Laser hair removal

Лазерна епилация Лозенец с рубинов лазер

Лазерна епилация – Лозенец мнения 1
Лазерна епилация – Лозенец – мнения при избора на място

Лазерна епилация (Лозенец) с рубинов лазер вече е доста трудно да открием. Това е най-старият вид лазер, който има доста недостатъци в сравнение с модерните уреди с различни видове лазер. И при него обаче съотношението между цена и качество на процедурите по лазерна епилация (Лозенец) е добро – това са може би най-евтините процедури по лазерна епилация (Лозенец), но и резултатите не са толкова добри, колкото със съвременните уреди. Ако търсим бюджетно решение за трайно обезкосмяване, рубиновата лазерна епилация (Лозенец) може и да се превърне в наш избор. Важно е да знаем обаче, че безупречните резултати, постигани с модерните уреди за лазерна епилация (Лозенец), в дългосрочен план ще ни излязат по-евтино от бюджетните процедури по рубинова лазерна епилация (Лозенец).

Голям плюс на рубиновата лазерна епилация (Лозенец) е това, че този лазер е способен да унищожава тънки и фини косъмчета, за разлика от някои модерни уреди с други видове лазери. Значителен недостатък на рубиновата лазерна епилация (Лозенец) обаче е това, че рубиновият лазер не е достатъчно безопасен за прилагане. Възможно е да предизвика нежелани ефекти по време на процедурите и след тях като раздразнение или изгаряне на кожата.

Фотоепилация или лазерна епилация – Лозенец?

Лазерна епилация – Лозенец мнения 2
Лазерна епилация – Лозенец – мнения за прцедурата

Фотоепилацията е малко по-различна от лазерна епилация, Лозенец, но и тя е решение за перманентно обезкосмяване. Принципът, на който работят двата типа уреди – за фото и за лазерна епилация, Лозенец, е сходен. Разликата се състои в това, че уредите за фотоепилация и уредите за лазерна епилация (Лозенец) работят с лъчи, които имат различна дължина на вълната.

Може да се каже, че фотоепилацията е по-малко ефективна от съвременната лазерна епилация – Лозенец, защото лъчите, произвеждани от уредите за фотоепилация, се разпиляват по кожата и не цялата енергия достига до целта си, а именно корените на космите. При лазерната епилация почти всички ог произвежданите лъчи от уредите с лазер достигат до целта си и унищожават или значително забавят растежа на космите. Колкото по-модерен и усъвършенстван е уредът за лазерна епилация (Лозенец), толкова по-малко енергия остава неоползотворена – почти изцяло се поглъща енергията, произведена от уреда с лазер, от косъмчетата, като се превръща в топлинна енергия и унищожава космения фоликул чрез нагряване. Това прави съвременните уреди по-безопасни, защото ако енергията не се поеме от косъмчетата, ако не е насочена правилно, тя се разпилява по кожата и може да я раздразни или изгори.

Разгледайте нашите предложения за лазерна епилация цяло тяло.

 

Лазерна епилация Лозенец с рубинов лазер
Фотоепилация или лазерна епилация – Лозенец?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА