Лазерна епилация София

Лазерна епилация София

Лазерна епилация София

Хората постоянно търсят начини да сложат край на досадното окосмяване по лицето и тялото, край на грижата за неговото премахване. Всички са запознати с голяма част от начините за постигането му като се започне от бръснене, кола маска, епилатори, депилиращи кремове. Но и всички знаят, че те може да са сравнително евтини, но не и ефективни, освен това изсикват много време и усилия. Днес това може да си го спестим като постигнем ефективно обезкосмяване на желаните участъци с лазерна епилация. София предлага много центрове, където ще намерите ефективно решение с проблема по окосмяването. Подобрявайки цялостно външния вид на вашата кожа с лазерна епилация, София предлага и различните видове лазери за постигането на желаната цел.

Процедури лазерна епилация – София – всичко за обезкосмяването

Лазерна епилация София 1

Лазерна епилация София – ефективно решение

Лазерните процедури са насочени към меланиновия пигмент в косъма и неговия фоликул. Целта е той да бъде разрушен, за да има забавяне в растежа на косъма или перманентното му изчезване. До корена на косъма се достига с минимално влияние върху кожата по време на лазерна епилация. София предлага всички видове лазери, с които се извършва. Меланин се произвежда само във фазата на растеж на косъма, това значи че лазерният лъч може да достигне до корена само когато космите са в тази фаза. Дори в една и съща зона от тялото, не всички косми се намират едновременно във фаза на растеж по едно и също време. Ето защо лазерните процедури трябва да бъдат повтаряни в прецизно подбрани интервали от време, съобразено с фазите на растежа на косъма. Това е от изключително значение, за да имаме гаранция, че корените са унищожени и се предотвратява последващо поникване на косми от тези фоликули. Колко процедури е нужно да се направят за резултатна лазерна епилация София. Това зависи от няколко фактора: плътните косми се повлияват по-добре от тънките, а тъмните по-бързо от светлите. С шест процедури лазерна епилация – София в качествен център може да постигне от 80% до 95% редукция на космите. Най-добрият начин да разберете колко процедури ще са ви нужни за дълготрайна лазерна епилация, София е да изберете доверен център, в който да направите информирана консултация.

 

С какви лазери се извършва лазерната епилация. София – най-голям избор от решения

Лазерна епилация София 2

Лазерна епилация София – голям избор от видове лазери

Като най-популярен метод за нежеланото обезкосмяване се налага лазерната епилация. София предлага най-голям избор от решения, тъй като съществуват няколко вида лазери, с които може да извърши лазерна епилация. София предлага всички тях. Видовете лазери са: рубинов, александритен, диоден и Nd:Yag лазер. Диодият лазер от всички изброени работи с всички фототипове на кожата, което го прави супер ефективен за разлика от останалите, които са ограничени откъм работа само с конкретни фототипове на кожата. Друго негово предимиство е извършването на процедурата става безболезнено за разлика например от Nd:Yag, при който е болезнена лазерната епилация. София в Abi Beauty се работи с диоден лазер, на който може да се доверите изцяло за завършека на вашата красота и самочувствие. Нещо повече диодният лазер, с който работи Abi Beauty за извършване на лазерна епилация София във всичките си центрове е последно поколение и свръх модерен. Той е иновативен, с прецизни настройки, успешно се бори с неприятното окосмяване въпреки индивидуалните особености и състояния. Ако се запознаете подробно с всички видове лазери, няма да имате съмнения, че диодният лазер е най-подходящ за лазерна епилация. София го имате на разположение.

 

Процедури лазерна епилация – София – цени

Лазерна епилация София 3

Лазерна епилация София – подарете си вълнуващо преживяване

Преди да инвестират в красотата хората изучават пазара на търсената услуга с помощта на интернет, подходящи сайтове и социални мрежи, пропоръки. След като сме направили своя избор на метод за нежеланото окосмяване – лазерна епилация – София предлага и най-голямо разнообразие от предложения. Офертите за лазерна епилация София варират непрестанно. За лазерна епилация София може да заплатите и изберете само за контректна зона или пък да комбинирате няколко. Предлагат се изгодни и достъпни цени за цели пакети за цяло тяло лазерна епилация София.

 

Най-ефективната лазерна епилация – София в Abi Beauty

Abi Beauty е един от най-модерните и иновативни центрове, където мъже и жени могат да се доверят изцяло на процедурите за лазерна епилация – София. Тук се предлагат много козметични и естетични процедури като Хайфу – безоперативен лифтинг и много други. Първият салон за лазерна епилация София е отворен през 2014г. в квартал Дружба, което прави 8 години доволни и щастливи клиенти. Днес салони за лазерна епилация София може да намерите на още пет удобни локации:

  • Център за лазерна епилация София – Сердика център – бул. Александър Стамболийски 27
  • Център за лазерна епилация София – бул. Ломско шосе 65, жк. Надежда 1
  • Център за лазерна епилация София – жк. Лозенец, ул. Златовръх 5
  • Център за лазерна епилация София – бул. Гоце Делчев 98, жк. Гоце Делчев

Центровете за лазерна епилация София работят удобно през цялата седмица от 10:00 до 20:00 часа.

Освен удобните локация и време центровете на Abi Beauty за лазерна епилация София се работи с последна технология машини. Лазерите, които се използват за вашата ефективна и трайна лазерна процедура са дело на американска компания пионер в своята сфера. Освен това в центровете за лазерна епилация София ще откриете не само професионален екип, който ще се грижи за вашия комфорт и удобство, но и страхотен и вежлив персонал, който ще превърне посещенията ви в центрове за лазерна епилация София във вълнуващо преживяване. Модерната и стилна обстановка на салоните за лазерна епилация София също не малко допринасят за уютното усещане, което предизвикват у вас. Не се колебайте и запишете своя час за който и да е център за лазерна епилация София!

Защо да изберем лазерна епилация – София от Abi Beauty

Лазерна епилация София 4

Лазерна епилация София – квалифицирани специалисти

В центровете на Abi Beauty за лазерна епилация София работят квалифицирани специалисти, които ще се погрижат за вашето лице и тяло по най-добрия начин. Диодният лазер, който се използва по време на процедурите за лазерна епилация София гарантира качествени и дълготрайни резултати. Причините, поради които да изберете Abi Beauty за своята лазерна епилация – София са много. Съществуват много центрове за лазерна епилация София, но в Abi Beauty ще отриете: специално внимание към всеки клиент, революционна система за обезкосмяване, гарантирани дълготрайни резултати и не на последно място промоционални пакети за всяка зона, комбинирани или за цяло тяло. В гаранцията на качеството и ефективна лазерна епилация София в Abi Beauty може да се доверите от множеството споделени положителни отзиви, които може да видите и на страницата на центъра.

 

 
 

Процедури лазерна епилация – София – всичко за обезкосмяването

С какви лазери се извършва лазерната епилация. София – най-голям избор от решения

Процедури лазерна епилация – София – цени

Най-ефективната лазерна епилация – София в Abi Beauty

Защо да изберем лазерна епилация – София от Abi Beauty