Laser hair removal

Двойна брадичка – премахване

Проблем, с който се сблъскват голяма част от хората, е така наречената двойна брадичка. Премахването ѝ се превръща в мечта за по-голямата част от тях. Появата на двойна брадичка е резултат от различни причини. Сред тях са напълняване, остаряване на кожата и нейното отпускане. Тези и още много други фактори могат да доведат до появата на неприятна двойна брадичка. Премахването ѝ е възможно да се случи, за щастие, по няколко различни начина.

 

Двойна брадичка – премахване 1
Двойна брадичка – премахване – заповядайте при нас!

Двойна брадичка – премахване чрез лифтинг

Упоритата и неприятно изглеждаща двойна брадичка, премахването на която ни изглежда невъзможно, се оказва ежедневно предизвикателство за много хора. Един от начините да се отървем от нея е чрез лифтинг. Сред най-добрите варианти е така нареченият безоперативен лифтинг. Модерните решения, сред които е безоперативният лифтинг, се целят в мастните клетки и, когато това се налага, конкретно в нашата двойна брадичка. Премахването по този начин на тази нежелана двойна брадичка изглежда лесно и дава бързи резултати. Само след няколко процедури идват видимите резултати и се сбогуваме с неприятната двойна брадичка. Премахването ѝ отнема различно време при различните процедури, но с модерните технологии то винаги е успешно и съвсем скоро ще можем да се радваме на нова визия и ново самочувствие.

Hifu лифтингът е към момента може би най-успешният вариант за премахване на бръчки и проблеми като двойна брадичка. Премахването на следите от напредването на възрастта се случва чрез ултразвук, който достига до нашите клетки в дълбочина. Радиочестотният лифтинг е друг подобен вариант за сбогуване с двойна брадичка. Премахването на двойната брадичка при този метод се случва чрез радиочестотни вълни, които загряват определени зони, в които има мастни натрупвания като двойна брадичка. Премахването ѝ се случва чрез активиране на клетките в кожата и на натуралните процеси, които протичат в тях.

Двойна брадичка – премахване 2
Двойна брадичка – премахване – научете повече!

Двойна брадичка – премахване в домашни условия

Въпреки че най-бързо и най-ефективно е да се доверим на професионалисти относно справянето с нашата двойна брадичка, премахването ѝ в домашни условия също е нещо, което си струва да се опита. Съществуват много рецепти, които включват продукти, които са достъпни за всички, и обещават да ни отърват от досадната двойна брадичка. Премахването ѝ у дома не е толкова лесно, колкото звучи, но можем да опитаме редовно да масажираме областта на проблемната зона с натурални масла. Най-добрият вариант сред тях е какаовото масло, защото то стимулира кръвообращението, прави кожата по-еластична и така помага за изчезването на нашата двойна брадичка. Премахването ѝ чрез упражнения също е широко разпространено.

 

 

 

Двойна брадичка – премахване чрез лифтинг

Двойна брадичка – премахване в домашни условия

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА