Laser hair removal

Лазерна епилация – мнения – Част 1

Не само през топлите месеци, но и целогодишно се борим с досадното нежелано окосмяване. Най-доброто решение на този мъчителен проблем е съвременната лазерна епилация. Мненията на хората, които са изпробвали този метод за премахване на нежелано окосмяване, са почти изцяло положителни – малкото отрицателни по повод лазерна епилация мнения се дължат на това, че апаратът не е бил подходящо настроен за типа кожа на пациента или пък процедурата не е извършена от професионалист и т. н. Най-ефективният, най-изгодният и най-предпочитаният метод за трайно обезкосмяване е именно лазерна епилация – мненията са единодушни.

Лазерна епилация мнения и видове 1
Лазерна епилация мнения за видове лазери

Лазерна епилация – мнения за александритен лазер

Щом става дума за лазерна епилация, мненията са, че с александритния лазер се постигат едни от най-добрите резултати. За александритния лазер като средство за лазерна епилация мненията са, че работи безотказно при всекиго, заради неограничените си възможности за настройка. Освен това александритният лазер има способността да създава оптимална дължина на вълната, с която се унищожават космите и това е още една причина за добрите отзиви за александритна лазерна епилация, мнения за самия лазер и препоръки от клиент на клиент.

Лазерна епилация – мнения за диоден лазер

За съвременната лазерна епилация мненията са, че диодният лазер е най-разпространен и модерен метод за лазерна епилация. Мненията за него са, че е безболезнен, процедурите, извършвани с помощта на диоден лазер, не причиняват дискомфорт, а освен това има и още една причина да е толкова широко разпространен този вид лазерна епилация. Мненията са, че диодният лазер е подходящ за всеки тип кожа – и светла, и тъмна, и с тен, а освен това и за всякакъв тип косъм, но според опиталите такъв тип лазерна епилация, мненията са, че диодният лазер работи най-добре при по-дебели и тъмни косми.

Разгледайте и категорията ни за лазерна епилация София

Лазерна епилация – мнения за александритен лазер

Лазерна епилация – мнения за диоден лазер

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА