Laser hair removal

Рубинова лазерна епилация – преди и след

Лазерна епилация – преди и след (качествени) 1
Лазерна епилация – преди и след – качествени резултати

Рубиновият лазер почти е излязъл от употреба и липсва в повечето професионални салони за лазерна епилация. Преди и след процедура с този тип лазер човек се чувства различно, за съжаление, защото много често се появяват нежелани реакции като леки изгаряния и раздразнения по кожата на пациента в областта на обработваната кожа по време на лазерна епилация. Преди и след такъв тип обезкосмяване с рубинов лазер е необходима постоянна грижа и наблюдение от страна на клиента, а в някои случаи – и на медицинско лице, за да се ограничи максимално рискът от нежелани странични ефекти.

Рубиновият лазер е първият разработен лазер с цел лазерна епилация. Преди и след него обезкосмяването не е същото – той е истинска иновация в сферата на обезкосмяването въобще, защото представлява един изцяло нов метод за премахване на нежеланото окосмяване, при това по-трайно и по-безболезнено от методите, които работят с отскубване (кола маска и епилатор, да речем).

Днес обаче вече не е актуален, защото наследниците му имат много повече предимства и по-малко минуси от рубиновата лазерна епилация. Преди и след тази епилация мненията на хората са различни – някои остават доволни, други не биха препоръчали този метод. Това се дължи на факта, че рубиновият лазер не може да бъде настроен така прецизно, както александритния, диодния и ndYAG лазера, с които се извършва много по-успешна лазерна епилация, преди и след която се чувстваме добре.

Фото или лазерна епилация – преди и след

Лазерна епилация – преди и след (качествени) 2
Лазерна епилация – преди и след – качествени – фото или лазерна

Фото и лазерна епилация, преди и след които се чувстваме спокойни, ако са извършени с модерни и безопасни уреди, са два различни метода за обезкосмяване, които дават различни резултати. Фотоепилацията, също както съвременната лазерна епилация, преди и след която има видима разлика, е метод за трайно обезкосмяване. Смята се обаче, че е по-малко ефективна от модерната лазерна епилация. Преди и след фотоеплация не се чувстваме много по-различно, но има разлика в резултатите, които стават видими след няколко дни. Това се дължи на факта, че при фотоепилацията лъчите се разпиляват по кожата, докато при лазерна епилация, преди и след която има очевидна разлика в състоянието на космите ни, лъчите се съсредоточават само в космените фоликули. Това я прави по-успешният от двата метода за трайно обезкосмяване.

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация цяло тяло.

Рубинова лазерна епилация – преди и след

Фото или лазерна епилация – преди и след

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА