Laser hair removal

Affiliate

AFFILIATE PROGRAM

Присъединете се към партньорската програма на AbiBeauty

Партньорска програма AbiBeauty

  • Изпитайте нов начин за увеличаване на приходите си в КЕШ и КРИПТО.
  • Независимо дали сте инфлуенсър или заклет фен на AbiBeauty, можете да изкарвате допълнителни средства през вашите канали в социалните мрежи или чрез директна препоръка на ваши приятели и познати, които да се възползват от нашата Лазерна Епилация- доказано най-добрата в София.
  • Спечелете неограничена комисионна всеки ден, а вашите последователи ще получат промо цени.
  • Всеки нов клиент на Аби Бюти извършил услуга с ВАШИЯТ ПРОМО КОД  става ваш реферал.
  • Можете да наблюдавате как печалбите Ви растат, в реално време, докато мрежата ти от реферали процъфтява.
Refer A Friend
Защо да станете партньори на Abibeauty?

Партньорската програма Abibeauty е единствената по рода си в нашия бранш. Нейната структура на комисионите ви позволява да получавате между 10 и 30 процента от похарчената сума от всеки ваш реферал при първото му посещение в един от нашите пет лазерни центрове. Програмата е разгъната на три нива в рамките на вашата реферална мрежа. Колкото повече привлечени клиенти имате, толкова по-голяма е вашата комисионна.

Партньорската програма на Abibeauty ви дава възможност да добавите стойност към вашата общност и социални мрежи. Мисията за гладка кожа без косми не трябва да е самостоятелна. Нека помогнем заедно на хората с ненужно окосмяване с партньорската програма на Abibeauty!

Повече подробности за партньорската програма на Abibeauty вижте в секцията “как работи”.

Как работи

стъпка 1

Регистрирайте се

Всеки може да се присъедини към партньорската програма на Abibeauty. Създаването на акаунт и неговото одобрение отнема само няколко минути. След като влезете в акаунта си, ще имате достъп до таблото за управление на партньорите. Споделяйте възможно най-много вашия промо код във всички ваши социални канали.

стъпка 2

Изграждане

Разпространете вашия код на колеги, приятели и във вашите социални мрежи. Подарете 20% отстъпка за първата им процедура. Споделете с вашата общност за невероятния ефект от Лазерната Епилация в Abibeauty.  Препоръчайте ни на възможно най-много хора. Така ще затвърдите доверието им към вас след като се убедят и те в перфектните резултати на процедурата. Промо Кодът ви за отстъпка в Аби Бюти може да бъде раздаван и на трети страни без ваше знание. Така ще получавате все по-голяма комисионна за добре свършената ви работа.

стъпка 3

Проследете

Таблото за управление на партньорите е полезно, когато проследявате ефективността на вашия реферален промо код. Можете също така да проверите колко сте спечелили и колко реферали сте привлякли досега. Автентичността на данните е гарантирана от иновативната ни мулти-левел маркетингова система. Няма нужда да се притеснявате за поверителността, тъй като всички привлечени от вас клиенти ще бъдат показани без да се разкрива личната им информация.

стъпка 4

Печелете

Всеки път, когато ваш реферал извърши първата си процедура в един от нашите лазерни центрове, вие ще получавате процент от неговата похарчена сума. Това се случва в реално време и може да се проследи в таблото за управление. За да стане още по-интересно и по-печалившо, вашият процент е базиран на три нива – Basic 10%, Gold 20% и Diamond 30% в рамките на вашата реферална мрежа. Изберете начин на теглене от меню портфейли.

Започни да печелиш

Социални мрежи

Нуждаете се от помощ?

Email: INFO@ABIBEAUTY.BG

Phone: +359894266477  10:00ч. – 20:00ч.

Live Chat: Start Chat  10:00ч. – 20:00ч.