Laser hair removal

Неща, които да избягвате след лазерна епилация на крака

Лазерната епилация на крака – все по-често практикувана от жени и мъже

Лазерна епилация на крака 1
Лазерна епилация на крака – Доверете се на професионалистите

Лазерната епилация на крака е процедура, на която се подлагат все повече както жени, така и мъже. В което няма нищо изненадващо. Съвременният човек държи на външния си вид и на своя имидж пред околните. Така че окосмените крака не са предпочитани, особено през пролетно – летния период, когато се залага на къси гащи, рокли и поли. Освен да си изберете подходящ козметичен салон, където да ви бъде извършена първокласна лазерна епилация на крака, е необходимо и да знаете какво не бива да правите след процедурата. По-надолу ще изведем именно някои от нещата, които не са препоръчителни в първите дни след лазерна епилация на крака.

Какво да не правите в първите дни след лазерна епилация на крака?

  • какво да не правите в първите дни след лазерна епилация на крака: да излагате краката си на слънце – в първите дни не бива да излагате краката си на силна слънчева
    Лазерна епилация на крака 2
    Лазерна епилация на крака с дълготраен ефект

    светлина. Това е особено трудно през лятото, когато късите гащи и рокли се носят масово заради високите температури. Съветваме ви да планирате своите процедури за лазерна епилация на крака така, че те да са приключили до късната пролет.

  • какво да не правите в първите дни след лазерна епилация на крака: да посещавате солариум, сауна или парна баня – известно време избягвайте посещенията на солариум, сауна, парна баня и други подобни места. Тези посещения не само биха съсипали резултатите от извършената лазерна епилация на крака, но е възможно и да доведат до доста неприятни реакции на вашата кожа.
  • какво да не правите в първите дни след лазерна епилация на крака: да бягате или да тренирате във фитнеса – след лазерна епилация на крака не са препоръчителни също така интензивните физически натоварвания  на краката. В този смисъл поне няколко дни избягвайте обичайния си сутрешен или следобеден крос, както и тренировките във фитнеса.

Лазерна епилация на крака в салоните на ABI Beauty – доверете се на опита и професионализма ни

При нужда от лазерна епилация на крака най-доброто решение е да се доверите на опита и професионализма на ABI Beauty. Процедурите за лазерна епилация на крака (също както тези за други зони и за цялото тяло) се извършват с последно поколение диоден лазер. Гарантираме както трайните резултати от съответните процедури, така и липсата на болка и дискомфорт за клиента по време на извършването им. Опитният ни екип ще ви обясни какво трябва и не трябва да правите след процедурите с оглед на вашето здраве и на дългосрочния ефект във връзка с обезкосмяването. Изберете лазерна епилация на крака от ABI Beauty и определено няма да съжалявате!

 

Заповядайте в нашия център за лазерна епилация и изберете подходящата за Вас процедура.

 

Лазерната епилация на крака – все по-често практикувана от жени и мъже

Какво да не правите в първите дни след лазерна епилация на крака?

Лазерна епилация на крака в салоните на ABI Beauty – доверете се на опита и професионализма ни

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА