Laser hair removal

Лазерен лифтинг и хайфу от ABI Beauty

Не е тайна, че след тридесетата година тялото забавя производството на колаген и еластан, а именно те правят кожата тонизирана, стегната и лъскава. Лазерен център Abi Beauty разполага с една от най-модерните и иновативни техники за подмладяване – безоперативен лазерен лифтинг. Правилно чухте. Сбогувайте се с болезнените процедури и рискованите операции в опит да забавите стареенето.

„Хайфу и лазерно подмладяване“

Наричат „Хайфу(HIFU – High Intensity Focused Ultrasound) технологията на бъдещето. И с право. Това е революционен метод за неоперативен лифтинг за подмладяване. Той привлича все повече хора и от нежния, и от силния пол – безоперативният лифтинг за мъже не е табу.

Лазерното подмладяване постига завидни резултати в борбата с видимите белези от стареенето, излагането на силна слънчева светлина, тютюнопушенето и алкохола. И не само това – възвръща гъвкавостта и блясъка на кожата.

Това са два различни метода, действащи по еднакъв начин, но се фокусират върху различна част от кажата, но ползващите различни технологии.

Характеристики на лазерния лифтинг за подмладяване:

  • не изисква предварителна подготовка;
  • безболезнена процедура;
  • подходящ е за всеки тип кожа, както и за всяка част от тялото – има лазерен лифтинг за лице;
  • процедурата е максимално щадяща;
  • няма възстановителен период;
  • ако има зачервяване на кожата, то изчезва до няколко часа;
  • нанасянето на грим е възможно едва 24 часа след процедурата.

Ако ви е омръзнало от дразнещите самобръсначки, неприятно миришещите крем депилатори и болезнената кола маска с краткотраен ефект, лазерен център ABI Beauty ще реши веднъж завинаги проблема. Ако пък търсите начин да направите кожата си отново гъвкава, стегната и сияеща с помощта на най-модерните лазерни технологии, нашите специалисти ще се погрижат за вас. Ще сбъднат мечтата ви и репликата „40 е новото 20“ ще важи с пълна сила.

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА