Laser hair removal

Александритен лазер – лазерна епилация на лице, мнения

Лазерна епилация на лице – мнения - как да избера 1
Лазерна епилация на лице – мнения – как да избера уред

За александритната лазерна епилация на лице мненията са, че процедурите си заслужават. За александритния лазер като средство за извършване на лазерна епилация на лице мненията са, че е сред най-качествените варианти да се сдобием с безупречно гладка кожа на лицето. За разлика от диодната лазерна епилация на лице, мненията за александритната са, че не работи добре с всеки фототип кожа. За александритната лазерна епилация на лице мненията са, че се справя най-добре с първи, втори и трети фототип, така че не е желателно да сме с тен, ако сме се спрели на александритна лазерна епилация на лице. Мненията за този вид лазер обаче са, че предоставя изключително добри и трайни резултати.

Александритният лазер работи с дължина на вълната от 755 нанометра, но също успешно достига до корените на нежеланите косъмчета и ги унищожава или забавя значително растежа им по време на лазерна епилация на лице. Мненията на някои за този вид лазер са и че е по-надежден и са по-склонни да му се доверят, защото за да оперира с него, служителят задължително трябва да има медицинско образование.

NdYAG лазер – лазерна епилация на лице, мнения

Лазерна епилация на лице – мнения - как да избера 2
Лазерна епилация на лице – мнения – как да избера центъра

За лазерна епилация на лице мненията са, че клиентите са най-склонни да се доверят на най-модерното решение в областта на лазерната епилация – NdYAG лазер. За този тип лазерна епилация на лице мненията са обаче, че е и доста скъпа процедура. Ето защо някои се насочват към по-бюджетни, но също качествени варианти като диодна или александритна лазерна епилация на лице. Мненията са, че NdYAG лазерът има най-дълготраен резултат, но отново в зависимост от типа кожа и вида окосмяване на всеки отделен клиент.

 

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация на лице.

 

Александритен лазер – лазерна епилация на лице, мнения
NdYAG лазер – лазерна епилация на лице, мнения

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА