Laser hair removal

Безопасност при употреба на диоден лазер за епилация

Безопасност при употреба на диоден лазер за епилация

Диоден лазер за епилация (оферти) 1
Диоден лазер за епилация (оферти) – най-добрите

Здравето ни винаги би трябвало да заема челна позиция сред приоритетите ни, то се нарежда дори преди красотата. Ето защо често задаван е въпросът дали съвременният диоден лазер за епилация е достатъчно безопасен метод да се сдобием с гладка кожа. Отговорът е прост – множеството опции за настройка, които притежава един уред с диоден лазер за епилация, го правят максимално безопасен, ако бъде настроен правилно за съответния пациент и неговите специфики. Ето защо безопасността зависи и от лицата, които ще оперират с апарата с диоден лазер за епилация. Фактът, че тези лица не е задължително да имат медицинско образование обаче (както е при работата с александритен лазер, да речем), говори за високата безопасност на уреда с диоден лазер за епилация сам по себе си.

Съвременният диоден лазер за епилация се смята за най-безопасния вариант за лазерна епилация днес. Това се дължи на факта, че уредът, работещ с диоден лазер за епилация, може да бъде настроен специално за типа кожа на съответния пациент и така се предотвратяват изгаряния и други неприятни странични ефекти. Смята се, че странични ефекти от процедура с уред, работещ с диоден лазер за епилация, почти изцяло липсват.

Странични ефекти от употреба на диоден лазер за епилация

Диоден лазер за епилация (оферти) 2
Диоден лазер за епилация (оферти) – изберете качеството

Лъчите, които произвежда един диоден лазер за епилация, се насочват единствено и само към фоликула на косъма, който ще унищожат или чийто растеж ще забавят драстично, при това без да влияят на околните тъкани. Ако бъде настроен правилно от компетентен професионалист в реномиран салон за красота, модерният диоден лазер за епилация изключва възможността да се появят неприятни странични ефекти след процедура с него или дори след цяла серия процедури, необходими, за да има видими резултати, проведени с диоден лазер за епилация.

При правилна настройка от страна на служителя в съответния салон за лазерна епилация, уредът с диоден лазер за епилация не разпилява лъчите си по кожата на пациента, а ги концентрира единствено в целта – луковицата на косъма. Така се избягват нежелани последствия като изгаряне на кожата след процедура с диоден лазер за епилация.

Разгледайте предложенията от център за лазерна епилация ABI Beauty!

Безопасност при употреба на диоден лазер за епилация

Странични ефекти от употреба на диоден лазер за епилация

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА