Laser hair removal

Епилацията за мъже вече не е табу с лазерен център ABI Beauty

Живеем в XXI в., но въпреки това обществото ни все още робува на множество предразсъдъци. Продължаваме да се разделяме на силни и слаби, на бедни и богати, на мъже и жени. А след това определяме кой какво е допустимо да прави.

Дълго време посещението на мъже в козметичните салони, освен ако не придружават жените си, се считаше за прегрешение и проява на лош вкус. Днес обаче тези стереотипи са на път да останат в миналото. Мъжката лазерна епилация вече не е табу с модерните технологии на най-новия лазерен център на ABI Beauty.

Най-новият лазерен център на ABI Beauty

ABI Beauty откри нов лазерен център в ж.к. „Гоце Делчев“ и бул. България. Салонът разполага с най-новите диодни лазери за лазерно обезкосмяване в София. Предлага разнообразни услуги, сред които и най-търсените: мъжко лазерно обезкосмяване на гръб и гърди и лазерно обезкосмяване на крака, а също и по-нестандартни такива като лазерен лифтинг за мъже.

Лазерна епилация за мъже

Много мъже се чувстват некомфортно и се срамуват от окосмяването по гърба, врата, гърдите или корема. Не се притеснявайте – това, че имате по-изразено окосмяване, не означава, че сте нехигиенични. Все пак не можем да избираме гените си. Въпреки това космите вероятно ви смущават и търсите начин да се справите с тях. В това няма нищо срамно, важното е да се чувствате комфортно в собственото си тяло.

Ако сте се сблъсквали с болезнената кола маска, знаете колко е неприятна, а в същото време има краткотраен ефект. Диодната лазерна епилация в лазерен център ABI Beauty е идеалното решение на този проблем. Нещо повече – с помощта на диодния лазер ще си върнете увереността, също както се случва при жените.

Освен това ABI Beauty разполага с диоден лазер за всички типове окосмяване. Доста мъже страдат от врастнали косми, рецидивиращ фоликулит (възпалени космени фоликули, които се превръщат в малки бели пъпки) или псевдофоликулит (трайно дразнене на кожата, причинено от бръснене). Единственият начин да се преборят трайно е чрез лазерна епилация.

Какво трябва да знаете за диодната лазерна епилация?

  • Бръснене

Добре е да сте обръснали зоната, която ще третирате, преди манипулацията. Така ще си гарантирате максималната ѝ ефективност.

  • Слънчева светлина

Ако имате възможност, по-добре е да се подложите на процедурите през зимния период. Причината е, че е желателно да се избягва слънчевата светлина преди и след курса. Това е много по-лесно да се осъществи през студените месеци, когато слънцето е по-слабо, а светлата част на деня по-къса.

  • Кожа

Преди курса процедури заедно със специалиста ще обсъдите вашия тип кожа и окосмяване, за да съобразите функцията на диодния лазер, която да използвате.

  • Време

Процедурите лазерна епилация не отнемат много време, но за да бъдат максимално ефективни, трябва да се изпълни целият курс – обикновено между шест и осем посещения.

  • Тренировки

След диодна лазерна епилация е добре да оставите тялото си да почине 1-2 дни, преди да отидете на тренировка във фитнеса. Физическото натоварване няма да ви навреди, но интензивното потене може да предизвика лек дискомфорт.

  • Специалисти

Може би най-важният съвет е да се доверявате само на доказани специалисти в областта на лазерната епилация. Не е без значение кой ще извърши курса. Персоналът в лазерен център ABI Beauty е изключително квалифициран и резултатите са гарантирани.

Ако сте решили най-сетне да сложите край на изтощителните и краткотрайни обезкосмяващи процедури, диодната лазерна епилация за мъже е вашето спасение. Инвестицията е в дългосрочен план и ще ви се изплати многократно. Ще ви спести не само пари, но и време. Диодният лазерен център ABI Beauty ще ви потопи в света на най-модерните технологии, с помощта на които ще забравите за смущението и дискомфорта.

Разгледайте лазерна епилация мъже

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА