Laser hair removal

Център за лазерна епилация

Нова ера за естетическите услуги без болка или „Защо да заложим на центъра за лазерна епилация?“

Център за лазерна епилация 1 - най-добрата грижа за вас
Център за лазерна епилация – заповядайте при нас!

С настъпването на топлия сезон все по-често възниква въпросът как да се справим с излишното окосмяване и да запазим кожата си гладка и сияйна, така че да заблести под слънчевите лъчи. Бръсначът е функционална отживелица и въпреки достъпните си предимства, е всеизвестно, че не дава дълготрайни резултати. Химичната епилация бе досадният временен заместител на ножчето, който уж целеше да предпази кожата от инфекции, но удължи ненужно процедурата, като я направи още по-несигурна и неприятна. Болезнените жертви, които епилаторът и кола маската изискват, се оказват безсмислени, заради неудовлетворително краткотрайния резултат.

Сред най-големите недостатъци на изброените начини са уплътняването и врастването на косъмчетата след всяка процедура, като при врастване могат да се образуват и  фоликулити. Друга сериозна опасност е предизвиканата от някои механични или химични методи за обезкосмяване алергична реакция.

Какво решението на вечния проблем с нежеланото окосмяване предлага центърът за лазерна епилация?

Единственият доказал ефекта си във времето и най-иновативен метод е лазерната епилация, която постига разрушаването на космения фоликул и предотвратява повторното му образуване.

В България методът бързо стана добре познат и вече е сред предлаганите естетически процедури в множество салони и клиники за естетически процедури, сред които е центърът за лазерна епилация „Abi Beauty“. Иновативността и трайните резултати на метода на лазерната епилация правят нашия център за лазерна епилация предпочитан и търсен от всички потребители на естетически услуги в страната.

Не отлагайте повече и заповядайте в център за лазерна епилация „Abi Beauty“, където веднъж завинаги ще се сбогувате с мъченията, на които сте се подлагали в името на добрия вид на своята кожа, без това да ви коства здравето и… нервите!

Център за лазерна епилация „Abi Beauty“

Център за лазерна епилация 2 - най-голям комфорт за вас
Център за лазерна епилация – голям избор от услуги

В качеството си на един от най-модерно оборудваните козметични центрове за естетически процедури в България, центърът за лазерна епилация „Abi Beauty“ предлага бърз и иновативен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване в различни зони на тялото.

С цел максимално да улесни клиентите си центърът за лазерна епилация „Abi Beauty“ е отворил врати на следните четири удобни локации в София:

  1. Център за лазерна епилация Сердика (Център) – бул. Александър Стамболийски 27;
  2. Център за лазерна епилация Лозенец – ул. Златовръх 5;
  3. Център за лазерна епилация Дружба – ул. Тирана 187;
  4. Център за лазерна епилация бул.България – бул. Гоце Делчев 98;

Не губете повече време с мъчителните алтернативни средства за обезкосмяване, които никога не постигат желания и посетете центъра за лазерна епилация на един от посочените адреси! Направете подарък на своето тяло и стартирайте лятото с кадифена мекота и траен ефект, видими още след първата процедура в център за лазерна епилация „Abi Beauty”! Запазете си час на посочения на сайта на центъра за лазерна епилация телефон или онлайн само с едно кликване. Насладете се на безупречното обслужване на екипа от специалисти, които ще се погрижат изцяло за вашия комфорт по време на посещението ви в център за лазерна епилация „Abi Beauty“ и ще отговорят на всички въпроси, засягащи здравето и вида на кожата ви, в спокойна и предразполагаща атмосфера!

Какви козметични услуги предлага центърът за лазерна епилация „Abi Beauty“?

Център за лазерна епилация 3 - най-приятното преживяване
Център за лазерна епилация – уют и модерна обстановка

В центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ можете да се възползвате от богато разнообразие от козметични услуги, като фокусът на работата ни е ориентиран към най-деликатната част от грижата за тялото –  проблемите с кожата.

Центърът за лазерна епилация „Abi Beauty“ е оборудван с най-модерната лазерна техника в страната, което гарантира поддържането на висок стандарт на обслужване.

Специалистите в центъра за лазерна епилация извършват диодна лазерна епилация – напълно безболезнен метод за справяне с излишното окосмяване, доказал високата си ефективност и трайност.

В центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ можете да се подложите и на редица освежаващи разкрасителни процедури, като най-иновативните ни попълнения са лазерно подмладяване и неоперативен лифтинг, известен още като HIFU (Хайфу).

За да бъдете сияйни и изискани за всеки повод, сред грижите за външния ви вид, които центърът за лазерна епилация предлага, са включени професионални фризьорски услуги, както и професионален маникюр и педикюр.

Освежете кожата си като я подложите на дълбоко почистване, химичен пилинг или кислородна терапия, извършвани според най-високите стандарти в центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“. За да добавите още магнетизъм на излъчването си, придайте на кожата си екзотичен карамелен загар в солариума на центъра за лазерна епилация или се обърнете към нашите козметични виртуози за професионален грим.

В центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ можете да се подложите също на микродермабразио – фино премахване на повърхностния епидермален слой на кожата, което я обновява и видимо я подмладява.

В списъка на извършваните в центъра за лазерна епилация услуги са включени също пробиването на уши и нос за обеци.

Какво прави центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ най-подходящия избор пред други естетически центрове?

Най-голямото достойнство на центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ е това, че използва последен модел висококачествен диоден лазер, разработен от американска компания лидер в сферата. Модерната техника и поддържаната според най-високите критерии за чистота и дезинфекция изискана среда в центъра за лазерна епилация са доказателство за висококачественото обслужване. Професионалното отношение на специалистите козметици и безпрецедентно високия стандарт на работа са абсолютно задължителни за център за лазерна епилация „Abi Beauty“.

В центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ удобството на клиента е основен приоритет. Тук не правим компромис със здравето, красотата и естетическото удовлетворение на посетителите ни. Елате и преценете сами в една от локациите на център за лазерна епилация „Abi Beauty“.

Препоръки от клиенти на центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“

Център за лазерна епилация 4 - най-добрият избор за вашето здраве и красота
Център за лазерна епилация – доказана коректност и грижа за нашите клиенти

Центърът за лазерна епилация „Abi Beauty” има осемгодишна история на лоялност и качествено удовлетворение на нуждите и търсенията на клиентите си. За този период в центъра за лазерна епилация са извършени над 40 000 процедури на 15 000 клиенти, много от които са станали редовни наши посетители през годините. На страницата на центъра за лазерна епилация можете да откриете множество препоръки, оставени от български знаменитости, сред които са Галин, Бони, Диона и много други. Обратната връзка с посетителите на центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ е от изключителна важност за нас, затова можете да оставите мнения и коментари след посещението си на сайта ни или във всяка една от локациите ни.

 

Нова ера за естетическите услуги без болка или „Защо да заложим на центъра за лазерна епилация?“

Какво решение на вечния проблем с нежеланото окосмяване предлага центърът за лазерна епилация?

Център за лазерна епилация „Abi Beauty“

Какви козметични услуги предлага центърът за лазерна епилация „Abi Beauty“?

Какво прави центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“ най-подходящия избор пред други естетически центрове?

Препоръки от клиенти на центъра за лазерна епилация „Abi Beauty“

 Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА