През цялата година всички и мъже, и жени, искаме да изглеждаме добре, за да се чувстваме добре в кожата си. Това желание се засилва с наближаването на лятото. В забързаното си ежедневие обаче не намираме достатъчно време за фитнес или пък нямаме толкова средства за хирургическа интервенция. Днес това желание може лесно, бързо, удобно и достъпно да се осъществи с иновативната технология HIEMT (High Intensive Electromagnetic Muscle Trainer) или Body sculpt. С помощта на Body sculpt ще оформите и изваете тялото си, ще постигнете мечтаната фигура без изморителни тренировки или ограничаващи диети. Толкова е хубаво!

 

Body sculpt 1 - най-ново поколение апарат

Body sculpt – иновативна технология за оформяне на тялото

Какво представлява Body sculpt методът?

Body sculpt е технология, която намалява мазнините чрез нервно-мускулна стимулация и увеличаване на притока на кръв. Технологията Body sculpt е базирана на неинвазивни високоенергийни магнитни импулси, които стимулират двигателните неврони на телесните мускули като се предизвикват високочестотни масимални контракции. По време на процедура Body sculpt чрез свръхсъкращаване се повреждат някои мускулни влакна, което предизвиква естествено дълбоко ремоделиране на мускула, увеличаване на мускулите и производство на нови колагенови мускулни влакна. Body sculpt води до цялостно укрепване на мускулатурата и извайване на тялото. Най-голямото предимство на Body sculpt е че всичко това се постига без болка и дискомфорт. Body sculpt си върши работата, докато вие лежите удобно.

Защо Body sculpt е най-добрият избор?

Body sculpt е апарат от ново поколение, базиран на високочестотна технология. Съвременните апарати за мускулна стимулация, базирани на високочестотна технология, са предназначени за бърза корекция на тялото без нужда от прекомерни физически натоварвания. Част от тези апарати е и Body sculpt. Високочестотната технология е най-модерния иновативен продукт в областта на естетичната медицина, която създаде истинска революция в сферата на неинвазивното оформяне на тялото. Принципът на действие на Body sculpt се базира на симулация на съкращаване и триене на мускулите чрез висока честота и висок интензитет, което позволява избутването на мазнините, стягане и оформяне на зоните, третирани с Body sculpt. В течение на 30 минути с Body sculpt се предизвикват приблизително 30 000 максимални контракции, което се равнява на 30 000 коремни преси или клекове. След Body sculpt метаболизмът се ускорява, а ефектът на изгаряне на мазнини продължава в следващите 24 часа. С Body sculpt не се натоварва отделителната система и черният дроб. Машината Hiemt pro max body sculpt разполага с различни режими на работа, които дават възможност за персонална услуга спрямо индивидуалните особености и състояние на всеки клиент. За оптимален резултат с Body sculpt са необходими само 4 процедури. Резултатът може да се забележи веднага, а той продължава да се засилва с всяка следваща процедура, така че пълният ефект ще видите след месец от последната продецура с Body sculpt. Допреди няколко години беше невъзможно да си представим, че сме в страхотна форма без изморителни тренировки, диети или подлагане на хирургически интервенции. Днес с Body sculpt това е реалност, сбъдната мечта.

Предимства на Body sculpt

Body sculpt 2 - най-модерния иновативен продукт

Body sculpt – истинска революция в сферата на неинвазивното оформяне на тялото

Едни от най-важните предимства на Body sculpt освен че подобрява нашия външен вид и самочувствие са:

  • Body sculpt подобрява кръвообращението;
  • С Body sculpt няма нужда от възстановителен период, защото няма умора и няма досадна мускулна треска; Това е безопасна и неинвазивна процедура;
  • Body sculpt е абсолютно безболезнена процедура; По време на процедура Body sculpt се усещат само мускулни съкращения, няма болка, няма изпотяване. След завършване на терапия Body sculpt може да продължите нормално своето ежедневие;
  • С процедурите Body sculpt изграждате здрава мускулатура;
  • Body sculpt е ефективен с доказани резултати без излишни усилия;
  • За разлика от тренировките във фитнес, които обикновено се извършват на различни зони от тялото, с Body sculpt може да третирате различни мускули групи наведнъж без да се пренатоварвате;
  • Най-голямото предимство на Body sculpt е че изграждате мускули и топите мазнини, докато си почивате удобно 30 минути;
  • Body sculpt е рутинна процедура без странични ефекти;

Има ли противопоказания за използване на Body sculpt и за кого е подходяща

Както с всяка козметична процедура, така и с процедурата Body sculpt се срещат някои противопоказания за използването й. Body sculpt не бива да се прилага на жени, които са бременни, кърмят или по време на техния месечен цикъл. Body sculpt също не се препоръчва и при наличие на някои заболявания като онкологични, хипертония. Не бива да се подлагат на Body sculpt и клиенти, които имат поставени метални пластини в тялото. Това са единствените ограничения, които процедурата Body sculpt търпи. От друга страна Body sculpt е подходяща за няколко групи хора – мъже и жени, които не спортуват и нямат достатъчно време за активен живот, но желаят тялото им да е стегнато, в добра фическа форма. Body sculpt е алтернатива и за нехирургическа намеса за мъже и жени с разширени стомаси, които искат да намалят обиколката на корема си, бързо, лесно и сигурно. Body sculpt е подходящ за хора, които са с наднормено тегло и имат заседнал начин на живот. Body sculpt помага на много майки след раждането да подобрят формата на коремните си мускули, както и на жени, които искат да стегнат мускулите в интимните си части.

Body sculpt в център Abi Beauty

Body sculpt 3 - най-приятен начин за топене на мазнини

Body sculpt – подходящ метод за хора, които нямат достатъчно време да спортуват

Защо да изберете център Abi Beauty за извършване на Body sculpt терапия. Центърът разполага с машина последно поколение. Body sculpt машината в Abi Beauty има уникална система за въздушно охлаждане, която предотвратява образуването на високи температури на обработващите глави. Няма от какво да се тревожите. Иновативната технология на HIEMT PRO MAX Body sculpt позволява машината да работи целодневно, значително подобрявайки експлотационния й срой. Това е машина последна генерация 2021г. С висок фактор на безопасност и значително подобрена стабилност на енергията. Тук мъже и жени могат да използват Body sculpt за изграждане на мускули и топоне на мазнини в областта на 6 части от тялото – корем, седалище, бицепс, трицепс, бедра и прасци. С Body sculpta може да оформите тялото си по ваше желание, достигайки ефекта, който търсите. Body sculpt може да се комбинира с някои нетравматични грижа за премахване на мазнини, като например хайфу, който също може да се приложи в център Abi Beauty. Цените, които предлага Abi Beauty за Body sculpt може да намерите на страницата на центъра. Офертите, които се предлагат за Body sculpt са както за отделни зони, така има и промоции в комбинация. Ако Body sculpt е вашият начин да се почувствате красиви следете страницата, тъй като промоционалните цени се ползват за 10 процедури след записване на час.

 

 

Какво представлява Body sculpt методът?

Защо Body sculpt е най-добрият избор?

Предимства на Body sculpt

Има ли противопоказания за използване на Body sculpt и за кого е подходяща

Body sculpt в център Abi Beauty