Laser hair removal

Body sculpt

Body sculpt 1 - най-ново поколение апарат
Body sculpt – иновативна технология за оформяне на тялото

Целогодишно и независимо от възрастта жените и мъжете желаят да бъдат най-добрата версия на себе си. Страхотната фигура повишава самочувствието и кара хората да се чувстват добре в кожата си. Поради забързаното ежедневие намирането на достатъчно време за спортни занимания не винаги бива възможно, а хирургичните интервенции изискват добро финансово състояние. Оформянето на тялото обаче може и да не бъде невъзможна мисия. В салоните на ABI Beauty предлагаме лесен, бърз, удобен и иновативен метод за постигане на мечтаната фигура благодарение на иновативната технология HIEMT (High Intensive Electromagnetic Muscle Trainer) или така нареченият Body sculpt. Чрез Body sculpt процедурите можете да оформите изящно формите си и да постигнете фигурата на мечтите си без загубено време за тренировки и излишно потене. Не ви ли звучи прекрасно?

Какво представлява Body sculpt

Body sculpt е иновативен похват за оформяне на тялото и постигане на най-добрият му вид.

Body sculpt процедурите намаляват масните натрупвания използвайки нервно-мускулна стимулация увеличаваща притока на кръв. Body sculpt методът е базиран на неинвазивни магнитни импулси заредени високоенергийно, те предизвикват високочестотни контракции на най-високо ниво. При прилагане на Body sculpt процедура с помощта на свръх съкращаване биват повредени част от мускулните влакна, което от своя страна подпомага естествено ремоделиране на мускулите, тяхното увеличаване и създаване на нови колагенови мускулни влакна. Body sculpt подпомага цялостното укрепване на мускулните групи и оформянето на тялото. Предимството при Body sculpt процедурите е, че липсват болка и дискомфорт. Вие лежите удобно докато нашите специалисти извайват мечтаната ви фигура.

Защо да изберете Body sculpt

Body sculpt 2 - най-модерния иновативен продукт
Body sculpt – истинска революция в сферата на неинвазивното оформяне на тялото

Body sculpt е високотехнологичен апарат от ново поколение. Висококачествената му технология е създадена за да стимулира мускулите и да постигне бърза корекция на формите без да се налагат физически натоварвания. Body sculpt създава истинска промяна в естетичната медицина поради високочестотната си технология, апаратът е революционер в сферата на неинвазивното оформяне на човешката фигура. Принципът на работа на Body sculpt се основава на триене и съкращение на мускулните групи чрез висок интензитет подпомогнат от високата честота, това позволява разбиване на мазнините водещо до оформяне и стягане на третираните области. Представете си, че за 30 минути можете да направите приблизително 30 000 коремни преси или клекове, за целта са нужни около 30 000 максимални контракции, вече е възможно да го постигнете за 30 минутна процедура Body sculpt. Метаболизмът бива ускорен, което увеличава изгарянето на мазнини в следващите 24 часа. Не ви ли звучи чудесно Body sculpt сесията, тя не натоварва черният дроб и отделителната система по никакъв начин. Апаратът Hiemt pro max body sculpt може да бъде настроен в различни работни режими, което подпомага персоналната услуга спрямо индивидуалните нужди и състояния на клиента. Body sculpt процедурите постигат желаният резултат след само 4 сесии. Резултатът е видим още след първата Body sculpt процедура, той продължава да се променя и подсилва след всяка следваща. Пълният резултат ще бъде оптимален месец след последното използване на Body sculpt. Преди време беше невъзможно да бъдем в невероятна форма без ужасяващи диети, тежки тренировки и хирургически интервенции благодарение на Body sculpt те остават в миналото.

Предимства на Body sculpt

Body sculpt се превърна в революцията на неинвазивното оформяне на тялото. Подобряването на външният вид и повдигането на самочувствието не са единствените предимства на Body sculpt технологията. Представяме ви още част от тях:

 • Подобрява кръвообращението;
 • Body sculpt не изисква възстановителен период, не създава мускулна треска и умора;
 • Body sculpt е неинвазивна процедура;
 • Процедурата е абсолютно безболезнена, при прилагането й не се изпитва болка и не води до изпотяване;
 • След сесия Body sculpt не е необходима почивка, можете веднага да продължите с ежедневните си занимания;
 • С помощта на Body sculpt процедурите се изгражда силна мускулатура;
 • Получавате ефективни резултати без излишно напрежение и усилия;
 • Body sculpt оформя различните мускулни групи заедно без претоварване, за разлика от физическите упражнения;
 • Топите мастните депа и изграждане здрави мускулни групи почивайки си удобно 30 минути в студията на ABI Beauty;

Какви са противопоказанията и за кого е подходяща Body sculpt процедурата

Body sculpt 3 - най-приятен начин за топене на мазнини
Body sculpt – подходящ метод за хора, които нямат достатъчно време да спортуват

При всички козметични процедури има и известни противопоказания, Body sculpt не прави изключение:

 • Body sculpt процедурата не се прилага на кърмещи и бременни жени, също и на дами в техният месечен цикъл;
 • Сесии не се препоръчват и при съществуване на хипертония и онкологични заболявания;
 • Body sculpt не бива да се прилага на хора с метални пластини в тялото.

Гореизброените са единствените ограничения за прилагане на Body sculpt. Процедурата е подходяща за:

 • Жени и мъже не разполагащи с достатъчно време за активни физически упражнения но с желание за за стегнато тяло с изявена мускулатура;
 • Body sculpt е алтернативен метод на хирургически интервенции за хора с разширени стомаси. Намаляването на коремната обиколка става бързо, лесно, сигурно, безболезнено и без нужда от възстановяване;
 • Хората с наднормено тегло и заседнал начин на живот биха имали изключителни резултати;
 • Body sculpt подпомага възстановяването на фигурите и коремните мускули на майки след раждане;
 • Body sculpt би бил от полза на дами желаещи да стегнат мускулатурата си в интимната област.

Body sculpt в студията на ABI Beauty

Защо да изберете ABI Beauty пред останалите козметични центрове? Ние разполагаме Body sculpt апарат последно поколение, притежаващ невероятна система за въздушно охлаждане, която не позволява вдигане на температурите на обработващите глави. HIEMT PRO MAX Body sculpt може да работи целодневно, без прегряване и странични ефекти, това дори удължава срокът й на експлоатация. Body sculpt машините в  студията на ABI Beauty са последна генерация, произведени 2021 година. Стабилността и необходимата енергия са значително подобрени, което допринася за фактора на безопасност. Клиентите имат избор на кои части от тялото си желаят да приложат Body sculpt технологията – седалище, корем, трицепс, бицепс. прасци и бедра. Благодарение на Body sculpt можете да изваете тялото си според вашите нужди и желания. Body sculpt процедурите могат да бъдат комбинирани и друга услуга за премахване на мазнини Hifu, предлагана в центровете на ABI Beauty. Ценовите ни предложения може да проверите в сайта на ABI Beauty. При нас ще откриете най-добрите промоционални и пакетни предложения. След записване на час бихте могли да се възползвате от 10 процедури на промоционални цени. Body sculpt е подходящият метод за хора с недостатъчно време за физическо натоварване. Открийте вашият начин да се почувствате по-красиви и желани от всякога в  студията на ABI Beauty!

Какво представлява Body sculpt

Защо да изберете Body sculpt

Предимства на Body sculpt

Какви са противопоказанията и за кого е подходяща Body sculpt процедурата

Body sculpt в студията на ABI Beauty

 


Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА