Laser hair removal

Хайфу процедура

Какво представлява хайфу процедурата?

Хайфу процедура се нарича модерният безоперативен лифтинг. Тази неинвазивна хайфу процедура набира все повече популярност през последните години. Клиентите остават доволни от хайфу процедурата, тъй като ефектът от нея се забелязва веднага и с времето става все по-видим. Хайфу процедурата е разкрасяваща процедура, подходяща за всекиго, който би искал да доусъвършенства външния си вид.

Хайфу процедура 1
Хайфу процедура с доказано качество

На какъв принцип работи хайфу процедурата?

Наименованието на хайфу процедурата идва от английската абревиатура HIFU, която означава high intensity focused

ultrasound. Както е видно от наименованието ѝ, хайфу процедурата работи с ултразвук, което я прави безопасна, защото извлича само ползите от употребата му. Чрез ултразвука по време на хайфу процедура се достига до дълбоките слоеве на кожата и се подпомага естественото производство на еластин и колаген, които отговарят за еластичността и младия външен вид на кожата ни.

Хайфу процедура за подмладяване

Хайфу процедурата може да се използва за подмладяване и освежаване на външния вид на кожата на лицето (и не само). Чрез ултразвука, който се използва по време на процедурите, се достига до повърхностния мускулно-апонефрозен слой на кожата, на който се дължи обикновено нейното отпускане и появата на бръчки, които влияят зле на външния ѝ вид и съответно – на самочувствието ни. Веднъж достигнал до този слой на кожата, ултразвукът чрез нагряване кара клетките ни да се регенерират и така се постига подмладеният и озарен външен вид на кожата ни. Тъй като по време на хайфу процедурата се подтиква и производството на еластин и колаген, които отговарят за еластичността на кожата и предотвратяват появата на бръчки, ефектът става все по-добър и все по-видим. Еластинът и колагенът, веднъж подтикнати, продължават да се произвеждат във времето и подобряват външния вид на кожата ни

Хайфу процедура 2
Хайфу процедура – видове

с всеки изминал ден след процедурата.

Хайфу процедура за отслабване

Тази модерна и мултифункционална хайфу процедура се използва освен като средство за подмладяване на кожата, и като средство за отслабване. Тези процедури се осъществяват на сходен принцип с този на процедурите за подмладяване на кожата – с ултразвук и нагряване. Чрез ултразвука по време на хайфу процедура за отслабване се достига до мастната тъкан, която се намира дълбоко под кожата. С тази процедура може да се горят мазнини в почти всяка зона на тялото – лице, брадичка, корем, бедра, ханш и т. н. За разлика от операциите с цел премахване на мастна тъкан, които са инвазивни, хайфу процедурите са безопасни и ефективни, защото подпомагат естествените процеси в организма. Това прави хайфу процедурата революционна в областта на естетичната медицина.

 

Какво представлява хайфу процедурата?

На какъв принцип работи хайфу процедурата?

Хайфу процедура за подмладяване

Хайфу процедура за отслабване

 

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА