Laser hair removal

Как да изваем мечтаното тяло без диети и упражнения чрез HIEMT PRO MAX?

И вие ли си мечтаете да изгорите мазнините и да изваете тялото си без ограничаващи диети, без да прекарвате часове във фитнеса и без да се подлагате на хирургически интервенции? Не сте единствените. Това обаче не е просто мечта, а реалност на една ръка разстояние. Лазерен център ABI Beauty – „Сердика“ ще я осъществи с иновативната технология HIEMT (High Intensive Electromagnetic Muscle Trainer).

Какво е HIEMT?

Това е уред, с помощта на който ще намалите мастната тъкан и ще оформите корема, седалището, бедрата, прасците, бицепсите и трицепсите в рамките на няколко 30-минутни сесии.

Как работи High Intensive Electromagnetic Muscle Trainer?

Едно от най-големите предимства е, че не се изисква предварителна подготовка за процедурата и няма възстановителен период. За половин час уредът предизвиква 30 000 мускулни контракции, принуждаващи тъканта да се адаптира чрез структурно преустройство.

Резултати от процедурите

Осезаема промяна може да видите след всяка сесия. За максимален ефект се препоръчват четири посещения, като тялото продължава да се „самоизвайва“ седмици след последната процедура. Ще постигнете 16% увеличение на мускулната тъкан и трайно намаляване на мастната с над 19%.

Процедура за извайване на тяло - HIEMT от ABI Beauty Сердика

Боли ли?

 

Да си признаем, това вероятно е най-голямото предимство на уреда – липсата на болка и дискомфорт. Просто си лежите и оставяте HIEMT да си свърши работата.

Поддръжка! Необходима ли е?

Не са необходими процедури за запазване на резултата. Въпреки това, някои хора предпочитат да посещават центъра веднъж или два пъти годишно, за да „подобрят“ невероятния ефект.

Подходящ/а ли съм?

Всеки, който е достигнал желаните килограми и иска да стегне тялото си, е подходящ. Ако имате заболявания обаче, предварително се консултирайте със специалист.

Преди няколко години зачеркването на диетите, фитнеса и хирургията едновременно беше невъзможен мираж. Апаратът HIEMT PRO MAX промени това. Последният писък на технологията, наличен само в лазерен център ABI Beauty „Сердика“, е предназначен както за мъже, така и за жени. Изваяйте мечтаното тяло на 0892730697!

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА