Laser hair removal

Продължителна ли е процедурата по лазерна епилация крака?

Лазерна епилация крака - промоция 1
Лазерна епилация крака – промоция oще сега

Охлаждащият ефект, за който стана дума по-рано, има още едно незаменимо предимство освен обезболяващото си действие. Благодарение на него може значително да се съкрати времето, необходимо за лазерна епилация крака, защото като се предоставя комфорт на пациента, може да се използва по-голямо количество енергия и процедурата да се извърши по-бързо.

Колкото и комфортна да е процедурата по лазерна епилация крака с новите апарати за лазерна епилация, на всекиго би му се искало тя да приключи възможно най-бързо, за да продължи деня си с по-приятни занимания. Ето защо новите уреди за лазерна епилация правят процедурите по лазерна епилация крака все по-кратки и все по-безболезнени, това е цел на производителите им – да ги подобряват в тази посока в името на комфортното изживяване на клиента.

Каква подготовка е необходима преди лазерна епилация крака?

Подготовката, която е нужно да се извърши преди лазерна епилация крака, е същата, която трябва да се извършва преди всяка процедура по лазерна епилация въобще. Тя включва, на първо място, задължителното бръснене непосредствено преди процедурата с цел да се премахне видимата част от космите, която е над кожата. Това много улеснява процедурата и за пациента, и за професионалиста, който ще извършва процедурата. Освен това допринася и с комфорт тази подготовка, защото при видими косми е възможно да се случи чувство на изгаряне, тъй като лъчите, произвеждани от апаратите за лазерна епилация, се абсорбират от меланина в космите и ако се абсорбират от частта на косъма, която е над кожата, могат да го изгорят.

Лазерна епилация крака - промоция 2
Лазерна епилация крака – промоция – вземете сега

Подготовката за лазерна епилация включва и това да не се излагаме на слънце поне един месец преди планираната процедура. Това е необходимо, за да бъде по-ефективна процедурата по лазерна епилация. Ако кожата ни е тъмна, лъчите, произвеждани от уреда за лазерна епилация, може да се разпилеят по нея, вместо да се поемат изцяло от космите и космените фоликули – целта на тези лъчи.

Научете повече за лазерна епилация цяло тяло

Каква подготовка е необходима преди лазерна епилация крака?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА