Laser hair removal

Лазерното подмладяване

ТОП процедура за 2022г.

Лазерното подмладяване – новият лазерен лифтинг e технология от ABI Beauty в София за всички видове кожа.

Предимството да живееш в XXI в. – безоперативен лазерен лифтинг като козметична услуга.

През последните няколко години технологичните иновации не спират да ни изненадват с нови процедури, които да превърнат безупречния вид на кожата в реалност. Сред тях определено се откроява лазерното подмладяване като ефективен и безболезнен лифтинг метод за повдигане и възстановяване на вече отпуснати тъкани, лазерна услуга предлагана от ABI Beauty в София.
Козметичното лазерно подмладяване ефективно се бори за премахването на видимите белези от стареенето, излагането на слънце и тютюнопушенето, възвръщайки блясъка и гъвкавостта на вашата кожа. Свържете се с нашите професионалисти в лазерните ни центрове в София и запазете час за лазерен лифтинг!

Какво е методът на лазерното подмладяване от ABI Beauty?

Преди повече от 25 години, когато лазерната технология навлиза, е установено, че лъчението с определена дължина действа “възбуждащо” на клетките на кожата. Направило впечатление, че това дразнение предизвиква активирането на фибробласти в клетката, които от своя страна започват отново да синтезират голямо количество колаген. Днес дълбоката стимулация на кожата стои в основата на лазерната процедура за подмладяване на лицето и се радва на отлични резултати. Производството на колаген не е еднократен акт след лазерният лифтинг (нар. още лазерен ресърфисинг). Тази козметична процедура възстановява активността му такава, каквато е била на млади години и запазва производството занапред. Продължителността на всяка процедура лазерен лифтинг е между 30 и 50 минути. Свържете се с нас на нашата контакт страница и запазете час!

Колко лазерни процедури са нужни за подмладяване?

Има клиенти, при които ефектът на лазерното подмладяване се забелязва още след първата процедура. Подобно на другите услуги, предлагани в нашия козметичен и лазерен център, ние се отнасяме индивидуално към всеки човек и прецизно определяме процедурите спрямо потребностите на неговата кожа. Препоръчителният брой е от 3 до 5 процедури между 7-14 дни всяка. В зависимост от конкретните обстоятелства може да бъде наложително допълнително третиране с лазер за постигане на максимални резултати.

Лазерът е неаблативен при лазерното подмладяване. Има разлика между двата основни вида лазери – аблативни и неаблативни. Аблацията означава нарушаване т.е. изгаряне на повърхностния слой на кожата. Когато епидермиса е нарушен, имаме продължителен период на възстановяване. СО2 лазерите например са аблативни. При неаблативните лазери имаме загряване, без да се нарушава целостта. т.е. въздействието на лъча е в по-дълбоките слоеве на кожата и по никакъв начин не се нарушава повърхностният слой. След терапията няма рани. Което ограничава риска от инфекции и значително намалява времето за възстановяване. Така наречения downtime (или време у дома) при неаблативните лазери е 2-3 дни, докато при аблативните може да е повече от седмица.

За какви хора е подходящо лазерното подмладяване или лифтинг за лице и тяло?

Този вид лазерна услуга се прилага при хора над 18-годишна възраст, като горна граница няма. Цялостно подмладяване на лицето и тялото е подходящо за хора над 35 г. Но отделни фини бръчици могат да бъдат тренирани и по-рано.

Процедурите на лазерен център ABI Beauty  са подходящи както за жени, така и за мъже. Възможно е да се  избере и приложи лазерно подмладяване с диоден лазер на определа част от тялото. При жените това е  главно лицето, връта и ръцете, а при мъжете в зависимост от предпочитанията. За повече информация за нашите услуги и в т.ч. лазерното подмладяване, молим да посетите страницата с цените, където се стараем да публикуваме най-актуалните ни предложения, промоции, срокове и други.

Можете да запазите час при нас на страница контакти или да оставите мнението си за нас както тук в сайта, така и в страницата ни в Гугъл.

Трябва ли да се подготвя за лазерният лифтинг?

За разлика от други козметични услуги, тук не се изисква никаква предварителна подготовка от потребителите. Не се прилага лазерно подмладяване или лифтинг, ако пациентът има скорошен тен или непосредствено след процедурата предстои излагане на слънце. Единственото ограничение за подмладяване на лицето посредством лазер е установено спрямо бременни жени и хора с определени заболявания, както и при употреба на несъвместими с услугата антибиотици. Непременно трябва да уведомите козметика, ако пък имате ботокс или филъри, за да бъде съобразена дължината на вълната с това и да се избегне загряване върху тези зони. Апелираме да уведомите професионалистите за всички подробности, които могат да окажат влияние върху лазерната услуга.

Разгледайте център за лазерна епилация.

Правилният избор на лазерен център за подмладяване

Предимства на лазерното подмладяване без операция

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА