Laser hair removal

Hiemt pro max

Скулптуриране на тяло /Body Sculpt
Изграждайте мускули и изгаряйте мазнини с HIEMT PRO MAX

Какво е HIEMT Pro MAX /EMS body sculpt

HIEMT PRO MAX /High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer/, е апарат четвърта генерация 2021 година (последно поколение). Тя се използва от жени и мъже за изграждане на мускули и топене на мазнини  в областта на 6 части от тялото –   корем, седалище, бедра, прасци, бицепс, трицепс. Така Вие може да скулптурирате тялото си по Ваше желяние и да постигнете ефекта, който търсите.

Технологията HIEMT Ви помага да качите мускули, да губите мазнини и лесно да получите форма на тялото.

Машината за изграждане на мускули HIEMT PRO MAX може да превърне всичко това в реалност. Тя ще Ви помогне да отслабнетe. Няма нужда от усилени упражнения, няма болка, няма пот, не е необходимо да сваляте дрехи и това спестява повече време и усилия. Само 30 минути лежане = 30000 пъти мускулна контракция (30 минути лечение на корема / тазобедрената става, е еквивалентно на 30000 коремни преси и клякания). Просто лягате и започвате да изграждате мускули и намалявате мазнини.

HIEMT – принцип на работа

Машината за създаване на мускули HIEMT PRO MAX използва неинвазивна технология за освобождаване на високочестотна енергия на магнитни вибрации чрез  четири големи ръкохватки за лечение, и прониква в мускулите на дълбочина до 8 см. и предизвика непрекъснато разширяване и свиване на мускулите.

С HIEMT PRO MAX постигате високочестотна екстремна тренировка, чрез която се задълбочава растежа на миофибрилите (увеличаване на мускулите) и произвеждат нови колагенови вериги и мускулни влакна (мускулна хиперплазия), като по този начин тренират и увеличават мускулната плътност и обем.

100% органично мускулно свиване на технологията HIFEM / HIEMT предизвика  процес наречен липолиза (разграждане на мазнините) в големи обеми. В процеса на липолиза от мастните клетки се освобождават мастни киселини и когато концентрацията на мастни киселини е твърде висока, се причинява апоптоза на мастните клетки и те започват да се  отделя чрез нормален метаболизъм в рамките на две седмици. Следователно, машината HIEMT PRO MAX  body sculpt  укрепва и увеличава мускула, като същевременно постига ефект на намаляване на мазнините.

Разликата между HIEMT и EMS

HIEMT

EMS

Скулптуриране на тяло /Body Sculpt

Ползи от изграждането на мускули

5 НАКРАЙНИКА

ПОВЕЧЕ ОТ 6000 ЧАСА ЖИВОТ

10 ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ

ЕДНОВРЕМЕННО РАБОТЕЩИ КОМПОНЕНТИ

Предимства на HIEMP

1. Може да задава различни режими на тренировка на мускулите.

2. 180-градусова конструкция на ръкохватката, следва извивките на ръката и бедрото, лесна за работа.

3. Пет накрайника за обработка, двуканална контролна енергия, поддържат синхронна работа с две или четири дръжки; може да управлява едновременно двама или четирима души, подходящи за мъже и жени.

4. Това е безопасно и неинвазивно, нетоково, нехипертермично и нерадиационно, и няма период на възстановяване.

5. Без нож, без инжекции, без лекарства, без упражнения, без диета, само с легло и HIEMT PRO MAX може да изгорите излишите мазнини и да изградите мускулите за които винаги сте мечтали. С лекота ще  прекроите красотата на линиите.

6. Спестяване на време и усилия, в продължение на 30 минути = 30000 мускулни контракции (еквивалентно на 30000 коремни преси / клекове).

7. Това е рутинна процедура без странични ефекти и болка. Ергономичните ръкохватките се поставят в зоната за третиране, като биват закрепени със специални ластици. Не е необходимо допълнителна помощ или постоянни настройки на апарата от страна на терапевта ви.

8. По време на процедурата се усеща само мускулни съкращения, няма болка, няма изпотяване и няма странични ефекти върху тялото, след процедурата може да продължите вашето ежедневие.

9. Процесът е неинвазивен, лесен и удобен. Просто легнете и го изживейте.

10. Има достатъчно експериментални проучвания, които доказват, че ефектът от лечението е забележителен. Необходими са 4 процедури в рамките на две седмици. Ефекта и преоформянето на линиите в третираните зони се забелязва веднага след първата процедура.

11. Уникалната система за въздушно охлаждане предотвратява генерирането на високи температури на обработващите глави.Иновативната технология на HIEMT PRO MAX позволява машината да работи целодневно, и значително подобрява експлоатационния и живот. Това е машина последна генерация 2021г. с висок фактор на безопасност и значително подобрена стабилност на енергията.

Woman getting ems treatment on buttocks to burn fat, build muscles and remove cellulite

Приложение жени “Бедра”

Без значение какъв тип дупе имате, стегнатите бедра винаги го карат да изглежда отлично.

Приложение жени

Машината HIEMT PRO MAX е специално проектирана за увеличаване на мускулите в различни части, така че да можете да стегнете бедрата, без да намалявате гърдите, да стегнете бедрата и  ръце, да увеличите коремните мускули, и да имате така мечтаните „плочки“.

Приложение мъже

Екстремно трениране на мускулите извън границите на мускулно движение, най-лесния начин за коремни преси.

ОТИДЕТЕ ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА ДВИЖЕНИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ МУСКУЛИ

По време на нормални упражнения мозъкът изпраща информация, за да стимулира двигателните неврони, но само 20-30% от мускулните влакна са активни. HIEMT PRO MAX е машина за красота която използва технологията HI-FEM, за да стимулира директно двигателните неврони, причинявайки почти 100% активност на мускулните влакна, като паралелно с това уврежда мастните клетки които биват отдели чрез метаболизъм: В същото време.
апаратът може бързо да увеличи мускулната тъкан и протеиновите вериги, да увеличи мускулната дебелина и плътност и да укрепи мускулите бързо. Позволявайки на мъжете лесно да имат перфектни коремни мускули.

HIEMT PRO MAX / Pelvic Floor накрайник

Голяма част от жените след 35-годишна възрaст имат някаква форма отпусканене на мускулите на тaзовото дъно. Порaди факта, че това е неудобна тема, повечето от жените продължително време живеят с проблема,и им е неудобно да потърсят помощ.

Какви са основните симптоми, че има някакъв проблем със силата и здравината на мускулите на тазовото дъно и вaгинaлните мускули:

 • Инкoнтинeция (леко изпускaне на уринa) – при скaчане, тичане, кихaне, смях;
 • Понижена сeксуaлнa чувствителнoст и слаб или липсващ оргазъм;
 • С времето – зaгуба на интерес към сeксa;

Какви са ползите от здрaви и силни вaгинални мускули

 • Забaвя настъпването на климaкса;
 • Предпазват от инкoнтинeнция;
 • Подпомагат по-лесното получавaне на по-силни oргaзми;
 • Спомагат за по-голямо сeксуaлно удoвлетворение на пaртньорa;
 • Удължaвaт млaдостта;
 • Гарантират цялостна по-добра кондиция и сaмoчувствие;

Причини за понижаване на тонуса на вaгиналните мускули

 • Брeмeнност;
 • Естeствeно рaждане;
 • С възрастта мускулите естествено се отпускат, ако не се тренират редовно;
 • Редки сeксуaлни кoнтакти;
 • Вдигaне на големи тeжeсти;
 • Излишни килoграми;

С Процедурата HIEMT PRO MAX /Pelvic Floor накрайник/ вече лесно и сигурно може да преодолеете всички неудобства, същевременно с това да подобрите някой много важни неща

Какви са ползите от стимулирането на мускулите на тазовото дъно.

 • Повишава контрола и силата върху аналния мускул;
 • Подобрява/Укрепва пикочния мехур, матката или отпуснат ректум, причинени от отпускане на мускулите на тазовото дъно.
 • Намалява изтичането на урина, причинено от кашлица, кихане или напъване.
 • Активира и подобрява мускулната тъкан на тазовото дъно,като възстановява мускулната стегнатост и повишава еластичността на мускулите в областта.
 • Увеличава притока на кръв в областта и подобрява невронната мрежа около тазовото дъно.
 • Увеличава площа на G-Точката, както и увеличава нейната чувствителност.
 • Укрепва и стяга пубококцигеалния мускул (PC мускул), подобрява сексуалната функция и увеличава чувствителността на клитора.

Ефикасноста от процедурата за Укрепване на мускулите на тазовото дъно при мъже и жени над 35 години:

При Жени които не се подготвят за бременност или менопауза:

 • Повлиява положително за възстановяване на еластичността на матката и влагалището, като увеличава секрецията и влагата.
 • Увеличава многократно кръвообращението с което спомага за правилния хормоналния баланс.

При Мъже, които искат да подобрят своята жизненост / зрели мъже:

 • Подобрява честотата на уриниране.
 • Лекува инконтиненция /неволното изпускане на урина.
 • Чувстително подобряване на ерекцията.
 • Предотвратяване на преждевременна еакулация.

Как работи HIEMT PRO MAX /pelvic handle/

Тайната се крие във високочестотни електромагнитни енергиини вълни със сила 9 по скалата на TESLA. С дълбокото си проникване до 10см. ( Picture1.jpg ) Успешно стимулира моторните неврони като засилва контрола на цялата област на тазовото дъно. Процедурата причинява 100% органично свиване на мускулите на тазовото дъно като причинява хипер контракции (задействайки мускулите на тазовото дъно да се стегнат около 30 000 пъти за 30 минути)

 

HIEMT технологията притежава Международни сертификати за безопасност от FDA и CE. Тя е безопасна и няма странични ефекти.

Процедурата е Подходяща за мъже и жени. Иновативна неинвазивна технология, без никакви наранявания и дискомфорт.

Удобство: няма нужда да сваляте панталони и бельо по време на процедурите, няма нужда да сменяте дрехите си,няма контакт и дразнение,просто го направете и си тръгвате.

Един терапевтичен курс от 4 процедури в рамките на 2 седмици е по-добър от изпълняването на 10 000 упражнения на Кегел. Ефектът от лечението с HIEMT PRO MAX e по-ефикасен от всичко друго предлагащо се на пазара.

Висок коефициент на полезно действие: Всяка процедура отнема само 30 минути, без болка, без рани, без упойка, без възстановителен период.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА ПРОЦЕДУРА С HIEMT PRO MAX Не може да се използва в случаите на следните заболявания или състояния:

▲ Забранено за бременни жени и менструален период; необичайно маточно кървене;
▲ Не може да се използва за лечение на областта на главата и сърцето
▲ Пациенти с отворени рани в мястото на лечение, възпаление / тежка инфекция;
▲ Пациенти с остра тазова инфекция и с риск от тазово кървене; пациенти с тежки хемороиди;
▲ Съдова емболия; белодробна недостатъчност; антикоагулантна терапия; нарушения на кървенето;
▲ За пациенти, страдащи от рак; сърдечно заболяване; хипертония; деменция; епилепсия; пациенти със злокачествени тумори;

▲ За пациенти с метални импланти или електронни импланти в тялото; Метална спирала; Пейсмейкър / дефибрилатор; Нервен стимулатор; електронна кохлея; лекарствена помпа; стент и др.
▲ За тези, които наскоро са претърпели тазова операция; Рехабилитацията на тазовото дъно се препоръчва след 3 до 6 месеца след операцията. Трябва да изчакате, докато се възстановите, преди да започнете курс на лечение, (или се консултирайте с Вашия лекар, ако е подходящо за Вас).
▲ За тези жени след изкуствен аборт се препоръчва терапевтичният курс да се проведе след чиста менструация.

Тренирайте мускулите си интензивно, без да се изморявате, с модерната технология на HIEMT Pro!

Какво е HIEMT Pro?

Вижте повече:
Hiemt pro 1
Hiemt pro – модерният и интензивен мускулен стимулатор

HIEMT Pro Max или High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer, е апарат, работещ с HIFEM

(съкратено за High Intensity Focused Electromagnetic Muscle Stimulation). HIFEM е иновативна технология, която позволява бързото стопяване на излишните мазнини и увеличаването на мускулната маса в подложените на процедурата зони посредством стимулирането на мускулите с високочестотна енергия на магнитни  вибрации. Зоните, в които най-често се прилага действието на HIEMT Pro Max, са бицепсите, трицепсите, коремната област, седалището, бедрата и прасците, като по време на тренировката с HIEMT Pro не се претоварвате, не се потите и не изпитвате физическа преумора. Системата HIEMT Pro се състои от четири ръкохватки, които се долепят до съответната част на тялото и отделят високочестотни импулси, проникващи в мускула на до осем сантиметра дълбочина. Последвалият ефект е непрекъснато разширяване и свиване на мускулите в съотношение, равняващо се на 30 000 контракции за трийсет минути лежане с ръкохватките на HIEMT Pro.

Принцип на работа на HIEMT Pro

Hiemt pro 2
Hiemt pro – отлични резултати

С HIEMT Pro се предизвиква напълно органично мускулно свиване, което стимулира процеса липолиза т.е. интензивно разграждане на мазнините в големи обеми. По време на липолизата от мастните клетки се освобождават мастни киселини. Високата концентрация на мастни киселини води до апоптоза на мастните клетки, в следствие на което те се отделят от организма в рамките на две седмици. С HIEMT Pro топите излишните килограми и скулптурирате тялото си, без да се подлагате на стреса от усилените кардио тренировки, последвани от мускулната треска и изтощението.

При повечето ни пациенти е нужен само един терапевтичен курс с HIEMT Pro от четири процедури, изпълнени в период от две седмици, за да се постигне желаният резултат. Всяка от процедурите с HIEMT Pro трае половин час. След един завършен курс със системата HIEMT Pro мазнините в тялото могат да бъдат намалени с до 19%, докато мускулната маса се увеличава с приблизително 16%. Оптимални резултати могат да се наблюдават между две и четири седмици след един завършен цикъл на тренировки с HIEMT Pro. За перфектни резултати обикновено препоръчваме на клиентите си да се подложат на четири терапевтични курса с 45-дневни интервали между тях.

Ефектът от един курс в преобладаващите случаи се запазва до няколко месеца след работа. При правилен хранителен режим ефектът след четири извършени курса с HIEMT Pro може да се задържи до няколко години след последните процедури.

HIEMT Pro ви дава невероятната възможност да топите мазнините, докато извайвате формите си по желания от вас начин, без да се помръдвате от лежанката. Системата HIEMT Pro е доказано най-ефикасният метод за скулптуриране на тялото, който се предлага на пазара, и е абсолютно достъпен и безвреден. Какво по-хубаво от възможността да ваете форми, да подобрите в пъти здравословното си състояние и своята визията, докато просто лежите с ергономичните ръкохватки на HIEMT Pro?

Подобрения след работата с HIEMT Pro

Hiemt pro 3
Hiemt pro едновременно изгражда мускули и гори мазнини

Пациентите ни наблюдават забележителни резултати след работата с HIEMT Pro. Освен чисто естетическите ползи, от съществено значение са здравословните подобрения, които апаратът предизвиква при мъже и жени във всички възрасти.

HIEMT Pro постига подобрението и пълното предотвратяване на заболявания, които иначе не се изчистват след години лечение.

Ето някои от неоспоримите ползи и ефекти от изграждането на здрави мускули със системата на HIEMT Pro:

 • Предотвратяване на сърдечни заболявания.
 • Намаляване на хроничната болка в мускулите и ставите.
 • Намаляване на високото кръвно налягане и облекчаване на налягането на кръвоносните съдове.
 • HIEMT Pro подсигурява безопасността на матката и може да подсили на тазовото дъно – особено важно за жени над 35, които не планират бременност.
 • Предотвратяване на стареенето и поддържане на физическа младост.
 • С HIEMT Pro се постига забележително подобрение при пациентите, страдащи от диабет. Системата е подходяща също и за профилактика на болестта.
 • Тренировките с апарата водят до подобрение на паметта и предотвратяване на деменцията.
 • HIEMT Pro не само стопява излишните мазнини, а подобрява ефективността на отслабването и конституцията на затлъстяването.
 • Изграждане на здраво и красиво тяло.

Предимства на системата на HIEMT Pro пред другите алтернативи

Hiemt pro 4
Hiemt pro – големи предимства

Процедурите с HIEMT Pro са абсолютно неинвазивни и безболезнени. С HIEMT Pro няма да изпитате никакъв дискомфорт или странични ефекти. Нужно е само да се разположите тялото си в удобно положение и терапевтът ви да прикрепи ръкохватките с ластик към зоната, която ще бъде третирана. Не е нужно да сваляте дрехите си и няма опасност да изпитате мускулна треска. Апаратът HIEMT Pro дори не предизвикват потене, затова можете спокойно да продължите деня си след края на половинчасовата сесия.

Системата на HIEMT Pro позволява да изберете различни режими на мускулно натоварване, така че да са напълно съобразени с целите на вашето посещение.

След поставянето на ергономичните ръкохватки на HIEMT Pro не е нужно никакво допълнително разместване или настройка от страна на терапевта. Това значи, че можете да се отпуснете – до самия край на процедурата с HIEMT Pro ще релаксирате напълно необезпокоявани.

Широкото приложение на апарата HIEMT Pro

Hiemt pro 5
Hiemt pro – Abi Beauty

HIEMT Pro е удобен както за мъже и жени, които имат натоварен график, който не им позволява да вместват планове за спорт, а искат да поддържат тялото си в добра физическа форма, така и за хора с наднормено тегло, които са обездвижени и при които свалянето на килограми е абсолютно наложително.

Процедурите с HIEMT Pro се препоръчват също на майки след раждане за подобряване на формата и подсилване на коремните мускули. HIEMT Pro е подходящ и за жени, които искат да заздравят мускулите на таза, така че да предотвратят настъпването на ранна менопауза.

HIEMT Pro намира широко приложение при пациенти с различни нужди и оплаквания. Системата е подходяща за хора от всякакви възрасти и се препоръчва за лечението на широк спектър от заболявания, свързани с наднорменото тегло.

HIEMT Pro дава изключителни резултати при предотвратяване на преждевременното износване и отпускане на мускулите. Системата забавя стареенето и стимулира по-бързото регенериране на клетките в тренираната зона като пряко повлиява мускулните влакна и спомага увеличаването на протеиновите вериги в тялото.

С интензивните тренировки на HIEMT Pro ще сваляте мастна тъкан, без да натоварвате сърцето. Още повече – процедурите с апарата се препоръчват за лечение и профилактика на сърдечни проблеми.

Заложете на здравето и младостта си с иновативната технология на HIEMT Pro, защото няма нищо по-важно от това да се чувствате добре в тялото си.

Какво е HIEMT Pro?

Принцип на работа на HIEMT Pro

Подобрения след работата с HIEMT Pro

Предимства на системата на HIEMT Pro пред другите алтернативи

Широкото приложение на апарата HIEMT Pro

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА