на интерес към сeксa;

 

Причини за понижаване на тонуса на вaгиналните мускули

 • Брeмeнност;
 • Естeствeно рaждане;
 • С възрастта мускулите естествено се отпускат, ако не се тренират редовно;
 • Редки сeксуaлни кoнтакти;
 • Вдигaне на големи тeжeсти;
 • Излишни килoграми;

С Процедурата HIEMT PRO MAX /Pelvic Floor накрайник/ вече лесно и сигурно може да преодолеете всички неудобства, същевременно с това да подобрите някой много важни неща 🙂

Какви са ползите от здрaви и силни вaгинални мускули

 • Забaвя настъпването на климaкса;
 • Предпазват от инкoнтинeнция;
 • Подпомагат по-лесното получавaне на по-силни oргaзми;
 • Спомагат за по-голямо сeксуaлно удoвлетворение на пaртньорa;
 • Удължaвaт млaдостта;
 • Гарантират цялостна по-добра кондиция и сaмoчувствие;

Какви са ползите от стимулирането на мускулите на тазовото дъно.

 • Повишава контрола и силата върху аналния мускул;
 • Подобрява/Укрепва пикочния мехур, матката или отпуснат ректум, причинени от отпускане на мускулите на тазовото дъно.
 • Намалява изтичането на урина, причинено от кашлица, кихане или напъване.
 • Активира и подобрява мускулната тъкан на тазовото дъно,като възстановява мускулната стегнатост и повишава еластичността на мускулите в областта.
 • Увеличава притока на кръв в областта и подобрява невронната мрежа около тазовото дъно.
 • Увеличава площа на G-Точката, както и увеличава нейната чувствителност.
 • Укрепва и стяга пубококцигеалния мускул (PC мускул), подобрява сексуалната функция и увеличава чувствителността на клитора.

Ефикасноста от процедурата за Укрепване на мускулите на тазовото дъно при мъже и жени над 35 години:

При Жени които не се подготвят за бременност или менопауза:

Повлиява положително за възстановяване на еластичността на матката и влагалището, като увеличава секрецията и влагата.

Увеличава многократно кръвообращението с което спомага за правилния хормоналния баланс.

При Мъже, които искат да подобрят своята жизненост / зрели мъже:

Подобрява честотата на уриниране.

Лекува инконтиненция /неволното изпускане на урина.

Чувстително подобряване на ерекцията.

Предотвратяване на преждевременна еакулация.

Как работи HIEMT PRO MAX /pelvic handle/

Тайната се крие във високочестотни електромагнитни енергиини вълни със сила 9 по скалата на TESLA. С дълбокото си проникване до 10см. ( Picture1.jpg ) Успешно стимулира моторните неврони като засилва контрола на цялата област на тазовото дъно. Процедурата причинява 100% органично свиване на мускулите на тазовото дъно като причинява хипер контракции (задействайки мускулите на тазовото дъно да се стегнат около 30 000 пъти за 30 минути)

HIEMT технологията притежава Международни сертификати за безопасност от FDA и CE. Тя е безопасна и няма странични ефекти.

Процедурата е Подходяща за мъже и жени.
Иновативна неинвазивна технология, без никакви наранявания и дискомфорт.

Един терапевтичен курс от 4 процедури в рамките на 2 седмици е по-добър от изпълняването на 10 000 упражнения на Кегел. Ефектът от лечението с HIEMT PRO MAX e по-ефикасен от всичко друго предлагащо се на пазара.

Удобство: няма нужда да сваляте панталони и бельо по време на процедурите, няма нужда да сменяте дрехите си,няма контакт и дразнение,просто го направете и си тръгвате.

Висок коефициент на полезно действие: Всяка процедура отнема само 30 минути, без болка, без рани, без упойка, без възстановителен период.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА ПРОЦЕДУРА С HIEMT PRO MAX

Не може да се използва в случаите на следните заболявания или състояния:

▲ Забранено за бременни жени и менструален период; необичайно маточно кървене;
▲ Не може да се използва за лечение на областта на главата и сърцето
▲ Пациенти с отворени рани в мястото на лечение, възпаление / тежка инфекция;
▲ Пациенти с остра тазова инфекция и с риск от тазово кървене; пациенти с тежки хемороиди;
▲ Съдова емболия; белодробна недостатъчност; антикоагулантна терапия; нарушения на кървенето;
▲ За пациенти, страдащи от рак; сърдечно заболяване; хипертония; деменция; епилепсия; пациенти със злокачествени тумори;

▲ За пациенти с метални импланти или електронни импланти в тялото; Метална спирала; Пейсмейкър / дефибрилатор; Нервен стимулатор; електронна кохлея; лекарствена помпа; стент и др.
▲ За тези, които наскоро са претърпели тазова операция; Рехабилитацията на тазовото дъно се препоръчва след 3 до 6 месеца след операцията. Трябва да изчакате, докато се възстановите, преди да започнете курс на лечение, (или се консултирайте с Вашия лекар, ако е подходящо за Вас).
▲ За тези жени след изкуствен аборт се препоръчва терапевтичният курс да се проведе след чиста менструация.

Hiemt pro

В забързаното ежеденевие всички все по-трудно намираме време за себе си, а с наближаването на лятото търсим повече сексапил за нас за добро лятно настроение. Мечтата за горене на излишните мазнини, постигната без ограничаващи диети, докарващи ни до лудост или безброй часове във фитнеса, както и скъпи, и болезнени хирургически интервенции, е вече достижима и може да се сбъдне благодарение на чудото на 21 век – Hiemt pro. Hiemt pro max е най-модерният и интензивен мускулен стимулатор, който ни съдейства безкомпромисно за извайване на нашето тяло. Hiemt pro едновременно изгражда мускули и топи мазнини, помагайки ни да се чувстваме добре и секси.

Вижте повече:

Това е новата ера в процедурите за тяло. Hiemt pro е новият асистент за изграждане на силно и красиво тяло. Той предотвратява стареенето и поддържа естествено физическа младост.

Какво представлява процедура Hiemt pro?

Hiemt pro 1

Hiemt pro – модерният и интензивен мускулен стимулатор

Проучванията показват, че хората не са в състояние да активират напълно доброволно мускулите, тъй като силата на мускулното свиване е ограничена от проводимостта на нервните пътища. Приложението на Hiemt pro Max заобикаля централната и периферна нервна система, стимулирайки мускулните двигателни неврони, което позволява пълно мускулно свиване. И не само. Честотата на доставените импулси не позволява на мускула да се отпусне, което води до максимално напрежение в мускула, достигайки свръхмаксимално мускулно свиване. С Hiemt pro се създава високо интензивно магнитно поле в третирана зона. Високочестотните магнитни вибрации се абсорбират в дълбочина, въздействат на мускулните влакна и по този начин се увеличава броя и обема им. Hiemt pro предизвиква мускулна контракция в третираната зона и спомага за значително подобряване на мускулната активност и тонус. Методът Hiemt pro е предпочитан спрямо други технологии за оформяне на тялото, тъй като след стопяване на излишните мазнини не предизвиква високо наличие на холестерол. Hiemt pro не натоварва отделителната система и черния дроб. Мускулните движения, предизвикани от Hiemt pro не могат да увредят стави или други части на тялото. Hiemt pro ефективно укрепва мускулите като прави линиите на тялото по-изпъкнали и естетично оформени.

Как работи Hiemt pro?

Hiemt pro изпраща здрава магнитна вълна, която прониква на 7см в долния мускулен слой. Това кара мускулите да се свиват на 100% в продължение на 30 минути. Това е равностойно на 30 000 мускулни съкращения. Дори добрите спортисти не могат да достигнат такова натоварване. Една процедура с Hiemt pro се равнява на 3 тренировки. Hiemt pro провокира разграждането на телесните мазнини като не засяга кожата. С Hiemt pro оформяме перфектна фигура и прелестни извивки. Hiemt pro има специални програми за придаване на форма различни части на тялото. С Hiemt pro може да повдигнете бедрата, да стопите излишните мазнини, да изтъните ръцете си, да оформите коремните мускули в симпатична преса, без да губите гърдите си. За перфектни резултати са необходими 6 процедури през 2-3 дни. Всяка процедура с Hiemt pro трае около 30 минути, няма потене, няма умора, няма болка или странични ефекти. След Hiemt pro процедурите няма възстановителен период.

Hiemt pro 2

Hiemt pro – отлични резултати

Какви резултати и ефекти да очакваме с Hiemt pro?

Hiemt pro дава отлични резултати в подобряването на коремната мускулатура. Той е особено подходящ за майки, които имат увеличена обиколка на корема след бременност и разхлабен корем, поради отделяне на ректуса на корема след раждането. Hiemt pro ще им помогне да възвърнат предишната си фигура, без излишно изразходване на време. Hiemt pro управнява коремните мускули, извайва талията, стяга бедрата, оформя ханша. Всичко това става, докато лежите и без нужда от извършване на каквито и да е интензивни движения. Hiemt pro предизвиква колагенова регенрация на мускулната тъкан на долното тазово дъно, стяга отпуснатите мускули на таза, решава въпроса с инфилтрацията и инконтиненция на урина, индиректно постига ефекта от стягане на вагината. Hiemt pro укрепва основните мускули, не само коремните, а и тези които подкрепят гръбнака. Това ни осигурява правилна поза и стойка. Hiemt pro подобрява издръжливостта, подмладява тялото.

Защо Hiemt pro е правилният избор?

Hiemt pro е правилният избор поради много причини. Ето най-впечатляващите сред тях:

 1. Hiemt pro едновременно изгражда мускули и гори мазнини; Осигурява средно 4см загуба на обиколка в талията;
 2. Hiemt pro е неиванзивно и резултатно решение за повдигане на бедрата; Методът е напълно безболезнен; Без нож, инжекции, без нужда от употреба на лекарства за отслабване или тежки тренировки получавате възможност да горите излишните мазнини и да изградите мускули. Всичко това, докато си лежите удобно на легло.
 3. Необходими са само 6 сесии през 2-3 дни, като не е нужен възстановителен период; Не е необходима поддръжка за запазване на резултата от Hiemt pro, макар че повечето хора предпочитат да правят процедура веднъж или два пъти годишно, за да поддържат чудесният резултат.
 4. Третирането с Hiemt pro е краткосрочно, еднократно за 30 минути;
 5. Чувството, което създава Hiemt pro е подобно на интензивно упражнение. Резултатът се усеща незабавно, но се забелязва след две до максимум четири седмици след процедурата;
 6. С Hiemt pro мускулната маса се увеличава с 16% за сметка на стопените мазнини. Тяхната средна загуба е около 19%;
 7. 80% от възползвалите се от Hiemt pro имат видимо повдигане на задните части;
 8. Hiemt pro допринася за 5 пъти по-бърз метаболизъм;
 9. С Hiemt pro не могат да се случат случайни и нежелани травми и контузии, както с тренировките;

За кого е подходяща процедура Hiemt pro и има ли

Hiemt pro 3

Hiemt pro едновременно изгражда мускули и гори мазнини

противопоказания?

Бленуваното тяло е по-постижимо от когато и да е било. Hiemt pro процедури са подходящи за всички, които нямат достатъчна физическа активност, но имат желание да развият своята мускулатура. Активно спортуващи мъже и жени, които искат да подобрят своите резултати също се доверяват на Hiemt pro. От голяма полза е и фактът, че хора с травми, при които не е позволена активни физическа натовареност също могат да се възползват от Hiemt pro. Съществуват противопоказания за използването на Hiemt pro и то се касае до забрана за бременни жени и ментруален период; ако клиентите имат отворени рани в мястото на третиране; хора с остра тазова инфекция или някои заболявания като – съдова емболия, белодробна недостатъчност, хипертония, епилепсия, злокачествени тумори. Процедурите с Hiemt pro също не са препоръчителни за хора с метални или електронни импланти в тялото като пейсмейкър, нервен стимулатор и др. Важно е преди процедура с Hiemt pro да обсъдим всички заболявания със специалистът, който ще я провежда, за да е сигурен че тя е подходяща за нас.

Какво представлява процедура Hiemt pro?

Как работи Hiemt pro?

Какви резултати и ефекти да очакваме с Hiemt pro?

Защо Hiemt pro е правилният избор?

За кого е подходяща процедура Hiemt pro и има ли противопоказания?