Laser hair removal

Как, къде и защо да изберете лазерна епилация от ABI Beauty?

Лазерна eпилация от Abi Beauty в София“Всяка жена се е сблъсквала с нежеланото окосмяване. Почти всички дами сме опитвали да се справим с този проблем със средства от бръснач до лазерна епилация.

Повечето хора си мислят, че този проблем не засяга най-вече дами с по-плътен и с тъмен цвят косъм, но това далеч не е така. Този тип окосмяване е най-труден за дълготрайно премахване. Такъв е случаят и при мен.

Има ли решение чрез диодна лазерна епилация?

За щастие модерните технологии дават решение и за онези от нас, които сме с малко и светло окосмявяне. Това е именно диодната лазерна епилация. И не, не си мислете, че тя е подходяща само за тези жени. Напротив! Тя е най-успешният дълготраен метод за обезкосмяване както за дами, така и за господата. Лазерните диоди с 810 nm ръкохватка покриват 90% от типовете кожа и косми на населението.

Освен това се оказва, че за постигането на изцяло гладка кожа, са необходими между 6 и 8 процедури, а още след първите 2-3 се забелязва видим ефект.

Какво е важно да се съблюдава при избор на салон, където да си направите процедурата?

При избор на салон, в който да си направите диодна лазерна епилация, са важни няколко елемента:

качеството на машините, с които работят в салона (лазерният център) – за предпочитане е да се спрете на място, в което се работи с последно поколение диоден лазер. Голямо предимство е той да има два апликатора. Това позволява по-добрата работа на лазера върху различните типове кожа и косми.

професионализма на козметика – трябва да се доверите само на истински добрия специалист. Именно той ще знае как да настрои лазерът спрямо особеностите на кожата Ви, както и спрямо дебелината и цвета на окосмяването. Важно е да споделите с козметика, ако имате хормонални смущения или приемате медикаменти, тъй като това също е от значение за успешната лазерна епилация.

Защо да изберем диодния лазер като решение за дълготрайното обезкосмяване?

Аз се спрях на лазерната епилация именно заради спецификата на кожата ми и светлият и тънък косъм, който имам. Преди това бях опитала всички други методи, но повечето от тях не бяха успешни. Освен това имах нужда от епилация, която е напълно безболезнена.

Така козметиците от ABI Beauty ми препоръчаха диодната лазерна епилация. Освен, че е не изпитвам болка, още на втората процедура имаше ефект. А цената е повече от добра! След направени 7 процедури се наслаждавам на изцяло гладка кожа, а нужда от поддържаща терапия има едва на 5-6 месеца веднъж.”

Това ни написа нашата клиентка Деси Върбанова за това как  е избрала нашият център, лазерните ни процедури и какво е  впечатлението й от нас. Ние сме благодарни, че наши клиенти пишат и остават с положителен отзвук.

Не се колебайте и Вие, а потърсете ABI Beauty в София на 0897543540 или 0890200100 и запазете час за вашата лазерна епилация или лазерно подмладяване и  хайфу. Днес!

Разгледайте лазерна епилация София

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА