Laser hair removal

Hifu апарати

Hifu апарати – какво представляват

Hifu апаратите са уреди, които чрез ултразвук и нагряване въздействат благотворно върху нашето тяло. Създадени в началото като средство за

Hifu апарати 1
Hifu апарати от най-високо ниво

третиране на тежки и доскоро нелечими заболявания, днес hifu апаратите са навлезли и се използват активно в естетичната медицина. Hifu апаратите днес са популярно, модерно и ефективно средство за отслабване и за подмладяване.

Всички ползи, които носят hifu апаратите, се дължат на специфичните функции на ултразвука, чието приложение е ключово по време на

процедура с hifu апарати. Самото наименование на hifu апаратите съдържа метода на работа на тези уреди в себе си – hifu всъщност идва от абревиатурата на английски език HIFU (high intensity focused ultrasound). Чрез този насочен ултразвук и чрез нагряване се въздейства върху слоевете на кожата и върху мастната тъкан под нея, за да се постигнат желаните ефекти на отслабване и подмладяване по възможно най-безопасния и ефективен начин, а резултатите винаги са отлични и естествени.

Hifu апарати за отслабване

Hifu апаратите за отслабване действат, като ултразвукът, който произвеждат, достига до мастната тъкан, намираща се дълбоко под кожата, и чрез нагряване я изгаря. Това е метод, който е изключително безопасен, особено в сравнение с оперативните намеси, които също имат за цел премахване на мастна тъкан, но носят и много рискове. Процедурите с hifu апарати не носят рискове, а резултатите са прекрасни и естествени – никой не би се усъмнил, че сме се подложили на интервенция, какъвто би бил случаят, ако изберем операция.

Много са предимствата на процедурите за отслабване с hifu апарати – сред тях е цената на процедурата. Една процедура, а дори и серия процедури, не може да се сравни като цена с една хирургична намеса, която има същата цел – премахване на мастна тъкан. Това е така, защото цената не се измерва единствено в парични единици – това, че здравето ни ще остане непокътнато, че няма да има никакъв риск за нас, ако

Hifu апарати 2
Hifu апарати за качествени процедури

решим да се подложим на процедура с hifu апарати, това, че резултатите ще са отлични и забележими веднага – ето това е безценно.

Hifu апарати за подмладяване

Hifu апаратите за подмладяване работят по сходен начин, както при процедурите за отслабване – чрез ултразвук и нагряване. Hifu апаратите активират естественото производство на еластин и колаген, които отговарят за младия и стегнат вид на кожата ни. Ето защо резултатите след такива процедури са напълно естествени и все по-видими с времето – защото производството на еластин и колаген, което hifu апаратите предизвикват, действа в продължение на дълго време и се отразява всеки ден все повече върху нашата кожа.

 

Hifu апарати – какво представляват
Hifu апарати за отслабване
Hifu апарати за подмладяване

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА