Laser hair removal

Лазерна епилация на интимните части – странични ефекти

Лазерна епилация на интимните части – странични ефекти

Лазерна епилация на интимните части София 1 - мерки за безопасност
Лазерна епилация на интимните части София – странични ефекти и мерки за безопасност

Щом сме взели всички мерки за безопасност и сме проучили мястото, където отиваме на лазерна епилация на интимните части, не би трябвало да страдаме от сериозни странични ефекти по време на процедурата по лазерна епилация на интимните части и след нея. Разбира се, както всяка процедура, свързана с обезкосмяване, и съвременната лазерна епилация на интимните части има леки последствия върху кожата, които отшумяват бързо след процедурата. Възможно е след като излезем от процедурата по лазерна епилация на интимните части да се почувстваме сякаш сме прекарали повече време на слънце – кожата ни е като с леко слънчево изгаряне. За разлика от истинското слънчево изгаряне обаче, този страничен ефект на процедурите по лазерна епилация на интимните части отшумява обикновено в рамките на деня, в най-лошия случай отнема два – три дни. Можем да се посъветваме със специалистите, работещи в салона, предлагащ услугата лазерна епилация на интимните части, за да ни предложат те козметични продукти, които да облекчат този страничен ефект. Специалистите по лазерна епилация на интимните части могат да ни препоръчат успокояващи и хидратиращи кремове, охлаждащи гелове и друга козметика, която да подпомогне по-бързото възстановяване на кожата, а освен това вероятно ще ни посъветват да не излагаме известно време обработената зона на слънце.

Можем ли да употребим обезболяващи средства по време на лазерна епилация на интимните части?

Лазерна епилация на интимните части София 2 - професионална грижа
Лазерна епилация на интимните части София – обезболяващи средства

 

Съвременната лазерна епилация на интимните части е далеч по-безболезнена от епилацията, извършвана с по-стари модели апарати за лазерна епилация. А в сравнение с други методи за премахване на нежеланото обезкосмяване като кола маска или домашна епилация е направо приятна. При модерната лазерна епилация на интимните части обикновено това, което усещаме, е леко парване, може да се сравни и с лек и рязък удар с ластиче. Всеки организъм е различен обаче и прагът на болка при всеки човек е различен. Едни може да не усетят нищо по време на лазерна епилация на интимните части, докато за други това да се окаже неприятно преживяване. Затова по преценка на специалиста, извършващ процедурата по лазерна епилация на интимните части, се поставят понякога обезболяващи средства върху обработваната зона под формата най-често на гел. Охлаждането, което предлагат по-модерните апарати за лазерна епилация на интимните части, също действа като обезболяващо средство и намалява доста дискомфорта по време на процедурата.

Научете повече и за body sculpt технологията, намаляваща мазнините чрез нервно-мускулна стимулация и увеличаване на притока на кръв.

Лазерна епилация на интимните части – странични ефекти
Можем ли да употребим обезболяващи средства по време на лазерна епилация на интимните части?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА