Laser hair removal

Как се отразява на кожата лазерна епилация интим?

Как се отразява на кожата лазерна епилация интим?

Лазерна епилация интим - мнения 1 - без вреди по кожата
Лазерна епилация интим – мнения – премахване на нежелано окосмяване без вреди по кожата

Модерната лазерна епилация интим не вреди на кожата. В сравнение с други методи за премахване на нежелано окосмяване в тази зона днешната лазерна епилация интим е най-нежна към кожата. Бръсненето прави космите груби и остри и те впоследствие се врастват в кожата, а това е неприятно, болезнено, а понякога дори и опасно явление. Друг е въпросът, че никак не е красиво, защото кожата не е гладка така, както би била след лазерна епилация интим. Кола маската и домашната епилация с помощта на епилатор също често водят до появата на враснали се косъмчета, чието отстраняване е необходимо, но доста трудно. Освен всичко това при бръсненето може да се стигне до порязвания и други травми, а при кола маската и при домашната епилация кожата остава зачервена, раздразнена и нелицеприятна. Най-щадящият кожата метод за обезкосмяване е лазерна епилация интим, особено щом става дума за тази толкова деликатна зона, където кожата е най-нежна.

Безопасна ли е съвременната лазерна епилация интим?

Лазерна епилация интим - мнения 2 - напълно безопасна епилация
Лазерна епилация интим – мнения 2 – най-добрият метод за обезкосмяване

Още от самата поява на лазерната епилация се носят какви ли не слухове за нея. Най-жестоки са митовете за лазерна епилация интим, които стигат до там, че твърдят, че тя е способна да ни разболее от венерическа болест или да ни направи безплодни, като увреди вътрешните ни органи. Всичко това за модерната лазерна епилация интим е невярно и невъзможно.
Модерната лазерна епилация интим е напълно безопасна, когато се провежда в професионални салони за лазерна епилация и се извършва от компетентни специалисти, които умело работят с апаратурата и могат да разберат от какво има нужда всеки клиент, подлагащ се на лазерна епилация интим.
Днешните апарати за лазерна епилация интим е възможно да бъдат настроени толкова прецизно, че да са безопасни за всеки отделен човек и за всеки тип кожа. Тези апарати, с които се извършва лазерна епилация интим, работят с лъчи, които достигат само до фоликула на косъма, за да го унищожат чрез нагряване. Невъзможно е да увредят който и да е вътрешен орган, защото лъчите просто не достигат до него – органите са разположени много далече от максималната достижима за лъчите точка.
Голяма част от професионалистите, които работят в салони за лазерна епилация и извършват лазерна епилация интим, всъщност са и с медицинско образование и опит, така че спокойно можем да се консултираме с тях относно безопасността на процедурите. Освен това те ще могат да ни посъветват и относно това кой апарат за лазерна епилация интим е най-подходящ за нас и доколко ефективно ще е начинанието в нашия случай.

Научете повече за нашия център за лазерна епилация ABI Beauty .

Как се отразява на кожата лазерна епилация интим?
Безопасна ли е съвременната лазерна епилация интим?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА