Laser hair removal

Безболезненост на процедурите с диоден лазер за епилация

Диоден лазер за епилация (мнения) 1
Диоден лазер за епилация – мнения при избора

Безболезненост на процедурите с диоден лазер за епилация

По време на процедурите с уред с диоден лазер за епилация клиентите не изпитват болка. При лазерно обезкосмяване с какъвто и да е лазер не би трябвало да усещаме болка, а само лек дискомфорт като дискретно опарване или пощипване в областта, която бива третирана в момента. При модерния диоден лазер за епилация обаче и дискомфортът е сведен до минимум благодарение на съвременните охлаждащи системи, с които разполагат професионалните уреди. Такива уреди с охлаждане могат да се открият в професионалните салони за лазерна епилация.

 

Времетраене на процедурите с диоден лазер за епилация

Именно системите за охлаждане по време на процедурите с диоден лазер за епилация допринасят и за по-кратките процедури. Липсата на болка и дискомфорт у пациента позволява използването на по-голяма енергия и съответно – по-бързото приключване на процедурата с диоден лазер за епилация, като в същото време резултатите от нея остават на високо ниво.

Диоден лазер за епилация (мнения) 2
Диоден лазер за епилация (мнения) – да се доверите ли на услугата

 

Това предимство на съвременните уреди с диоден лазер за епилация никак не е за подценяване, защото в днешното забързано ежедневие времето е най-ценният ни ресурс. Колкото и безболезнена и комфортна да е процедурата по обезкосмяване с диоден лазер за епилация, все пак ни се иска тя да приключи възможно най-бързо, за да продължим с изпълнението на дневните си задачи или пък за да имаме време да си починем качествено след дългия ден. Ето защо модерният диоден лазер за епилация се смята за иновация в областта на трайното обезкосмяване, което не спира да се развива в положителна посока.

 

Разгледайте предложенията от лазерен център ABI Beauty!

Безболезненост на процедурите с диоден лазер за епилация

Времетраене на процедурите с диоден лазер за епилация

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА