Laser hair removal

Боли ли лазерната епилация с александритен лазер?

Боли ли лазерната епилация видове 1
Боли ли лазерната епилация – видове според уреда

Александритният лазер се използва активно и до днес, за разлика от рубиновия лазер, затова много хора се вълнуват от отговора на въпроса боли ли лазерната епилация с александритен лазер. Разликата между отговора на въпроса боли ли лазерната епилация с рубинов лазер и този на въпроса боли ли лазерната епилация с александритен лазер е огромна. Технологията при александритния лазер е много по-усъвършенствана в сравнение с тази на рубиновия лазер и, съответно, и дискомфорта по време на процедурите е намалял и отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация е почти изцяло отрицателен. Процедурите с александритен лазер са и по-кратки, защото той работи върху голяма площ, и по-безболезнени, и по-ефективни от процедурите с рубинов лазер, затова отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация клони към отрицателен.

Отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация с александритен лазер би могъл да бъде „не“, но има по-чувствителни хора, които не са съгласни. Масово хората отговарят отрицателно на въпроса боли ли лазерната епилация с александритен лазер. По-чувствителните отговарят на въпроса боли ли лазерната епилация с александритен лазер, че усещането представлява лек дискомфорт, дискретно парване върху кожата. Дори този отговор се различава драстично от отговора на въпроса боли ли лазерната епилация с рубинов лазер. Иновативното решение епилация с александритен лазер е много по-добрият и ефективен избор пред рубиновия.

Боли ли лазерната епилация с диоден лазер?

Боли ли лазерната епилация видове 2
Боли ли лазерната епилация – видове ефекти след процедурата

Диодният лазер е сред най-модерните варианти за трайно обезкосмяване. Боли ли лазерната епилация с диоден лазер е въпрос, на който вероятно вече сте си отговорили. Колкото по-съвременен и усъвършенстван е уредът за лазерна епилация, толкова по-комфортни са процедурите с него, а са и по-ефективни, толкова по-категоричен е и отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация. Диодният лазер отговаря отрицателно не само на въпроса боли ли лазерната епилация, но и на въпроса опасна ли е лазерната епилация. Диодният лазер е сред най-безопасните и безболезнени начини да се сдобием с гладка кожа перманентно, така че отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация с диоден лазер е отрицателен.

Диодният лазер постига резултати бързо, защото работи върху голяма площ и използва повече енергия. Въпреки това отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация с диоден лазер е отрицателен, защото модерните диодни лазери използват и система за охлаждане на кожата на пациента, която обезболява процедурата. Не на последно място, тази ефективна и безболезнена процедура е и доста бюджетно решение.

 

Разгледайте предложенията ни за диодна лазерна епилация.

 

Боли ли лазерната епилация с александритен лазер?
Боли ли лазерната епилация с диоден лазер?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА