Laser hair removal

Безболезнен ли е модерният диоден лазер? Мнения

Диоден лазер – мнения (качествени) 1
Диоден лазер – мнения (качествени) – боли ли

Още едно предимство на този диоден лазер, мненията за което са, че никак не е маловажно, е и това, че е почти напълно безболезнен. За диоден лазер мненията на хора, подложили се на процедурата, са, че усещанията по време на процедурата с този лазер могат да се сравнят с леко парване или боцкане. Тоест, за диоден лазер мненията са, че е безболезнен, а дори да има дискомфорт по време на процедурата по лазерна епилация с този лазер, то той е сведен до минимум.

За безболезнеността на модерния диоден лазер мненията са, че тя се дължи на системата за охлаждане, с която са снабдени новите апарати за лазерна епилация. Това охлаждане намалява дискомфорта по време на процедурата по лазерно обезкосмяване, като същевременно това позволява да се използва повече енергия и така да се съкрати времето, необходимо за обезкосмяване на определена зона с диоден лазер. Мненията са, че охлаждането действително прави процедурата много по-приятна.

Продължителна ли е процедурата с диоден лазер? Мнения

Диоден лазер – мнения (качествени) 2
Диоден лазер – мнения (качествени) – продължителност

Още едно предимство на съвременния диоден лазер, мненията за който са, че оставя клиентите доволни, е и фактът, че процедурите с него за значително по-кратки в сравнение с по-стари уреди за лазерна епилация с различни лазери. За диоден лазер мненията са, че краткостта на процедурите с него се дължи на факта, че уредите, работещи с този лазер, имат функцията охлаждане. Тази сравнително нова функция намалява дискомфортните усещания на пациента по време на обезкосмяването и това позволява да се използва повече енергия, повече мощност по време на процедурата. По-голямата мощност пък, от своя страна, спомага за по-бързо обработване на съответната зона. Най-новите уреди, работещи с диоден лазер, мненията за който са много положителни, могат да обработват и доста по-големи площи в сравнение с по-стари апарати за лазерна епилация. Това, разбира се, допълнително подпомага съкращаването на времетраенето на процедурата с диоден лазер. Мненията са, че клиентите остават още по-доволни от процедура, която е не само ефективна, но и кратка.

 

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация цени.

 

Безболезнен ли е модерният диоден лазер? Мнения

Продължителна ли е процедурата с диоден лазер? Мнения

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА