Laser hair removal

Лазерна епилация София

Лазерна епилация София

Центрове за лазерна епилация – София

Забързаният живот в столицата ни принуждава да търсим по-бързи и кардинални решения за поддържането на добър външен вид. Често времето не ни достига, склонни сме да се примирим с евтините  Потребността от естетически услуги насочи забързания градски човек към множеството новооткрити центрове за лазерна епилация. София наистина може да се похвали с наличието на разнообразни естетически центрове, където се извършва богат набор от процедури. Но как да се ориентираме в постоянно нарастващия брой специализирани места за лазерна епилация? София предлага изобилие от алтернативи на кварталния салон за красота, превъзхождащи локалния си прототип от средата на миналия век по качества и услуги. Ето защо ние в ABI beauty център за лазерна епилация София държим да изпъкваме с висок стандарт на работа и неповторимо разнообразие от грижи за кожата пред всички останали налични опции. Името ни е абсолютно разпознаваемо сред потребителите на естетически услуги в България тъкмо заради класата и качеството, които при нас са запазена марка.

Лазерна епилация София 1
Лазерна епилация София – ефективно решение

Уморихте ли се да търсите подходящ център за лазерна епилация София и никога да не оставате доволни след посещенията си? Уморихте ли се да избирате ежедневното краткотрайно решение на проблема с излишното окосмяване с кола маска и самобръсначка?

Резултатите не си струват дискомфорта, болката и загрубяващата кожа. Кожата е нашият най-чувствителен и най-често излаган на външни дразнители на средата, която обитаваме, орган и изисква нежна специализирана грижа. Позволете си този необходим лукс, заложете на модерната технология на ABI beauty център за лазерна епилация София и най-сетне сложете край на овехтелите мъчителни методи за разкрасяване. Животът в града прави професионалната естетическа грижа наложителна, така че да компенсира преждевременното застаряване на кожата, породено от праха, стреса и третирането с неподходящи и безжалостни средства за обезкосмяване.

ABI beauty център за лазерна епилация София – превъзходство, устояло на времето

Вече осем години ABI beauty доказва, че доверието на клиентите се основава на коректността и професионализма, с които специалистите в центровете ни за лазерна епилация – София посрещат нуждите на всеки посетител. Ние разполагаме с последен модел диодни лазери, изработени от американска фирма лидер на пазара на техниката за лазерна епилация. София бе единственият град в България, където преди осем години, когато веригата ни стартира, вече се извършваха процедури с технология на толкова високо ниво – именно благодарение на иновативността на ABI beauty. Независимо дали се нуждаете от химичен пилинг, хиалуронова терапия, микродермабразио, безоперативен лифтинг (т.нар. HAIFU) или трайно обезкосмяване на различни зони на тялото, можете да откриете всички изброени в широката гама от процедури на нашия център за лазерна епилация. София е първият град, в който ABI beauty отвори врати и вече осем години продължава да привлича клиенти с точност и трайни резултати.

ABI beauty център за лазерна епилация София – адреси

Лазерна епилация София 2
Лазерна епилация София – голям избор от видове лазери

Когато през 2014 г. открихме нашия първи център за лазерна епилация, София беше самото начало за ABI beauty. Оттогава не спряхме да се разрастваме, отворихме салони в цялата страна и вече можем да се похвалим с пет удобно разположени локации в най-оживените квартали на столицата. Заповядайте в нашия ABI beauty център за лазерна епилация София на следните пет локации:

 1. Център за лазерна епилация София, Сердика (Център) – бул. Александър Стамболийски 27;
 2. Център за лазерна епилация София, Лозенец – ул. „Златовръх“ 5;
 3. Център за лазерна епилация София, Дружба – ул. „Тирана“ 187;
 4. Център за лазерна епилация София, Надежда – бул. „Ломско шосе“ 65
 5. Център за лазерна епилация София, Гоце Делчев – бул. „Гоце Делчев“ 98;

Центровете за лазерна епилация София работят удобно през цялата седмица от 10:00 до 20:00 часа.

За какви естетически процедури можете да си запишете час в ABI beauty център за лазерна епилация София

Причините, поради които да изберете Abi Beauty за своята лазерна епилация – София са много. Съществуват много центрове за лазерна епилация София, но в Abi Beauty ще отриете: специално внимание към всеки клиент, революционна система за обезкосмяване, гарантирани дълготрайни резултати и не на последно място промоционални пакети за всяка зона, комбинирани или за цяло тяло. Едно от най-големите достойнства на ABI beauty център за лазерна епилация София е дългият списък от козметични услуги, които специалистите в салоните ни извършват.

Ето какви грижи за тялото можете да си подарите в ABI beauty център за лазерна епилация София:

Лазерна епилация София 3
Лазерна епилация София – близо до вас
 • Микродермабразио
 • Безоперативен лифтинг HAIFU
 • Хиалуронова терапия
 • Лазерна епилация (София) за жени
 • Лазерна епилация (София) за мъже
 • Химичен пилинг
 • Професионален маникюр и педикюр
 • Професионален грим
 • Солариум
 • Кола маска
 • Продупчване на уши и нос
 • Фризьорски услуги

Поддържайки широката гама от козметични грижи на нашия център за лазерна епилация София, ние подсигуряваме удовлетворението на клиентите си, които се превръщат в наши доверени приятели още след първото си посещение. ABI beauty център за лазерна епилация София е привличал неведнъж хора, които не са имали никакъв досег с лазерните естетически процедури, преди да се обърнат към нас, и моментално са установили предимствата на метода и избора си да го изпробват тъкмо в нашия център за лазерна епилация. София ни познава като безкомпромисни професионалисти в сферата си и сплотен екип от специалисти, към който всеки от посетителите ни може да се обърне и да адресира своите запитвания и потребности. В ABI beauty център за лазерна епилация София сме не само колеги и клиенти, ние сме семейство, което разчита и държи на всички свои приятели!

Безспорни предимства на ABI beauty център за лазерна епилация София

Лазерна епилация София 4
Лазерна епилация София – квалифицирани специалисти

Безупречното обслужване на клиентите ни, високото ниво на професионализъм, коректността, точността, възможността за гъвкавост при записването на час, грижата, с която подхождаме към всеки от гостите си, богатата информираност на всички наши служители, които могат да ви консултират за всякакви кожни проблеми, давайки ви подробно описание на факторите, които повлияват здравето и свежия вид на кожата ви – ето какво можете да очаквате в ABI beauty център за лазерна епилация София. Сами разбирате, че отношението при нас е от основно значение за работата на екипа ни. С ABI beauty център за лазерна епилация София ще бъдете обгрижени и удовлетворени, така че да освободите напрежението и да забравите за стресиращия ритъм на столицата, докато трае посещението ви при нас.

Спестете си усилията и досадното безрезултатно търсене на свободен час за лазерна епилация. София е еквивалентна на забързан стил на живот, в който чакането е абсолютно недопустимо. Доверете се на нашия център за лазерна епилация София и ще подходим към вашето време като към ценен ресурс, който ни поверявате, като действаме професионално, бързо и високоефективно, без да ви докарваме излишни главоболия с непредвидени условия и изненадващи с недотам положително вълнение резултати. Ще прекрачите прага на ABI beauty център за лазерна епилация София със самочувствието, че сте дарили тялото си с нужната грижа, и то ще ви се отблагодари с безупречна визия и елегантност след процедурите при нас.

Центрове за лазерна епилация – София

ABI beauty център за лазерна епилация София – превъзходство, устояло на времето

ABI beauty център за лазерна епилация София – адреси

За какви естетически процедури можете да си запишете час в ABI beauty център за лазерна епилация София

Безспорни предимства на ABI beauty център за лазерна епилация София

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА