Laser hair removal

Лазерна епилация на горна устна

Лазерната епилация на лице е сред най-популярните процедури, предлагани в лазерните центрове. В частност лазерна епилация на горна устна е една от най-желаните и най-правените процедури. Много жени се смущават, когато лицето им е покрито с нелицеприятен мъх и не е така гладко, както биха искали. В стремеж към това жените прилагат други способи като скубане или бръснене, което само засилва неприятното усещане, вместо да прибегнат до лазерна епилация на горна устна, брадичка или цяло лице.

Лазерна епилация на горна устна – предимства

Лазерна епилация на горна устна 1
Лазерна епилация на горна устна – доверете се на професионалистите

Лазерна епилация на горна устна е добро и разумно решение на проблема с мъха в тази област. Тя е бърза, лесна и много по-комфортна в сравнение с останалите методи като кола маска или електроепилация. Лазерна епилация на горна устна е процедура, която можем да направим дори в обедната почивка, тъй като отнема около седем минути. Въпреки че пълният курс лазерни процедури изисква стандартен брой посещения, още след първата процедура на лазерна епилация на горна устна се забелязва видима разлика в гъстотата на космите.

Промени с възрастта и необходимост от лазерна епилация на горна устна

 

Окосмяването по женското лице става по-видимо с времето. Това се случва, тъй като кожата става по-зряла и голяма част от невидимия мъх, който нормално покрива цялото лице, се изменя в по-дълги, натрапчиви косъмчета. По тази обективна причина епилацията на лице се превръща в необходимост, а лазерна епилация на горна устна става едно от неотложните неща, с които да се „поглезим“.

Лазерна епилация на горна устна – подготовка и осъществяване

Лазерна епилация на горна устна 2
Лазерна епилация на горна устна с качествена апаратура

Процесът на лазерна епилация на горна устна е сравнително бърз, въпреки че може да са необходими от пет до седем процедури с интервал от няколко седмици. При лазерна епилация на горна устна няма универсален подход. Цялостната ефективност на процедурата зависи от вида и цвета на космите, както и от тена и състоянието на кожата. Не на последно място, зависи и от професионализма на извършващия лазерна епилация на горна устна, с когото е необходимо да обсъдите целите, които си поставяте, и да разберете какви резултати да очаквате след приключване на сеансите по лазерна епилация на горна устна. Добре е да помолите специалиста да извърши тест с лазера върху кожата ви. Лазерна епилация на горна устна работи по-добре при по-светла кожа. Избягвайте бронзанти или солариум и използвайте слънцезащитен крем с фактор минимум SPF30.

С всичките си предимства, не е изненада, че лазерна епилация на горна устна се е превърнала в популярен избор за премахване на нежеланото окосмяване и за получаване на безупречна, постоянно гладка кожа.

 

Вижте повече информация за лазерна епилация – цени.

 

Лазерна епилация на горна устна – предимства

Промени с възрастта и необходимост от лазерна епилация на горна устна

Лазерна епилация на горна устна – подготовка и осъществяване

 

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА