Laser hair removal

Лазерна епилация подмишници

Едно от най-модерните и ефикасни решения, когато става дума за премахване на нежелано окосмяване, е съвременната лазерна епилация. Подмишници, ръце, крака, интимна зона, лице… Днес няма недостъпни зони за третиране с лазерна епилация. Подмишниците не правят изключение. Не само не са недостъпни, но и процедурата приключва доста бързо – готови сме още преди да ни е дотегнало, когато сме на лазерна епилация подмишници, защото зоната е малка и лесно достъпна.

 

Лазерна епилация подмишници – защо да изберем този тип обезкосмяване?

Лазерна епилация подмишници 1 - най-подходяща за зоната на подмишниците
Лазерна епилация подмишници – най-ефективният метод за справяне с нежеланото окосмяване

Всеки мечтае за копринено гладка кожа и това може да се постигне по няколко различни начина – кола маска, традиционен епилатор, самобръсначка, депилатоарен крем, фото или лазерна епилация. Подмишниците обаче са една от най-болезнените зони, ако се обезкосмяваме с традиционен метод като кола маската или епилирането в домашни условия. От друга страна, те са и зона, която не може да се пропусне и се стремим да изглежда добре целогодишно. Затова и самобръсначката не е добър вариант – ефектът ѝ е твърде краткотраен, а косъмчетата загрубяват и пораждат неприятни усещания и дискомфорт, когато растат.

Най-ефективните варианти за справяне с нежеланото окосмяване в тази деликатна зона са фото и лазерна епилация. Подмишниците въпреки деликатността на кожата ще бъдат обезкосмени безболезнено и трайно.

Лазерна епилация подмишници – безопасно ли е?

Процедурата лазерна епилация подмишници е също толкова безопасна, колкото обезкосмяването по този начин на всяка друга зона по тялото. Нужно е да се спазват някои прости правила и изисквания преди и по време на процедурите и ще се възползваме безопасно от предимствата на съвременната лазерна епилация. Подмишниците ни ще бъдат копринено гладки за много дълго време, а досадният и болезнен ангажимент по обезкосмяването им ще отпадне от ежедневието ни.

Лазерна епилация подмишници 2 - по-безболезненият вариант за обезкосмяване
Лазерна епилация подмишници – за копринено гладки подмишници

Ето и някои от изискванията, които е нужно да спазим, преди да подложим на лазерна епилация подмишниците си. Не трябва да излагаме зоната, подлежаща на лазерна епилация (подмишниците в случая), на директна слънчева светлина няколко седмици преди процедурата, нито да посещаваме солариум или да употребяваме козметика, която предизвиква появата на изкуствен тен. Всичко това би намалило ефективността на предстоящата лазерна епилация. Подмишниците ни не трябва да са напръскани с дезодорант или да е употребена друга козметика върху тях непосредствено преди процедурата. Не на последно място, независимо върху кои зони ще правим лазерна епилация (подмишници или нещо друго) необходимо е да уведомим професионалиста, който ще извърши процедурата, ако страдаме от някакви заболявания или приемаме лекарства.

 

 

 

 

Лазерна епилация подмишници – защо да изберем този тип обезкосмяване?

Лазерна епилация подмишници – безопасно ли е?

Разгледайте и нашата диодна лазерна епилация

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА