Laser hair removal

Хайфу процедура – мнения

Какво представлява модерната хайфу процедура? Мнения

Съвременната хайфу процедура, мненията за която са почти изцяло положителни, е разкрасителна модерна процедура, представляваща безоперативен лифтинг. Използвана в миналото единствено като средство за третиране на някои тежки болести (което само по себе си е огромна революция в медицината), днешната хайфу процедура, мненията за която са категорично положителни, се употребява и в естетичната

Хайфу процедура мнения 1
Хайфу процедура – мнения за самата процедура

медицина.

Как работи съвременната хайфу процедура? Мнения

Още при откриването си новата хайфу процедура, мненията за която са, че е достъпна и безопасна, работи с помощта на ултразвук. Методът на работа на тази иновативна хайфу процедура, мненията за която почти не варират, се съдържа в нейното наименование – хайфу всъщност идва от абревиатурата на английски език HIFU (high intensity focused ultrasound). Чрез насочен ултразвук се третират както заболявания, така и отпусната кожа и излишна мастна тъкан. Ето защо откритието на съвременната хайфу процедура, мненията за която са, че си заслужава, е истинска революция в областта и на естетичната медицина, но и на медицината въобще.

Подмладяване с хайфу процедура – мнения

Сред основните функции на съвременната хайфу процедура, мненията за която са положителни, е подмладяването. Това подмладяване се случва, като чрез апаратите за хайфу процедура, мненията за които са, че си струват, се въздейства върху дълбоките слоеве на кожата и се предизвиква производството на еластин и колаген. Еластинът и колагенът са главните „виновници“ за безупречния външен вид на кожата ни, те са тези, които я правят млада, стегната и озарена. На повърхностния мускулно-апонефрозен слой на кожата обикновено се дължи нейното отпускане и несъвършен външен вид, а ултразвукът при хайфу процедура, мненията за която са, че си заслужава, въздейства именно върху него. Ето как по един ефективен и безопасен начин е възможно кожата ни да се подмлади с години и да изглежда напълно естествено.

Отслабване с хайфу процедура – мнения

Хайфу процедура мнения 2
Хайфу процедура – мнения от доволни клиенти

Освен за отслабване модерната хайфу процедура, мненията за която са, че не спира да се развива и усъвършенства, се използва и с цел отслабване. Отслабването чрез хайфу процедура, мненията за която са отлични, е възможно, защото ултразвукът въздейства не само на кожата, но и на мастната тъкан под нея. Чрез нагряване по време на хайфу процедура, мненията за която са, че си струва всеки лев, се постига ефективно горене на мазнини. Възможно е да се прилага във всяка една област от нашето тяло – лице, брадичка, корем, бедра, ханш и т. н., а освен това е напълно безопасно, за разлика от оперативните намеси, които имат същата цел – отслабване.

 

Какво представлява модерната хайфу процедура? Мнения

Как работи съвременната хайфу процедура? Мнения

Подмладяване с хайфу процедура – мнения

Отслабване с хайфу процедура – мнения

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА