Laser hair removal

Хайфу – мнения

За хайфу мненията са най-различни. Това е процедура, която представлява безоперативен лифтинг. Именно затова за хайфу мненията варират – лифтингът сам по себе си е щекотлива тема. Различното при тази процедура обаче е, че няма никаква оперативна намеса. Работи се изцяло с ултразвук. Технологията действа върху кожата, като я нагрява в дълбочина, достига и до най-дълбокия слой на кожата и стимулира регенеративните ѝ функции. Чрез импулси се стимулира колагенът, съдържащ се в кожата, и същевременно се разрушават мастните клетки.

 

 

Хайфу – мнения 1 - най-добрият метод за избягване за оперативна намеса
Хайфу – мнения – усещане на естествения процес по регенерация на кожата

Хайфу – мнения за ефекта от процедурата

За хайфу мненията са различни и що се отнася до ефекта от процедурата. Има хора, които веднага след процедурата усещат стягане на кожата, но според повечето хайфу мнения истински видими резултати могат да се забележат след няколко месеца. Според хайфу мненията наистина се усеща естественият процес по регенерация, който предивиква процедурата, но за да стане видим за нас и за околните ефектът от нея, е нужно да мине време.

Кой може да се подложи на хайфу? Мнения

Според повечето хайфу мнения на тази процедура може да се подложи всеки човек, навършил тридесет години, който започва да забелязва при себе си отпускане на кожата. Отпускането на кожата може да се забележи най-често първо по лицето. Често хората избират да се доверят на хайфу мненията и се подлагат на процедурата, тъй като са забелязали, че се отпускат клепачите им и веждите им са разположени по-ниско от преди. След процедурата (или процедурите, ако това е необходимо) те забелязват, че зоната около очите им, която е особено податлива на отпускане, изглежда доста по-добре, веждите се повдигат, а очите се отварят. За хайфу мненията са в повечето случаи, че процедурата е най-ефективна при кожа, която не е прекалено отпусната. В тези случаи за хайфу мненията са, че ефектът се забелязва много бързо и е повече от задоволителен.

Хайфу – мнения 2 - най-подходящо за хора, навършили тридесет години
Хайфу – мнения – убедете се сами!

Хайфу – мнения за броя процедури, които са необходими

За хайфу мненията са, че според типа кожа и степента на отпуснатост броят необходими процедури е различен при всеки човек. За броят процедури хайфу мненията са, че средно около три процедури са достатъчни, за да се радваме на добри и дълготрайни резултати. Между процедурите е нужно да минава минимум месец.

 

 

 

 

 

 

Хайфу – мнения за ефекта от процедурата

Кой може да се подложи на хайфу? Мнения

Хайфу – мнения за броя процедури, които са необходими

Разгледайте процедурата hifu лифтинг

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА