Laser hair removal

Как да разберем колко процедури са нужни за лазерна епилация

Колко процедури са нужни за лазерна епилация 1
Колко процедури са нужни за лазерна епилация – богат опит

Колко процедури са нужни за лазерна епилация е въпрос, който си задава всеки, на когото му предстои за първи път да се сблъска с този иновативен метод за премахване на нежеланото окосмяване в различни зони на тялото. Независимо от това какво ги е подтикнало към това решение за трайно обезкосмяване, и мъжете, и жените се интересуват от това колко процедури са нужни за лазерна епилация. Истината е, че това колко процедури са нужни за лазерна епилация е строго индивидуално. Затова е необходимо да се проведе консултация със специалист, преди да се пристъпи към самите процедури, за да се уточни както колко процедури са нужни за лазерна епилация, така и други важни въпроси, засягащи безопасността и максималната ефективност на начинанието.

От какво зависи колко процедури са нужни за лазерна епилация

Колко процедури са нужни за лазерна епилация е въпрос, който има различен отговор за всеки човек. Не само за всеки човек, но и за всяка зона от тялото на този човек отговорът е различен. Няма универсален отговор на въпроса колко процедури са нужни за лазерна епилация, но можем да кажем от кои фактори

Колко процедури са нужни за лазерна епилация 2
Колко процедури са нужни за лазерна епилация – професионално оборудване

зависи това колко процедури са нужни за лазерна епилация на конкретния човек, на когото му предстоят такива процедури. Най-вече от типа кожа и типа, цвета и гъстотата на космите в съответната зона от тялото на човек зависи това колко процедури са нужни за лазерна епилация. Зоните, в които космите са по-тъмни, груби и/или са разположени нагъсто, изискват по-голям брой процедури в сравнение със зоните, в които окосмяването не е толкова натрапчиво.

Средно колко процедури са нужни за лазерна епилация?

И все пак, за да сме подготвени за това, което ни предстои, добре е да видим някои проблизителни числа, що се отнася за това колко процедури са нужни за лазерна епилация. В повечето случаи отговорът на въпроса колко процедури са нужни за лазерна епилация е между шест и осем процедури, като е важен и интервалът между тях – трябва да измине цял един цикъл на растеж на космите преди следващата процедура. При всяка процедура се унищожават около двадесет процента от космите в съответната зона, така че наблюдавайки себе си, ние ще можем в хода на работа да преценим колко процедури са нужни за лазерна епилация. Разбира се, специалистите, с които се консултираме предварително, и до които впоследствие в хода на процедурите отново се допитваме, ще ни бъдат от голяма помощ за отговора на въпроса колко процедури са нужни за лазерна епилация.

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА