Laser hair removal

Какво трябва да съобразим при избора си на лазерен център?

Когато се чудим къде да си направим лазерна епилация, започваме да искаме съвети от приятели дали могат да ни поръчат лазерен център. Започваме да разглеждаме сайтове на различни лазерни центрове, да сравняваме цени и пр. Ако обаче за пръв път ще се подлагате на диодна лазерна епилация, трябва да знаете няколко елемента, които са от особена важност за успеха на процедурата.

ABI Beauty - лазерен център за диодна лазерна епилация

Четерите елемента на успешната лазерна епилация от лазерен център ABI Beauty

– На първо място е важно да се спрете на салон с доказани специалисти.

Колкото и модерно да е оборудването в един лазерен център, то не струва нищо без добре квалифицирани и обучени хора, които знаят как да работят с това оборудване. От огромно значение е козметиците в центъра да са преминали специализирано обучение за работа с тези машини, да са запознати с особеностите на вашата кожа и здраве. Това е важно, защото има различни болести като диабет и други хормонални проблеми, които са от значение за начина на настройка на лазерните апарати.

– Вторият елемент

Трябва да прецените при избора на лазерен център за диодна лазерна епилация, е високотехнологичното оборудване. Лазерът трябва да има добра система за охлаждане, за да може температурата да се регулира и процедурата да е безопасна за Вас.

Диодните лазери с два апликатора са с голямо предимство, защото позволяват по-добра площ за третиране на космените фоликули. Позволяват и третиране на почти всеки тип кожа и окосмяване, както при мъже, така и при жени. Така че е важно да проучите добре с каква апаратура разполага центъра.

– Трети елемент

Следващ важен момент при избора на лазерен център е да подберете такова с подходяща за Вас локация. Ако не е на най-удобното за Вас място, то поне гледайте да е в близост до спирка на градски транспорт или да има осигурен паркинг за клиенти, ако се придвижвате с автомобила си.

– Четвърти елемент

И на последно място, но не по важност, разучете цените. В различни лазерни центрове те варират в голям диапазон. Не винаги най-скъпоструващите процедури са най-качествените. За това, когато се чудите къде да отидете, отворете сайта на лазерен център, прочетете клиентските отзиви, попитайте и вашите приятелки и приятели дали са си правили лазерна епилация там и дали са доволни.

Ние от ABI Beauty в София ви очакваме на 0897543540 или 0890200100. Не се колебайте и ни потърсете както за лазерна епилация, така и за лазерно подмладяване или  хайфу. Ние сме вашият избор за професионален лазерен център в града на достъпи цени!

Разгледайте лазерна епилация на лице

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА