Laser hair removal

Изглаждане на бръчки

Рано или късно всеки от нас достига до етап от живота си, когато сред ежедневните ни предизвикателства се прибавя и борбата с бръчките. Днес се предлагат всякакви варианти за изглаждане на бръчки, но голяма част от тях не са ефективни или пък дават резултат само при определен тип кожа.

 

Изглаждане на бръчки с естествени материали

Изглаждане на бръчки 1
Изглаждане на бръчки – научете повече!

При изглаждане на бръчки, както и при почти всичко останало, с което се заемаме с цел да подобрим здравето си и външния си вид, най-предпочитани са естествените средства. Това е така, защото те са безопасни, всеки може да се сдобие с тях и са лесно приложими в домашни условия.

Изглаждане на бръчки с мед

Сред най-популярните естествени продукти, с чиято помощ се смята, че може да се постигне ефективно изглаждане на бръчки, е медът. Медът е продукт, известен с неизброимите си качества и лечебни свойства. Той участва като компонент в множество рецепти за домашни кремове и маски за изглаждане на бръчки. Медът обаче е продукт със силно влияние и при неправилната му употреба може да има обратен ефект, да бъде вреден и дори опасен. От типа кожа зависи дали можем да използваме мед и в какви количества.

Изглаждане на бръчки с лимон

Изглаждане на бръчки 2
Изглаждане на бръчки – разберете още!

Лимонът е друг хранителен продукт, за който се смята обаче, че е ценен и като елемент от домашна маска за лице за изглаждане на бръчки. Лимонът съдържа много витамини и специфични киселини, полезен е и за вътрешно, и за външно приложение. Заедно с меда се нарежда сред най-често използваните продукти за домашно изглаждане на бръчки. Киселините, съдържащи се в лимона, могат да бъдат и вредни в зависимост от типа кожа. Не бива да се използва безразборно върху лицето с цел изглаждане на бръчки, защото може да изложи кожата ни на риск.

Изглаждане на бръчки с кисело мляко

Киселото мляко е продукт, използван често в комбинация с мед или с яйца за направата на домашни кремове и маски и за коса, и за лице с цел изглаждане на бръчки. Нанася се лесно и има полезни свойства, подхранва кожата и ѝ помага да се регенерира, помага и при изглаждане на бръчки. Всичко това не е възможно обаче, ако сме с прекалено чувствителна кожа или имаме непоносимост или алергия към млечните продукти.

 

 

Изглаждане на бръчки с естествени материали

Изглаждане на бръчки с мед

Изглаждане на бръчки с лимон

Изглаждане на бръчки с кисело мляко

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА