Laser hair removal

Какво предлага един хайфу център

Във всеки хайфу център се предлага услугата хайфу лифтинг. Тя представлява безоперативен и ефективен лифтинг, който е сред най-модерните решения в областта на естетичната медицина днес. Всеки хайфу център предлага набор от разкрасяващи услуги – безоперативен лифтинг, отслабване, което е трайно и ефективно, в почти всяка зона от тялото.

Как се работи в хайфу център

Хайфу център 1
Хайфу център – качествено изпълнение

Наименованието, което носи иновативната услуга, предлагана във всеки хайфу център, идва от абревиатурата на английски HIFU (high intensity focused ultrasound) и както се подразбира от нея, в хайфу центъра се работи предимно с ултразвук. Ето защо тези процедури са освен ефективни и безболезнени, и доста безопасни, за разлика от оперативните намеси. При посещението ни в хайфу център ще можем да се насладим на нашумялата ултразвукова процедура. Ултразвукът достига до дълбоките слоеве на кожата ни и така подпомага естественото производство на колаген и еластин, които отговарят за гладката ни кожа без бръчки.

Подмладяване в хайфу център

Подмладяването в хайфу центъра става, като се достига с помощта на ултразвук до повърхностния мускулно-апонефрозен слой на кожата, на който се дължи нейното отпускане и появата на бръчки, които влияят зле на самочувствието ни. Там чрез нагряване се подтикват клетките да се регенерират, подпомага се и производството на така важните за свежия ни външен вид еластин и колаген. Процедурите в хайфу центъра не само озаряват кожата ни на момента, резултатите от тях могат да се наблюдават в продължение на много дълго време, като с времето дори се подобряват. Това се дължи на факта, че в хайфу центъра процедурите подтикват организма да произвежда еластин и колаген по естествен път и резултатът от това се отразява върху външния ни вид с времето, а не веднага.

Отслабване в хайфу център

Хайфу център 5
Хайфу център – подготовка

Освен подмладяващи процедури, хайфу центърът предлага и процедури за ефективно отслабване. Те се случват на сходен принцип с подмладяващите процедури – отново с помощта на ултразвук. С този ултразвук в хайфу центъра се обработва не само повърхностният слой на кожата, но и мастната тъкан под него. Ето защо във всеки хайфу център се предлагат услуги с ултразвук, които не само подмладяват, но и горят мазнини и могат да бъдат прилагани в почти всяка зона на тялото ни – лице, брадичка, корем, бедра и т. н. За разлика от оперативните намеси с цел премахване на мастна тъкан, с ултразвука процедурите са съвсем близки до естествените процеси в организма. Ето защо хайфу процедурите се смятат за революция в естетичната медицина днес.

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА