Laser hair removal

Бръснене преди лазерна епилация – в кои зони се прави?

Бръснене преди лазерна епилация - оферти 1
Бръснене преди лазерна епилация – оферти сега

Всяко бръснене преди лазерна епилация се извършва в зоната, която ще бъде обработвана с лазер. Няма ограничения и препоръки да не се прилага в определени зони бръснене преди лазерна епилация. Крака, ръце, интим, мишници, дори лице, гръб, гърди могат да се подложат на бръснене преди лазерна епилация. За някои зони като крака, интим и други, в които окосмяването е проблемно – космите са разположени нагъсто, устойчиви са – бръснене преди лазерна епилация е задължително.

Зоната, която ще бъде обработвана с лазер по време на лазерното обезкосмяване, не представлява ограничение за спазване на правилото да се извършва бръснене преди лазерна епилация. Всяка зона може, а в някои случаи и трябва да бъде обработена с бръснене преди лазерна епилация, за да бъде ефективна, безболезнена и безопасна процедурата по лазерна епилация, която трябва да се проведе в същия или на следващия ден след извършеното бръснене преди лазерна епилация.

Бръснене преди лазерна епилация – как се извършва?

Бръснене преди лазерна епилация - оферти 2
Бръснене преди лазерна епилация – оферти за вас

Едно бръснене преди лазерна епилация не се различава особено от всяко друго бръснене. Това бръснене преди лазерна епилация се извършва по посока, обратна на посоката на растеж на космите, за да е максимално ефективно, а едно бръснене преди лазерна епилация трябва да е ефективно. Целта на всяко бръснене преди лазерна епилация е да не се оставя видима част от косъма над кожата, за да се улесни максимално процедурата по лазерно обезкосмяване. Едно бръснене преди лазерна епилация се извършва внимателно, за да не се причинят неволни травми и наранявания по кожата, които могат да създадат дискомфорт при лазерното обезкосмяване в същия или на другия ден. Не на последно място, бръснене преди лазерна епилация се провежда непосредствено преди всяка една процедура по лазерно обезкосмяване от серията процедури. Може да се каже, че това бръснене преди лазерна епилация е част от цялостната процедура по трайно обезкосмяване.

Бръснене преди лазерна епилация – как се извършва?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА