Laser hair removal

Боли ли лазерната епилация?

Боли ли лазерната епилация и от какво зависи това?

Боли ли лазерната епилация София 1 - качество
Боли ли лазерната епилация – София – най-дорбото от специалистите

Боли ли лазерната епилация е въпрос, който всеки си задава, щом е взел решение да опита тази иновация в трайното обезкосмяване. Дори и болезнена, лазерната епилация винаги си струва, защото решава трайно проблема ни с нежеланото окосмяване, но все пак неизбежно се питаме боли ли лазерната епилация, има ли дискомфорт по време на процедурата и след нея, има ли странични ефекти и т. н. Всъщност еднозначен отговор на въпроса боли ли лазерната епилация няма, защото при различните уреди и различните лазери усещането по време на процедурите е различно. Освен това усещането при всеки човек е различно, което още повече затруднява отговора на въпроса боли ли лазерната епилация, но по-голямата част от хората, опитали лазерна епилация с различни лазери, отговарят сходно на въпроса боли ли лазерната епилация.

Боли ли лазерната епилация с рубинов лазер?

Боли ли лазерната епилация с рубинов лазер е въпрос, на който все по-малко хора могат да отговорят, защото той почти е изчезнал от професионалните салони за лазерна епилация. Причината е, че това е първият, най-старият лазер, предназначен за лазерна епилация, и краткият отговор на въпроса боли ли лазерната епилация е: да, с рубинов лазер лазерната епилация боли. Рубиновият лазер е предшественик на модерните и почти безболезнени лазери, затова въпросът боли ли лазерната епилация с него ни озадачава.

Боли ли лазерната епилация София 2 - мнение
Боли ли лазерната епилация – София – защо да изберете

Рубиновият лазер има едно предимство – че успява да унищожи фините и тънки косъмчета, но има и множество недостатъци. Сред тях са болката по време на процедурите, фактът, че не може да се използва от хора с по-тъмна кожа, работи върху много малка площ в сравнение с други лазери, процедурите са продължителни и болезнени, изключително дискомфортни, а и не съвсем безопасни – възможно е пациентите да получат изгаряния или раздразнения по кожата си. Но все пак отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация с рубинов лазер е логичен – все пак това е първият лазер. След неговата поява е започнало активно усъвършенстване на технологията, за да се стигне днес до модерните, ефективни и безболезнени решения в областта на лазерната епилация, които обезсмислят въпроса боли ли лазерната епилация.

Разгледайте нашите предложения за лазерна епилация София.

Боли ли лазерната епилация и от какво зависи това?
Боли ли лазерната епилация с рубинов лазер?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА