Laser hair removal

Безопасност на процедурите – александритен или диоден лазер

Александритен или диоден лазер (София) 1
Александритен или диоден лазер – София предлага много възможности

И все пак, въпреки гарантираната безопасност при процедурите с александритен или диоден лазер, ако сме с много тъмна кожа или току-що сме натрупали тен, нужно е да се замислим над избора си между александритен или диоден лазер и може да се окаже по-удачно да изберем диодния. Това е така, защото той работи еднакво добре с всички типове кожа, докато александритният работи отлично с първи, втори и трети фототип, а при процедури върху останалите типове кожа, може да има недостатъци.

Макар вероятността да е минимална, при александритен или диоден лазер е възможно лъчите, произвеждани от уреда за лазерна епилация с александритен или диоден лазер, да се разпилеят по кожата, ако в нея има твърде много меланин, вместо да бъдат погълнати само от космите. В тези случаи е възможно да се появи лек страничен ефект след процедурите по лазерна епилация с александритен или диоден лазер, който наподобява слънчево изгаряне и не е опасен за здравето на пациента или пък болезнен, а представлява по-скоро дискомфорт, който изчезва до няколко дни след лазерната процедура с александритен или диоден лазер.

Безболезнени процедури с слександритен или диоден лазер

Александритен или диоден лазер (София) 2
Александритен или диоден лазер – София е вашето място

При избора между александритен или диоден лазер, бихме искали да вземем предвид и комфорта по време на процедурите съответно а александритен или диоден лазер. И в двата случая – с александритен или диоден лазер – процедурите са напълно безболезнени, кратки и почти изцяло липсва дискомфорт. По-чувствителните пациенти описват усещанията си по време на процедура с александритен или диоден лазер като дискретно пощипване или съвсем леко опарване. Това е ниска цена за дълготрайния ефект от процедурите с александритен или диоден лазер, на който ще се радваме.

 

Вижте лазерна епилация цени.

 

Безболезнени процедури с слександритен или диоден лазер

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА