Laser hair removal

Диодна лазерна епилация – преди и след

Лазерна епилация – преди и след (София) 1
Лазерна епилация – преди и след (София) – Диодна лазерна епилация

Диодният лазер е по-съвременен вариант за лазерна епилация. Преди и след епилация с него не се чувстваме много по-различно, но резултатите са видими и трайни. Разликата между диодна и александритна лазерна епилация, преди и след която не би трябвало да има каквито и да било странични ефекти, се корени в това, че диодният лазер работи с по-голяма дължина на вълната – 808 нанометра при лазерна епилация, преди и след която се полагат необходимите грижи за максимален резултат. Това прави още по-сигурни добрите резултати при лазерна епилация – преди и след. Тази дължина гарантира, че лъчите ще достигнат до фоликулите на космите, където ще могат да ги унищожат или да забавят растежа им по време на лазерна епилация, преди и след която се вижда разликата.

Друга основна разлика между александритен и диоден лазер е и това, че по време на лазерна епилация, преди и след нея медицински лица отговарят за нас, ако сме се спрели на александритен лазер. При диодна лазерна епилация, преди и след нея не е необходимо да се грижат за нас хора, завършили медицинско образование или имащи медицински опит. Това се дължи на факта, че диодният лазер не крие толкова големи рискове, ако не бъде настроен правилно, колкото други лазери и поради тази причина не е нужно по време на лазерна епилация, преди и след нея да се консултираме с медицински лица.

NdYAG лазерна епилация – преди и след

Лазерна епилация – преди и след (София) 2
Лазерна епилация – преди и след (София) – NdYAG лазерна епилация

Най-новото модерно решение в областта на съвременната лазерна епилация, преди и след която ще видим забележителна разлика и невероятни резултати, е ndYAG лазерът. Този лазер работи с най-голяма дължина на вълната и затова гарантира, че ще има успешни резултати при лазерна епилация, преди и след нея ще има видима разлика. Дължината на вълната гарантира успешно достигане до всеки космен фоликул, поради което е толкова очевидна разликата при този тип лазерна епилация, преди и след нея.

По-скептичните хора биха отбелязали, че услугите с този тип лазер са доста скъпи и не са достъпни за всекиго, но много клиенти променят своето мнение при лазерна епилация, преди и след нея, с този лазер, защото усещат, че тази инвестиция истински си заслужава. При такава лазерна епилация – преди и след нея, човек се чувства различно, защото осъзнава, че е направил правилния избор и ще се радва на отлични резултати и перманентно гладка кожа без нежелано окосмяване, постигнати по време на лазерна епилация, преди и след.

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация на лице.

Диодна лазерна епилация – преди и след

NdYAG лазерна епилация – преди и след

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА