Laser hair removal

Диоден лазер за епилация

Какво представлява диоден лазер за епилация?

Диоден лазер за епилация (качествен) 1
Диоден лазер за епилация – качествен ли е

С помощта на диоден лазер за епилация се извършват процедури по трайно обезкосмяване в различни зони на тялото както при жени, така и при мъже. Уредите с диоден лазер за епилация са едно от най-модерните решения в областта на трайното обезкосмяване. Този съвременен вариант за премахване на нежеланото обезкосмяване прави услугата „трайно премахване на нежеланото окосмяване“ достъпна за всички независимо от цвета на кожата и космите им и независимо от това дали имат натрупан тен или са посещавали наскоро солариум. Ето защо диоден лазер за епилация е една иновация в сферата на лазерната епилация, която доскоро беше достъпна и безопасна само за хора със светла кожа и тъмни косми. Разбира се, максимални резултати се постигат имено при тази комбинация – светла кожа и тъмни косми, но ефектът при хора с по-тъмна кожа също е добър, а и процедурата е безопасна и за тях, което не може да се каже за уреди, работещи с други видове лазер.

Съвременният диоден лазер за епилация работи с дължина на вълната от 808 нанометра. Тази дължина на излъчваните от диоден лазер за епилация лъчи е оптимална и достига фоликулите на космите. Тази дължина е по-голяма в сравнение с дължината на вълната при други видове лазери. Така тези косми биват унищожени или растежът им се забавя значително с помощта на диоден лазер за епилация. Едно от най-големите предимства на диоден лазер за епилация е това, че неговите лъчи не се поемат от кожата, дори тя да е по-тъмна или с натрупан тен. Това прави модерния диоден лазер за епилация безопасен и ефективен дори при хора с по-тъмна кожа.

Предимствата на диоден лазер за епилация

Диоден лазер за епилация (качествен) 2
Диоден лазер за епилация (качествен) – научете повече

Едно от най-големите предимства на диоден лазер за епилация е това, че процедурите може да се извършват по всяко време на годината, а не само през студените сезони, когато няма риск да се изложим на прекалено много директна слънчева светлина и да се сдобием с тен, каквато е ситуацията при уреди, работещи с други видове лазери за епилация, различни от диоден лазер за епилация. С диоден лазер за епилация се постигат добри резултати дори когато сме с тен през лятото.

Причината да може да се работи с диоден лазер за епилация и върху по-тъмна кожа, и върху кожа с тен се крие в това, че модерният диоден лазер за епилация разполага с множество опции за настройка. Възможността да бъде настроен точно според спецификите на всеки отделен пациент прави съвременния диоден лазер за епилация един от най-предпочитаните варианти за трайно обезкосмяване днес.

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация София.

Какво представлява диоден лазер за епилация?

Предимствата на диоден лазер за епилация

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА