Диоден лазер за епилация

Какво представлява диоден лазер за епилация?

Диоден лазер за епилация (качествен) 1
Диоден лазер за епилация – качествен ли е

С помощта на диоден лазер за епилация се извършват процедури по трайно обезкосмяване в различни зони на тялото както при жени, така и при мъже. Уредите с диоден лазер за епилация са едно от най-модерните решения в областта на трайното обезкосмяване. Този съвременен вариант за премахване на нежеланото обезкосмяване прави услугата „трайно премахване на нежеланото окосмяване“ достъпна за всички независимо от цвета на кожата и космите им и независимо от това дали имат натрупан тен или са посещавали наскоро солариум. Ето защо диоден лазер за епилация е една иновация в сферата на лазерната епилация, която доскоро беше достъпна и безопасна само за хора със светла кожа и тъмни косми. Разбира се, максимални резултати се постигат имено при тази комбинация – светла кожа и тъмни косми, но ефектът при хора с по-тъмна кожа също е добър, а и процедурата е безопасна и за тях, което не може да се каже за уреди, работещи с други видове лазер.

Съвременният диоден лазер за епилация работи с дължина на вълната от 808 нанометра. Тази дължина на излъчваните от диоден лазер за епилация лъчи е оптимална и достига фоликулите на космите. Тази дължина е по-голяма в сравнение с дължината на вълната при други видове лазери. Така тези косми биват унищожени или растежът им се забавя значително с помощта на диоден лазер за епилация. Едно от най-големите предимства на диоден лазер за епилация е това, че неговите лъчи не се поемат от кожата, дори тя да е по-тъмна или с натрупан тен. Това прави модерния диоден лазер за епилация безопасен и ефективен дори при хора с по-тъмна кожа.

Предимствата на диоден лазер за епилация

Диоден лазер за епилация (качествен) 2
Диоден лазер за епилация (качествен) – научете повече

Едно от най-големите предимства на диоден лазер за епилация е това, че процедурите може да се извършват по всяко време на годината, а не само през студените сезони, когато няма риск да се изложим на прекалено много директна слънчева светлина и да се сдобием с тен, каквато е ситуацията при уреди, работещи с други видове лазери за епилация, различни от диоден лазер за епилация. С диоден лазер за епилация се постигат добри резултати дори когато сме с тен през лятото.

Причината да може да се работи с диоден лазер за епилация и върху по-тъмна кожа, и върху кожа с тен се крие в това, че модерният диоден лазер за епилация разполага с множество опции за настройка. Възможността да бъде настроен точно според спецификите на всеки отделен пациент прави съвременния диоден лазер за епилация един от най-предпочитаните варианти за трайно обезкосмяване днес.

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация София.

Какво представлява диоден лазер за епилация?

Предимствата на диоден лазер за епилация

Научете повече

Hifu апарати

Hifu апарати – какво представляват Hifu апаратите са уреди, които чрез ултразвук и нагряване въздействат благотворно върху нашето тяло. Създадени

Прочетете повече »

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА