Laser hair removal

Недостатъци на лазерна епилация на интимните части

Лазерна епилация на интимните части- мнения 1 - най-бюджетният вариант
Лазерна епилация на интимните части- мнения и недостатъци.

Недостатъци на лазерна епилация на интимните части

За някои хора недостатък на съвременната лазерна епилация на интимните части е нейната цена. Да си направим лазерна епилация на интимните части е скъпо удоволствие. Или поне на пръв поглед изглежда като такова. Всъщност в дългосрочен план да си направим лазерна епилация на интимните части се оказва най-бюджетният вариант за премахване на нежелано окосмяване в тази зона. Това е така, защото ежедневното бръснене като вариант за обезкосмяване на интимната зона изисква ежедневна подмяна на консумативите, а това означава ежедневни разходи. Кола маската също представлява постоянен разход независимо дали посещаваме салон за красота, където се възползваме от тази услуга, или я извършваме у дома със закупена топла или студена кола маска. Епилаторът изглежда като най-бюджетен вариант, но тези машинки никак не са вечни и се налага твърде скоро да бъдат подменени или техни части, или целите епилатори. Всеки постоянен разход, колкото и малък да ни се струва той, в дългосрочен план ни излиза по-скъпо.
Съвременната лазерна епилация на интимните части си заслужава най-вече заради това, че не представлява ежедневен раход, нито ежеседмичен, нито дори ежемесечен. След приключването на един пълен цикъл от процедури по лазерна епилация на интимните части грижите ни за премахването на нежелано окосмяване секват заедно с разходите ни. Възможно е да се наложи да посетим през годините някоя и друга поддържаща процедура по лазерна епилация на интимните части, но това не е задължителен и постоянен разход.

Лазерна епилация на интимните части - мнения 2 - напълно безопасна процедура.
Лазерна епилация на интимните части- мнения и вреди.

Вреди ли съвременната лазерна епилация на интимните части?

Въпреки митовете, които се подклаждат относно лазерна епилация на интимните части, процедурата е напълно безопасна, когато се извършва от компетентни лица в професионални салони за лазерна епилация на интимните части с качествена техника. Можем да се поинтересуваме кои са най-препоръчваните салони за лазерна епилация на интимните части в нашия район, за да се насочим. Освен това, ако е възможно, добре е преди да посетим салона за красота, за да си направим лазерна епилация на интимните части, да проучим какви професионалисти работят в съответния салон и извършват предлаганите услуги – дали са достатъчно компетентни, имат ли образованието и опита, нужни, за да се чувстваме комфортно с тях по време на лазерна епилация на интимните части.
Мит е, че модерната лазерна епилация на интимните части вреди на кожата или на органите, намиращи се в тази област. Кожата ни не страда дълготрайно от проведената лазерна епилация на интимните части, бързо възвръща нормалния си тонус. А вреда върху вътрешните ни органи е невъзможно да се причини с лазерна епилация на интимните части. Това е така поради простата причина, че колкото и мощен да е апаратът за лазерна епилация на интимните части, той не може да достигне по-дълбоко от фоликулите на космите ни, които се намират в кожата ни, тоест – доста далеч от вътрешните ни органи.

Научете повече и за body sculpt технологията, намаляваща мазнините чрез нервно-мускулна стимулация и увеличаване на притока на кръв.

Недостатъци на лазерна епилация на интимните части
Вреди ли съвременната лазерна епилация на интимните части?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА