Laser hair removal

Боди скулптът чрез HIEMT PRO MAX вече е възможен с лазерен център ABI Beauty Сердика

Технологиите се развиват с всеки изминал ден. Нещо, което до вчера сме смятали за невъзможно, днес е налице. Една от последните иновации е в областта на боди скулпта. Новото попълнение на лазерен център ABI Beauty – „Сердика“ – уредът HIEMT PRO MAX, ще сложи край на терзанията относно фигурата ви, ще я извае и с увереност ще се разхождате на плажа (и не само). Звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали?!

Боди скулпт с HIEMT PRO MAX от ABI Beauty Сердика
Какво да очакваме?

Апаратът използва високо интензивна съсредоточена електромагнитна мускулна стимулация, чрез която, прониквайки на дълбочина от 8 см, намалява броя на мастните клетки в избраната област. Същевременно структурата на мускула започва преоформяне, ускорява се растежът на мускулни фибрили и се стимулира т.нар. мускулна хиперплазия – появата на нови мускулни влакна.
Това се дължи на провокираните 30 000 мускулни съкращения, които се равняват на същия брой коремни преси или клекове. За най-голяма ефективност се препоръчват четири процедури в рамките на две седмици. Както става ясно от цифрите, за половин час се осъществява натоварване, което изисква постоянен тренировъчен режим в продължение на седмици.

Какво казват експертите?

Известният пластичен хирург от Бевърли Хилс д-р Браян Кини, който ръководи и проучванията за HIEMT, твърди, че това е първият механизъм, който влияе не само на мастната тъкан, а и на мускулната. Освен това, изследванията показват, че постигнатите резултати при клиентите не са вследствие на диета или тренировъчен режим, а се дължат именно на двуседмичния курс от четири процедури с иновативния уред.

XXI век предоставя възможността за скулптуриране на тялото извън фитнеса, без ежедневни упражнения в продължение на часове, без да се спазват непосилни за организма диети и без прибягване до пластичната хирургия. HIEMT PRO MAX в лазерен център ABI Beauty – „Сердика“ предлага най-съвременната неинвазивна процедура за контуриране на тялото, печелеща все повече поддръжници и сред мъжете, и сред жените. Очакваме Ви на 0892730697!

 

Разгледайте процедурата ни body sculpt

 

 

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА